PCharon Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δε γινεται ομως να καταδικαζουμε συληβδην τους παντες. Ειναι αδικο... Τα "όμως" και "καταδικάζουμε" δεν έχουν ιδιαίτερη σχέση με αυτό που επισήμανα (εκτός αν αναφέρεσαι αλλού), διότι δεν επιδέχεται αντίρρηση η πλαστική φύση του μέσου και διότι δεν καταδικάζω κανέναν. Απλά επισημαίνω τους κινδύνους γι αυτούς που μας διαβάζουν και δε γνωρίζουν από κοπιούτερ, προγράμματα και ιντερνέτια ( το λέω καλά; ). Αν εσύ γνωρίζεις τί είναι αυτό που έχεις μπροστά σου κι επίσης γνωρίζεις (αν δε το γνωρίζεις μάθε το τώρα) πως όλες οι μηχανές που έχουν βγει γι αυτή την ιδέα και λειτουργούν έχουν εγγενείς δυνατότητες απάτης και παρά όλα αυτά εμπιστεύεσαι το domain bidbang.com και βάζεις λεφτά, είναι δικαίωμά σου κι επιλογή σου. Δεν αφαιρεί κανένας σε κανέναν το δικαίωμα της επιλογής, δεν το επιτρέπει η φύση του μέσου άλλωστε...
orotoi Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 έδω τα καλά φύκια... έλα πάρε πάρε... έχω και μεταξωτές κορδέλες.. πάρε πάαρεεε
isay Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Περάσανε τρια 24ωρα απο την παρθενική εμφάνιση εκπροσώπου (μπορεί και κατα φαντασία) του bidbang.com, ο οποίος σε ένα μακρόσυρτο post υπεραμύνθηκε της εταιρείας του και των «παρερμηνειών» που εμφανίστηκαν σε προηγούμενες σελίδες. Δεν έγινε καμία αναφορά/αιτιολόγηση/δικαιολογία για την «ιδιαιτερότητα» που αναφέρθηκε ΕΔΩ αλλά το χειρότερο (για αυτούς βέβαια) είναι οτι δεν έπραξαν τίποτα, ακόμα και όταν ζήτησα διευκρίνηση. Θα μπορούσε ( ο bidbang ή κάποιο απο τα τσιράκια του στο forum) να γράψει οτιδήποτε (π.χ. ήταν bug που διορθώθηκε) ... αλλά ... η σιωπή επιβεβαιώνει ... το προφανές.
freelove Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 στους νικητες πλεον ζητανε ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ και την ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ καρτα που εκανες καταθεση να τους το στειλεις με εμαιλ η φαξ. ωρε γκλεντια
IBAGASA Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 ...............................................
orotoi Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 · Κρυμμένο από paredwse, 30 Δεκεμβρίου 2010 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 30 Δεκεμβρίου 2010 - Δεν έχει δοθεί λόγος άκυro post ή άκυρο bump?
IBAGASA Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 · Κρυμμένο από Hal9000, 30 Δεκεμβρίου 2010 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Hal9000, 30 Δεκεμβρίου 2010 - Δεν έχει δοθεί λόγος Το BidBang συνήθως παρέχει δελτία τύπου και άρθρα στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και απαντά άμεσα σε ερωτήματα δημοσιογράφων. Ε ΒΕΒΑΙΑ!ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ !! ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ,ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ''ΕΝ ΡΙΠΕΙ '' ΟΦΘΑΛΜΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΡΟΜΠΑ!ΚΑΙ ΤΙ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ ΘΑ ΦΑΤΕ!ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ! ΑΜ ΤΟ ΑΛΛΟ??ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΣΑΣ!! ΡΕ ΟΡΓΙΑ,ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΕΡΙ 30 ΕΥΡΩ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ 300 BIDS????? ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ! ΕΧΕΤΕ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΑΡΚΑΔΙΟ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!!!! ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΑΝΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΧΩΡΟ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ. ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ΤΑ MEDIA ΠΩΣ ΑΠΟ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΕΜΙΟΙ ΣΑΣ.
triklopodia Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα σε όλους, Αυτή είναι η πρώτη ανάρτηση από κάποιον επίσημο εκπρόσωπο του BidBang με σκοπό να απαντηθούν οι κατηγορίες που μας καταλογίζονται και θεωρούμε ότι μας αδικούν. Καταρχήν θέλουμε να σας εγγυηθούμε ότι ο basilhs222 δεν είναι ούτε υπάλληλος ούτε μέλος του διοικητικού συμβουλίου μας, ούτε καν φίλος ή γνωστός μας. Το ίδιο ισχύει και για τους apos και KostasV καθώς και για όλους τους χρήστες οι οποίοι έχουν γράψει κάτι θετικό ή αρνητικό σε αυτό το thread. Σχετικά με τις κατηγορίες ότι χρησιμοποιούμε "botakia" θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε οτι κάτι τέτοιο ΠΟΤΕ δεν έχει συμβεί, ούτε πρόκειται να συμβεί στο bidbang.com. Σκοπός της εταιρείας μας είναι από την αρχή να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διαφάνεια ώστε να μπορέσουμε να πείσουμε ότι είμαστε νόμιμοι και να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας, κάτι που στην Ελλάδα είναι δυστυχώς πολύ δύσκολο να συμβεί για κάτι καινούργιο λόγω της (συνήθως δίκαιης) δυσπιστίας που διακατέχει στην κοινωνία μας. Σε αυτά τα πλαίσια λοιπόν, αποκομίσαμε όλες τις νόμιμες άδειες που χρειάστηκαν, τα στοιχεία της εταιρίας μας αναγράφονται σαφώς στην ιστοσελίδα μας και προσπαθήσαμε να έχουμε παρουσία σε διάφορα ΜΜΕ όπου αναγράφονται ακόμα και τα ονόματά μας ώστε ο κόσμος να καταλάβει ότι δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα και λειτουργούμε 100% νόμιμα. Εξυπηρετούμε τους πελάτες μας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και απαντάμε σε όλα τα ερωτήματά τους. Τα προϊόντα μας αποστέλλονται άμεσα (αναγράφουμε στους Όρους μας εντός 14 ημερών) αλλά το 90% των νικητών μας μπορεί να σας επιβεβαιώσει ότι τα λαμβάνει εντός 5 ημερών. To autobid το δημιουργήσαμε αποκλειστικά ώστε να επιτρέπεται στους χρήστες μας να συμμετέχουν στις δημοπρασίες χωρίς να πρέπει να είναι παρόντες στο site συνέχεια. Γι' αυτό το λόγο κλείνουν και οι δημοπρασίες καθημερινά το βράδι ώστε να μην αναγκάζονται οι χρήστες που θέλουνε να παίζουνε στις δημοπρασίες manually να είναι στο site μας 24 ώρες την ημέρα. Όσον αφορά την ημερομηνία εγγραφής άλλων χρηστών, είναι κάτι που δεν έχουμε το δικαίωμα να δείχνουμε, διότι είναι προσωπικά δεδομένα και δεν μπορούμε να τα επικοινωνήσουμε στον κόσμο όπως επίσης και τα email ή/και τις διευθύνσεις των χρηστών μας. Για να δημοσιεύσουμε κάτι τέτοιο πρέπει να έχουμε την άδεια των χρηστών μας. Σχετικά με το να αναγράφουμε στην ιστοσελίδα μας όλα τα bids για κάθε δημοπρασία απαιτεί πάρα πολύ μεγάλο load για τον server (για οποιονδήποτε server) ώστε να εμφανίζονται καθώς τρέχουν οι δημοπρασίες. Παρόλαυτά, τα αρχεία κάθε δημοπρασίας υπάρχουν στην κατοχή μας και δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα να τα στείλουμε με email σε οποιονδήποτε μας τα ζητήσει για κάποια συγκεκριμένη δημοπρασία αν αυτό μας ζητηθεί. Δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε δείχνοντας τους τελευταίους 10 χρήστες μόνο, απλά όπως είπαμε, είναι θέμα server και καλαισθησίας της ιστοσελίδας μας. Όσον αφορά το θέμα των χρήστων που αναφέρονται (TRELARAS, arkadios, NANTIA, i.want.it, hardwire κτλ), δεν είναι "bots" του συστήματός μας και αυτό σας το εγγυώμαστε. Άλλωστε, μερικοί από αυτούς έχουν στείλει και φωτογραφίες με τα κερδισμένα προϊόντα τους. Αναφέρεται επίσης κάπου στο thread ότι τα ακριβά αντικείμενα πάνε πάντα πολύ υψηλά όμως θα θέλαμε να σας επισημάνουμε ότι πολλά έχουν πωληθεί σε πολύ χαμηλές τιμές, όπως ένα Apple iPad για 0.15, ένα Netbook για 0.64 , ένα PS3 για 0.45, και ένα MacBook Pro για 2.10 - μπορείτε να δείτε τις δημοπρασίες στο http://www.bidbang.com/auctions.php?type=closed στο κάτω μέρος της σελίδας. Αυτό που αναφέρει ο basilhs222 για την παρακολούθηση της ιστοσελίδας πριν την χρησιμοποιήσει κανείς, είναι κάτι που το προτείνουμε και εμείς οι ίδιοι στην Στρατηγική μας. Αυτό που θα θέλαμε να διευκρινίσουμε στους χρήστες μας όμως πριν συμμετάσχουν σε κάποια δημοπρασία μας είναι ότι μπορεί να υπάρχουν κάποιοι χρήστες που επιλέγουν να αγοράσουν περισσότερα bids από άλλους και να τα χρησιμοποιήσουν όπως αυτοί κρίνουν στα πλαίσια της δικής τους ελεύθερης βούλησης, χωρίς το bidbang να μπορεί να περιορίσει των αριθμό των bids που μπορεί να υποβληθεί από έναν χρήστη στην εκάστοτε δημοπρασία. Εξ΄ου και έχουμε δημιουργήσει τον περιορισμό νικών και επιτρέπουμε μόνο 4 νίκες από έναν χρήστη έντος μίας εβδομάδας. Δεδομένου λοιπόν ότι στο σύνολο έχουμε 40 δημοπρασίες την εβδομάδα, ένας χρήστης δεν μπορεί να κερδίσει πάνω από το 10% των δημοπρασιών μας εντός μίας εβδομάδας. Καταλήγωντας, θα θέλαμε να παρακαλέσουμε όλους τους ανθρώπους που διαβάσανε το συγκεκριμένο thread στο insomnia και έχουν ακόμα αμφιβολίες για την εγκυρότητα/νομιμότητα της ιστοσελίδας μας να παρακολουθήσουν λίγο της δημοπρασίες μας και να βγάλουν από μόνοι τους τα συμπεράσματά τους προτού μας κατακρίνουν. Εμείς ξεκινήσαμε αυτήν την ιστοσελίδα με πολύ μεράκι διότι ήταν μια ιδέα που μας ενθουσίασε και η επιτυχία μας είναι ότι έχουμε καταφέρει σ' αυτόν τον έναν χρόνο λειτουργίας μας να έχουμε αρκετούς πιστούς υποστηρικτές που μας στηρίζουν και μας κάνουν να θέλουμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Ευχαριστούμε, Η ομάδα του BidBang Γράφτηκα στο insomnia μόνο και μόνο για να σου απαντήσω. Εγώ ΕΧΩ αποδείξεις ότι είναι απάτη. Και μάλιστα γερές, σε 2 επίπεδα (αφορούν 2 διαφορετικές τεχνικές, η μία νόμιμη, η άλλη ημι-νόμιμη). Το πρώτο επίπεδο μπορώ να το δημοσιεύσω και θα το κάνω αν προκληθώ από εσένα ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Το δεύτερο επίπεδο αποδείξεων θα το κρατήσω για τα δικαστήρια. Ερώτηση τώρα για να ξεμπροστιαστείς...... Μπορείς να μου εξηγήσεις λίγα απλά πραγματάκια: 1. Πώς γίνεται κάποια συγκεκριμένα IDs σε συγκεκριμένες ώρες να κάνουν bid σε εντελώς άσχετα αντικείμενα? 2. Πώς γίνεται κάποια συγκεκριμένα IDs να κάνουν bid εναλάξ σε διαφορετικά auctions που τρέχουν την ίδια ώρα? Δηλαδή κάποια συγκεκριμένη ώρα για π.χ. 10 λετπά ο Χ1, Υ1, Ζ1 χτυπάνε το Αντικείμενο 1 και ο Χ2, Υ2, Ζ2 χτυπάνε το αντικείμενο 2 και μετά από λίγο όλοι ή ορισμένοι από αυτούς αλλάζουν αντίστοιχα αντικείμενα.... π.χ. μετά από λίγο ο Χ2, Υ2, Ζ1 χτυπάνε το 1 και ο Χ1, Υ1, Ζ2 χτυπάνε το 2... Είναι τρελοί?????? 3. (Και χειρότερο) Μπορείς να μου εξηγήσεις, άν όπως λες αυτοί που χτυπάνε είναι πραγματικοί άνθρωποι, πώς γίνεται σε ένα auction ΣΥΧΝΟΤΑΤΑ (όταν δεν κάνει bid πραγματικός άνθρωπος, λέω εγώ) να υπάρχει συσγκεκριμένη σειρά που κάνουν bid? π.χ. η σειρά να πηγαίνει Α1, Β1, Γ1, Α1, Β1, Γ1, .... και να συνεχίζεται αυτό για ώρα...ΩΡΑ όμως... όχι αστεία..... Ας μου απαντήσεις σε αυτά και μετά βλέπουμε που θα πάει η συζήτηση..... Ευχαριστώ για το χώρο που μου δίνεται να γράψω την άποψή μου και να ξεκαθαρίσω ορισμένα πράγματα
dragonver Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Είμαι σίγουρος ότι όλα αυτά τα site είναι απάτη και όλοι αυτοί είναι στο ίδιο κύκλωμα. Οι προσφορές γίνονται απο botακια γιατί δεν γίνεται να γίνονται ΠΑΝΤΑ κάτω από τα 10 sec λες και θέλουν να σου την σπάνε... Αν ήταν πραγματικοί άνθρωποι θα σταματούσαν να κάνουν bid έτσι ώστε να το κερδίσει ο άλλος. Έτσι και αλλίως τόσες προσφορές έχει. Ακόμη και τα άτομα που είναι γραμμένα στο φόρουμ είναι μέσα στο κύκλωμα. Μόνο απο την επισκεψιμότητα του site ξέρετε πόσα λεφτά θα βγάλουν; Μου δείχνουν και το δημοσίευμα στο Βήμα τρομάρα τους. Οπότε ΜΑΚΡΙΑ. Δεν πρόκειται να αγοράσετε τίποτα. Το μόνο που θα κάνετε θα είναι να πορωθείτε με τα κλικ και να χάνετε λεφτά για αυτή τη λαμακία αγοράζοντας bids. Και να ξέρετε πως άν εγώ σας πώ κάποια μέρα ότι αγόρασα κάτι απο εκεί είμαι θα σημαίνει ότι είμαι και εγώ μέρος της απάτης! Καλή σας μέρα!
orotoi Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 τρικλοποδιά.. σιγά μη σου απαντήσει.. Αλλά και να σου απαντήσει έχουν σκεφτεί σίγουρα αληθοφανείς απαντήσεις και γι αυτά.. Οπως είπες είναι νόμιμα ή αγγίζουν τα όρια νομιμότητας-παρανομίας και στηρίζονται σε αυτό.. άσχετο με αυτό.. φαντάσου τις πυραμίδες.. (multi level marketing) το οποίο ναι μεν είναι φαινομενικά νόμιμο αλλά είναι απο τις τεραστιότερες απάτες..
basilis222 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Αγόρασα με 100€ 115 bids, βλέπω μια δημοπρασία 50 bids αρχίζω να παίζω μέχρι που είχα μηνει εγω και ένας άλλος, μόλις τελειοσε αυτός άμεσος ερχετε ένας άλλος, μόλις τελειοσε και αυτός άμεσος μετα στο τελευταίο Bid του, ερχετε και άλλος και μετα απο αυτόν φεύγω εγώ και μπένει άλλος, μόλις βγήκε ο ένας ξαναμπενω εγώ και μετα μπενουν άλλοι 5 (στο τελευταίο Bid όλα) και τελικά τα πήρε ένας άσχετος που έκανε 3-4 bid και εγώ έχασα όλα μου τα λεφτά (και τώρα τα κλαίω) έχω αρχίσει να πιστεύω ότι κάτι γίνετε με αυτό το Site. (βέβαια δεν ξαναπαταω το πόδι μου ξανά στο Bidbang) αν δείτε πιο πάνω κάνω θετικά σχόλια αλλα επηδή παράγινε το κακό άλλαξα γνώμη. Τώρα δεν ξέρω τι γίνετε με αυτούς. (παντός δεν έχω δει ποτέ να θέλουν να διεκδικήσουν 2 άτομα με πολλα Bids το ίδιο προϊόν ταυτόχρονα) για να ξαναπαιξω πρέπει να βάλουν περιορισμό Bids σε κάθε δημοπρασία Ή να κάνουν περιορισμό σημετοχών σε κάθε δημοπρασία. Ουσιαστικά αυτό το Site σου κανει πλήση εγκεφάλου και χάνεις όλα σου τα λεφτά. (στην αρχή δεν ήταν έτσι πάντος)
orotoi Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 ανακαλώ αυτά που είχα πει για σένα.. συγνώμη.. και μπράβο που το κατάλαβες
basilis222 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 ανακαλώ αυτά που είχα πει για σένα.. συγνώμη.. και μπράβο που το κατάλαβες παλιά επερνα με 10 bids 1-2 προϊόντα, τώρα με 115 δεν πήρα τίποτα. Πως γίνετε να ξέρει πότε θα τελειοσει ο άλλος στο τελευταίο Bid και μάλιστα να εχει βάλει autobid. Θέλω πίσω τα λεφτά μου
nikos2004dj Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 εγω πληρωσα μεσω paypal και πηρα 10 ευρω και πηρα 10 bids ετσι για να δω τι παιζει με αυτο το site ...μια μερα στη δουλεια δεν ειχα τι να κανω και στρωθηκα μπροστα απο ενα υπολογιστη μπας και κερδισω τιποτα. ξεκινησα με τη λογικη οτι αφου εχω 10 ας τα κανω παραπανω και ετσι παρακολουθουσα μια δημοπρασια για 10 bids .. οπως εγραψα και πιο πανω 10 bids =10 ευρω .. Προσπερνω το γεγονος οτι αναλογα με τα bids που πονταριστηκαν στο συγκεκριμενο προιον πληρωνεις και ενα ποσο και παω στο ζουμι . Ειναι δυνατον να υπαρχουν τοσοι χαζοι οι οποιοι θα δωσουν παραπανω απο 10 ευρω για κατι που κοστιζει 10 ευρω ; Ας μας απαντησει ο κυριος-κυρια που εκανε εγγραφη μονο και μονο για να απαντησει πως γινεται αυτο . και μια τελευταια ερωτηση ετσι για να καταλαβει ο κοσμος με τι απατεωνες εχει να κανει , πειτε κυριε-κυρια bidbang γιατι το συστημα σας δεν δειχνει αναλυτικα ποιοι εχουν πονταρει γι αυτο το προιον ; μηπως για να μην φαινεται αυτο που εγραψα παραπανω ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.