Προς το περιεχόμενο

www.bidbang.com

gwiz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν έχουν λόγο να το κάνουν αυτο. Εμένα που κέρδισα ένα προϊόν και αυτο είταν δείγμα απο το μαγαζί που το πήραν μου ζήτησαν συγνώμη, το έστειλα πίσω με δικά τους έξοδα και μου έφεραν ένα ολοκαίνουργιο. Το bidster αντίθετα είναι μεγάλη απάτη. Το bidbang είναι η μόνη σελίδα που εμπιστεύομαι. Αλλα είναι και πανάκριβη 1€= 1bid.

Αγαπητό διοικητικό μελος του bidbang.com με το προσποιείσαι κάποιο τυχαίο μέλος του insomnia (basilis222) ΔΕΝ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ την απάτη που KANATE (και κάνετε ακόμα) με τα bot. To όνομα της εταιρείας σας έχει (δικαιολογημένα) σπιλωθεί και δυστυχώς για εσας το insomnia ειναι απο τα μεγαλύτερα ελληνικά forum και το διαβάζει (και το εμπιστεύεται) πάρα πολύ κόσμος. Οι δυνητικοί τρόποι να σβηστεί αυτή η κηλίδα στη φήμη σας είναι :

1. Να αλλάξετε domain
  2. Να αγοράσετε το insomnia και να κάνετε λογοκρισία

Βέβαια υπάρχει και μια άλλη λύση (που έχουν κάνει άλλες εταιρείες) αλλά δεν νομίζω οτι έχετε την ηθικότητα να το κάνετε και εννοώ να βγείτε επώνυμα και να δικαιολογηθείτε. Μόνο έτσι ΜΠΟΡΕΙ να κερδίσετε κάποιους πελάτες που θα σας εμπιστευτούν πάλι τα χρήματα τους (που οφείλετε - εσεις - να σέβεστε)

Ας παίξουμε λίγο με τις λέξεις:

Δεν έχουν λόγο να το κάνουν αυτο. ... Αλλα είναι και πανάκριβη 1€= 1bid.

Έχουν ένα σοβαρό λόγο ... το κέρδος και μάλιστα το γρήγορο κέρδος.

Και ο TRELARAS είναι παλιό μέλος.

Έκανα ένα δοκιμαστικό λογαριασμό και όσο κι αν προσπάθησα δεν μπόρεσα να βρω τρόπο να δω την ημερομηνία εγγραφής (ή άλλα στοιχεία) μέλους. Ουτε πότε γράφηκα εγώ δεν μπορούσα να δω. Πως εσύ είναι τόσο σίγουρος ότι ο TRELARAS (που ειναι η απάτη) ειναι παλαιό μέλος; Εσύ είσαι μέλος απο το Φεβρουάριο του 2010 (όπως λες). Μήπως (λέω μήπως) έχεις πρόσβαση και σε άλλα στοιχεία (ως διοικητικό μέλος) ;

Ιδεα: Φτιάχτε απο αύριο μια καινούργια ενότητα που θα μπορείτε να δείτε στοιχεία των άλλων biders όπως ημερομηνία εγγραφής, bids, κλπ

...Έχω δώσει σύνολο 500€ για bids ...

Υπάρχουν κάποια νούμερα στρογγυλά και ωραία που συνήθως χρησιμοποιούμε όταν θέλουμε να πουμε ... ψεματάκια. Π.χ. 3,5,10,50,100,300,500,1000,κλπ

... Αυτα είναι για αυτούς που λέει πάνω δεξιά "έχετε 1.500 bids" ...
Η πληροφορία αυτή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ στο κοινό, αλλά φαίνεται ΜΟΝΟ σε μένα, όπου μπορώ να δω τα δικά μου bids. Ο απλός επισκέπτης ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΞΕΡΕΙ πόσα bids έχουν οι ανταγωνιστές του (ώστε να κάνει πίσω), ενώ τα διοικητικά μέλη και τα ψεύτικα/bot μέλη του bidbang προφανώς έχουν πρόσβαση σε τέτοια πληροφορία. Κάνω λάθος;

...Τα iPad και αυτα τα πράγματα που βλέπετε να τα ξεχάσετε. ...
Για αποφυγή παρερμηνείας. Είμαι απόλυτα βέβαιος οτι δίνεται πολλά πράγματα σε πολύ καλές τιμές αλλά με μια βασική λεπτομέρεια. Είναι ευτελούς αξίας, όπως βραστήρες, δωροεπιταγες bidbang (!), σωσίβια, χειριστήρια wii, κλπ. Τους ΚΡΑΧΤΕΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΞΙΑΣ (π.χ. ipad, tv 42, κλπ) ... απλά να τα ξεχάσετε (όπως λες), ΕΚΤΟΣ αν δουλέψουν τα ρομποτάκια για να ανέβει η τιμή στα ουράνια οπότε πάλι δεν θα βγείτε χαμένοι. Αυτό δεν δείχνει σεβασμό στους επισκέπτες που σας φέρνουν τα χρήματα τους, αλλά συμπεριφορά κατακτητών προς ιθαγενείς (ξέρεις καθρεπτάκια, χάντρες, κλπ)

Αγαπητό διοικητικό μελος του bidbang.com (ή κατά forum basilis222) να ξέρεις οτι τα μέλη του insomnia δεν είναι κουτά και ορμώμενος απο το avatar σου ...

33724169247849758603100.jpg

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κανείς λάθος δεν είμαι εγώ ο "πρόεδρος" της σελίδας. Εγώ απλός εκφράζω αυτα που πιστεύω για την σελίδα και μέχρι τώρα δεν Έχει πέσει στο μάτι μου κάτι παράξενο μόνο ένα μέλος που Έχει 2 account. Και ένα άλλο μέλος που παρόλο απο τα χιλιάρικα που Έχει χάσει ζει Ακόμα.

Δεν λες ΟΛΑ αυτα που είπες στην ιστοσελίδα του bidbang? να σου απαντήσουν οι ίδιοι;

Δημοσ.
Κανείς λάθος δεν είμαι εγώ ο "πρόεδρος" της σελίδας. Εγώ απλός εκφράζω αυτα που πιστεύω για την σελίδα και μέχρι τώρα δεν Έχει πέσει στο μάτι μου κάτι παράξενο μόνο ένα μέλος που Έχει 2 account. Και ένα άλλο μέλος που παρόλο απο τα χιλιάρικα που Έχει χάσει ζει Ακόμα.

Δεν λες ΟΛΑ αυτα που είπες στην ιστοσελίδα του bidbang? να σου απαντήσουν οι ίδιοι;

Δεν είπα ότι είσαι πρόεδρος αλλά διοικητικό μέλος (άντε να προσθέσω εργαζόμενος με εντολή).

...

Μα αυτό κάνω. Επικοινωνώ μαζί τους. Εγώ καθόμουν στο forum του insomnia και επικοινωνούσα με συνφορουμίτες και ήρθε κάποιος απο το bidbang και άρχισε να αραδιάζει αερολογίες (basilis222 τον λένε, τον ξέρεις; ).

Basilh ή όπως σε λένε πραγματικά, CUT THE

33724169247849758603100.jpg

Δημοσ.

Εγώ το ξαναλέω για 2ρη φορά ότι δεν Έχω καμία σχέση με τους "άνωθεν" της σελίδας. Εξαλου τώρα την παράτησα την σελίδα λόγο ότι μαζεύονται πολλα νέα μέλοι.

Δημοσ.
Εγώ το ξαναλέω για 2ρη φορά ότι δεν Έχω καμία σχέση με τους "άνωθεν" της σελίδας. Εξαλου τώρα την παράτησα την σελίδα λόγο ότι μαζεύονται πολλα νέα μέλοι.

Μέχρι και το avatar που έχεις βάλει δεν είναι τυχαίο... δεν πείθετε πες στο team!

Δημοσ.

Είμαι από τα πρώτα μέλη του bidbang. Σύσταση από φίλο που ήξερε την ιδιοκτήτρια και μου εγγυάται για αυτούς. Έχω κερδίσει πολλά αντικείμενα ( check the winners page, το ίδιο nick έχω), αλλά μάλλον στα λεφτά μου είμαι overall. Για να κερδίσεις πολλά πρέπει να είσαι ή πολύ αργόσχολος για να κάθεσαι ώρες από πάνω ( το ΠΛΕΟΝ σπαστικό στο bidbang είναι οι τεράστιοι χρόνοι των δημοπρασιών. Ήταν 60 δευτερόλεπτα και το έχουν πάει πλέον στα 90) ή να εισια τυχερός. Υπάρχουν χρήστες των οποίων η συμπεριφορά θυμίζει bots. (NANTIA, TRELLARAS, HARDWIRE, arkadios, i.want.it είναι μερικά nick που μου έρχονται στο μυαλό). Έχω μιλήσει με τους ιδιοκτήτες και τηλεφωνικά και ηλεκτρονικά, ορκίζονται ότι δεν είναι bots.

Τώρα τι να πω? Προσωπικά το ακριβότερο που έχω κερδίσει είναι μια τηλεόραση 230 ευρω με κόστος για μένα 15 ευρω και ένα blackberry 220 ευρω για 20 ευρω (μαζί με τα bids που αγόρασα). Τα μεγάλα είναι πλέον απλησίαστα από τους τρελούς που αναφέρω πιο πάνω.

Η εκτίμηση μου είναι ότι πρόκειται για ένα γενικά τίμιο site γιαυτο και συνεχίζω να παίζω (γιατί περί παιχνιδιού πρόκειται και μάλιστα εθιστικου) και επίσης το προτείνω και σε φίλους. Αν πάντως θέλανε να γίνουν πιο αξιόπιστοι υπάρχουν λύσεις: κατάργηση του autobit, και εμφάνιση του πλήρους log της δημοπρασίας.

Δημοσ.

Για σου σηνbidαριστα. σε ξέρω ως μέλος Αφού είσαι απο τα πρώτα. Οντος έχεις Δίκιο για ΟΛΑ.

Δεν Θυμάμαι αν έχουμε "παλέψει" για κανένα προϊόν το username μου είναι "OK" δεν Έχω πάρει καμία μεγάλη δημοπρασία αλλα Έχω πάρει πολλές.

Και κάτι άλλο τώρα την σελίδα την έχουν μπουδελέψη την γεμίζουν με άχρηστα αντικείμενα.

Δημοσ.

Εγω νομιζα οτι ηουν ο vasilis7... Ενταξει εσυ εισαι οκ! :)

Σχετικα με τα προιοντα και εγω τους το εχω πει... καταρχην οι δημοπρασιεσ ειναι πλεον πολυ αραιες, 3-4 αστειες το μεσημερι κενο μετα κανα 2 το βραδυ και με επαναλαμβανομαενα προιοντα. Στην αρχη ειχε πιο φαντασια το πραγμα. Anyway κριση εχουμε, ισως εχει επηρεασει τις πωλησεις τους.

Δημοσ.
Εγω νομιζα οτι ηουν ο vasilis7... Ενταξει εσυ εισαι οκ! :)

Σχετικα με τα προιοντα και εγω τους το εχω πει... καταρχην οι δημοπρασιεσ ειναι πλεον πολυ αραιες, 3-4 αστειες το μεσημερι κενο μετα κανα 2 το βραδυ και με επαναλαμβανομαενα προιοντα. Στην αρχη ειχε πιο φαντασια το πραγμα. Anyway κριση εχουμε, ισως εχει επηρεασει τις πωλησεις τους.

Μακάρι να ήμουν ο vasilis7 πολλή θα το ήθελα!!! Αλλα λόγο οικονομικής κρίσης δεν αγοράζω bids.

Δημοσ.

Το Ξέρεις ότι ο ARKADIOS KAI H NANTIA έχουν σηνεργασια η δεν ξέρω τι άλλο μπορούν να έχουν.

Αυτο το κατάλαβα Όταν ο ARKADIOS σταμάτισε να κάνει bid και μετα καπάκι άρχισε η NANTIA.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Αυτή είναι η πρώτη ανάρτηση από κάποιον επίσημο εκπρόσωπο του BidBang με σκοπό να απαντηθούν οι κατηγορίες που μας καταλογίζονται και θεωρούμε ότι μας αδικούν. Καταρχήν θέλουμε να σας εγγυηθούμε ότι ο basilhs222 δεν είναι ούτε υπάλληλος ούτε μέλος του διοικητικού συμβουλίου μας, ούτε καν φίλος ή γνωστός μας. Το ίδιο ισχύει και για τους apos και KostasV καθώς και για όλους τους χρήστες οι οποίοι έχουν γράψει κάτι θετικό ή αρνητικό σε αυτό το thread.

Σχετικά με τις κατηγορίες ότι χρησιμοποιούμε "botakia" θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε οτι κάτι τέτοιο ΠΟΤΕ δεν έχει συμβεί, ούτε πρόκειται να συμβεί στο bidbang.com. Σκοπός της εταιρείας μας είναι από την αρχή να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διαφάνεια ώστε να μπορέσουμε να πείσουμε ότι είμαστε νόμιμοι και να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας, κάτι που στην Ελλάδα είναι δυστυχώς πολύ δύσκολο να συμβεί για κάτι καινούργιο λόγω της (συνήθως δίκαιης) δυσπιστίας που διακατέχει στην κοινωνία μας. Σε αυτά τα πλαίσια λοιπόν, αποκομίσαμε όλες τις νόμιμες άδειες που χρειάστηκαν, τα στοιχεία της εταιρίας μας αναγράφονται σαφώς στην ιστοσελίδα μας και προσπαθήσαμε να έχουμε παρουσία σε διάφορα ΜΜΕ όπου αναγράφονται ακόμα και τα ονόματά μας ώστε ο κόσμος να καταλάβει ότι δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα και λειτουργούμε 100% νόμιμα. Εξυπηρετούμε τους πελάτες μας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και απαντάμε σε όλα τα ερωτήματά τους. Τα προϊόντα μας αποστέλλονται άμεσα (αναγράφουμε στους Όρους μας εντός 14 ημερών) αλλά το 90% των νικητών μας μπορεί να σας επιβεβαιώσει ότι τα λαμβάνει εντός 5 ημερών.

To autobid το δημιουργήσαμε αποκλειστικά ώστε να επιτρέπεται στους χρήστες μας να συμμετέχουν στις δημοπρασίες χωρίς να πρέπει να είναι παρόντες στο site συνέχεια. Γι' αυτό το λόγο κλείνουν και οι δημοπρασίες καθημερινά το βράδι ώστε να μην αναγκάζονται οι χρήστες που θέλουνε να παίζουνε στις δημοπρασίες manually να είναι στο site μας 24 ώρες την ημέρα.

Όσον αφορά την ημερομηνία εγγραφής άλλων χρηστών, είναι κάτι που δεν έχουμε το δικαίωμα να δείχνουμε, διότι είναι προσωπικά δεδομένα και δεν μπορούμε να τα επικοινωνήσουμε στον κόσμο όπως επίσης και τα email ή/και τις διευθύνσεις των χρηστών μας. Για να δημοσιεύσουμε κάτι τέτοιο πρέπει να έχουμε την άδεια των χρηστών μας.

Σχετικά με το να αναγράφουμε στην ιστοσελίδα μας όλα τα bids για κάθε δημοπρασία απαιτεί πάρα πολύ μεγάλο load για τον server (για οποιονδήποτε server) ώστε να εμφανίζονται καθώς τρέχουν οι δημοπρασίες. Παρόλαυτά, τα αρχεία κάθε δημοπρασίας υπάρχουν στην κατοχή μας και δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα να τα στείλουμε με email σε οποιονδήποτε μας τα ζητήσει για κάποια συγκεκριμένη δημοπρασία αν αυτό μας ζητηθεί. Δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε δείχνοντας τους τελευταίους 10 χρήστες μόνο, απλά όπως είπαμε, είναι θέμα server και καλαισθησίας της ιστοσελίδας μας.

Όσον αφορά το θέμα των χρήστων που αναφέρονται (TRELARAS, arkadios, NANTIA, i.want.it, hardwire κτλ), δεν είναι "bots" του συστήματός μας και αυτό σας το εγγυώμαστε. Άλλωστε, μερικοί από αυτούς έχουν στείλει και φωτογραφίες με τα κερδισμένα προϊόντα τους.

Αναφέρεται επίσης κάπου στο thread ότι τα ακριβά αντικείμενα πάνε πάντα πολύ υψηλά όμως θα θέλαμε να σας επισημάνουμε ότι πολλά έχουν πωληθεί σε πολύ χαμηλές τιμές, όπως ένα Apple iPad για 0.15, ένα Netbook για 0.64 , ένα PS3 για 0.45, και ένα MacBook Pro για 2.10 - μπορείτε να δείτε τις δημοπρασίες στο http://www.bidbang.com/auctions.php?type=closed στο κάτω μέρος της σελίδας.

Αυτό που αναφέρει ο basilhs222 για την παρακολούθηση της ιστοσελίδας πριν την χρησιμοποιήσει κανείς, είναι κάτι που το προτείνουμε και εμείς οι ίδιοι στην Στρατηγική μας. Αυτό που θα θέλαμε να διευκρινίσουμε στους χρήστες μας όμως πριν συμμετάσχουν σε κάποια δημοπρασία μας είναι ότι μπορεί να υπάρχουν κάποιοι χρήστες που επιλέγουν να αγοράσουν περισσότερα bids από άλλους και να τα χρησιμοποιήσουν όπως αυτοί κρίνουν στα πλαίσια της δικής τους ελεύθερης βούλησης, χωρίς το bidbang να μπορεί να περιορίσει των αριθμό των bids που μπορεί να υποβληθεί από έναν χρήστη στην εκάστοτε δημοπρασία. Εξ΄ου και έχουμε δημιουργήσει τον περιορισμό νικών και επιτρέπουμε μόνο 4 νίκες από έναν χρήστη έντος μίας εβδομάδας. Δεδομένου λοιπόν ότι στο σύνολο έχουμε 40 δημοπρασίες την εβδομάδα, ένας χρήστης δεν μπορεί να κερδίσει πάνω από το 10% των δημοπρασιών μας εντός μίας εβδομάδας.

Καταλήγωντας, θα θέλαμε να παρακαλέσουμε όλους τους ανθρώπους που διαβάσανε το συγκεκριμένο thread στο insomnia και έχουν ακόμα αμφιβολίες για την εγκυρότητα/νομιμότητα της ιστοσελίδας μας να παρακολουθήσουν λίγο της δημοπρασίες μας και να βγάλουν από μόνοι τους τα συμπεράσματά τους προτού μας κατακρίνουν. Εμείς ξεκινήσαμε αυτήν την ιστοσελίδα με πολύ μεράκι διότι ήταν μια ιδέα που μας ενθουσίασε και η επιτυχία μας είναι ότι έχουμε καταφέρει σ' αυτόν τον έναν χρόνο λειτουργίας μας να έχουμε αρκετούς πιστούς υποστηρικτές που μας στηρίζουν και μας κάνουν να θέλουμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς.

Ευχαριστούμε,

Η ομάδα του BidBang

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Αυτή είναι η πρώτη ανάρτηση από κάποιον επίσημο εκπρόσωπο του BidBang με σκοπό να απαντηθούν οι κατηγορίες που μας καταλογίζονται και θεωρούμε ότι μας αδικούν. Καταρχήν θέλουμε να σας εγγυηθούμε ότι ο basilhs222 δεν είναι ούτε υπάλληλος ούτε μέλος του διοικητικού συμβουλίου μας, ούτε καν φίλος ή γνωστός μας. Το ίδιο ισχύει και για τους apos και KostasV καθώς και για όλους τους χρήστες οι οποίοι έχουν γράψει κάτι θετικό ή αρνητικό σε αυτό το thread.

Σχετικά με τις κατηγορίες ότι χρησιμοποιούμε "botakia" θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε οτι κάτι τέτοιο ΠΟΤΕ δεν έχει συμβεί, ούτε πρόκειται να συμβεί στο bidbang.com. Σκοπός της εταιρείας μας είναι από την αρχή να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διαφάνεια ώστε να μπορέσουμε να πείσουμε ότι είμαστε νόμιμοι και να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας, κάτι που στην Ελλάδα είναι δυστυχώς πολύ δύσκολο να συμβεί για κάτι καινούργιο λόγω της (συνήθως δίκαιης) δυσπιστίας που διακατέχει στην κοινωνία μας. Σε αυτά τα πλαίσια λοιπόν, αποκομίσαμε όλες τις νόμιμες άδειες που χρειάστηκαν, τα στοιχεία της εταιρίας μας αναγράφονται σαφώς στην ιστοσελίδα μας και προσπαθήσαμε να έχουμε παρουσία σε διάφορα ΜΜΕ όπου αναγράφονται ακόμα και τα ονόματά μας ώστε ο κόσμος να καταλάβει ότι δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα και λειτουργούμε 100% νόμιμα. Εξυπηρετούμε τους πελάτες μας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και απαντάμε σε όλα τα ερωτήματά τους. Τα προϊόντα μας αποστέλλονται άμεσα (αναγράφουμε στους Όρους μας εντός 14 ημερών) αλλά το 90% των νικητών μας μπορεί να σας επιβεβαιώσει ότι τα λαμβάνει εντός 5 ημερών.

To autobid το δημιουργήσαμε αποκλειστικά ώστε να επιτρέπεται στους χρήστες μας να συμμετέχουν στις δημοπρασίες χωρίς να πρέπει να είναι παρόντες στο site συνέχεια. Γι' αυτό το λόγο κλείνουν και οι δημοπρασίες καθημερινά το βράδι ώστε να μην αναγκάζονται οι χρήστες που θέλουνε να παίζουνε στις δημοπρασίες manually να είναι στο site μας 24 ώρες την ημέρα.

Όσον αφορά την ημερομηνία εγγραφής άλλων χρηστών, είναι κάτι που δεν έχουμε το δικαίωμα να δείχνουμε, διότι είναι προσωπικά δεδομένα και δεν μπορούμε να τα επικοινωνήσουμε στον κόσμο όπως επίσης και τα email ή/και τις διευθύνσεις των χρηστών μας. Για να δημοσιεύσουμε κάτι τέτοιο πρέπει να έχουμε την άδεια των χρηστών μας.

Σχετικά με το να αναγράφουμε στην ιστοσελίδα μας όλα τα bids για κάθε δημοπρασία απαιτεί πάρα πολύ μεγάλο load για τον server (για οποιονδήποτε server) ώστε να εμφανίζονται καθώς τρέχουν οι δημοπρασίες. Παρόλαυτά, τα αρχεία κάθε δημοπρασίας υπάρχουν στην κατοχή μας και δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα να τα στείλουμε με email σε οποιονδήποτε μας τα ζητήσει για κάποια συγκεκριμένη δημοπρασία αν αυτό μας ζητηθεί. Δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε δείχνοντας τους τελευταίους 10 χρήστες μόνο, απλά όπως είπαμε, είναι θέμα server και καλαισθησίας της ιστοσελίδας μας.

Όσον αφορά το θέμα των χρήστων που αναφέρονται (TRELARAS, arkadios, NANTIA, i.want.it, hardwire κτλ), δεν είναι "bots" του συστήματός μας και αυτό σας το εγγυώμαστε. Άλλωστε, μερικοί από αυτούς έχουν στείλει και φωτογραφίες με τα κερδισμένα προϊόντα τους.

Αναφέρεται επίσης κάπου στο thread ότι τα ακριβά αντικείμενα πάνε πάντα πολύ υψηλά όμως θα θέλαμε να σας επισημάνουμε ότι πολλά έχουν πωληθεί σε πολύ χαμηλές τιμές, όπως ένα Apple iPad για 0.15, ένα Netbook για 0.64 , ένα PS3 για 0.45, και ένα MacBook Pro για 2.10 - μπορείτε να δείτε τις δημοπρασίες στο http://www.bidbang.com/auctions.php?type=closed στο κάτω μέρος της σελίδας.

Αυτό που αναφέρει ο basilhs222 για την παρακολούθηση της ιστοσελίδας πριν την χρησιμοποιήσει κανείς, είναι κάτι που το προτείνουμε και εμείς οι ίδιοι στην Στρατηγική μας. Αυτό που θα θέλαμε να διευκρινίσουμε στους χρήστες μας όμως πριν συμμετάσχουν σε κάποια δημοπρασία μας είναι ότι μπορεί να υπάρχουν κάποιοι χρήστες που επιλέγουν να αγοράσουν περισσότερα bids από άλλους και να τα χρησιμοποιήσουν όπως αυτοί κρίνουν στα πλαίσια της δικής τους ελεύθερης βούλησης, χωρίς το bidbang να μπορεί να περιορίσει των αριθμό των bids που μπορεί να υποβληθεί από έναν χρήστη στην εκάστοτε δημοπρασία. Εξ΄ου και έχουμε δημιουργήσει τον περιορισμό νικών και επιτρέπουμε μόνο 4 νίκες από έναν χρήστη έντος μίας εβδομάδας. Δεδομένου λοιπόν ότι στο σύνολο έχουμε 40 δημοπρασίες την εβδομάδα, ένας χρήστης δεν μπορεί να κερδίσει πάνω από το 10% των δημοπρασιών μας εντός μίας εβδομάδας.

Καταλήγωντας, θα θέλαμε να παρακαλέσουμε όλους τους ανθρώπους που διαβάσανε το συγκεκριμένο thread στο insomnia και έχουν ακόμα αμφιβολίες για την εγκυρότητα/νομιμότητα της ιστοσελίδας μας να παρακολουθήσουν λίγο της δημοπρασίες μας και να βγάλουν από μόνοι τους τα συμπεράσματά τους προτού μας κατακρίνουν. Εμείς ξεκινήσαμε αυτήν την ιστοσελίδα με πολύ μεράκι διότι ήταν μια ιδέα που μας ενθουσίασε και η επιτυχία μας είναι ότι έχουμε καταφέρει σ' αυτόν τον έναν χρόνο λειτουργίας μας να έχουμε αρκετούς πιστούς υποστηρικτές που μας στηρίζουν και μας κάνουν να θέλουμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς.

Ευχαριστούμε,

Η ομάδα του BidBang

Αφενός καλώς ήρθατε στο forum, αφετέρου σας τιμά που αποφασίσατε να γράψετε τις θέσεις σας στο Insomnia. Διάβασα πολύ προσεκτικά το κείμενο αλλά παρόλο το πλήθος απαντήσεων για διάφορα θέματα, δεν είδα κάποια απάντηση/αιτιολόγηση για την «ιδιαιτερότητα» που αναφέρθηκε ΕΔΩ. Πραγματικά θα επιθυμούσα μια αιτιολόγηση διότι κάποια απο τα γραφόμενα σας (βλ. παράθεση παρακάτω) έρχονται σε αντίθεση με την προαναφερθείσα παραπομπή.

...Εξ΄ου και έχουμε δημιουργήσει τον περιορισμό νικών και επιτρέπουμε μόνο 4 νίκες από έναν χρήστη έντος μίας εβδομάδας.

Δημοσ.

Πολύ ωραίο το μπλαμπλα, αλλά όσο καλοί κι αν ΟΝΤΩΣ είμαστε, θα ισχύει ότι:

...λόγω της φύσης του μέσου δεν είναι δυνατόν να το γνωρίζουμε αυτό. Δεν υπάρχει καμία εγγύηση ήθους μέσω διαδικτύου...

Το ότι ισχυρίζομαι εγώ πως είμαι τίμιος και το ότι έχουν πραγματοποιηθεί πραγματικές συναλλαγές, αυτό δεν αποδεικνύει πως δεν υπήρξαν εικονικές. Ισχύει η γνωστή φράση "το ένα δεν αποκλείει το άλλο". Εννοείται λόγω της φύσης του μέσου. Είναι στη κρίση του καθενός αν θα την παραβλέψει ώστε να σας εμπιστευτεί.

Κατανοητόν; ;)

Δημοσ.

@PCharon

Δε γινεται ομως να καταδικαζουμε συληβδην τους παντες. Ειναι αδικο...

@bidbang

Οταν κλεισει μια δημοπρασια, θα μπορουσε να υπαρχει σε λινκ ενα txt αρχειο με το log?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...