paylidis Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 απατη του κερατα είναι... εφαγα τζάμπα χρόνο και φαιά ουσία... ευτυχώς όχι λεφτά
bluebloomberg Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Μια καταγραφή (το 90%) των bids όπως εξελίχθηκαν στη δημοπρασία για το smart.. http://bidbangstats.blogspot.com/2010/03/auction-smart.html
PCharon Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Μια καταγραφή (το 90%) των bids όπως εξελίχθηκαν στη δημοπρασία για το smart..http://bidbangstats.blogspot.com/2010/03/auction-smart.html Να ρωτήσω, εκείνοι οι Svetlana Vlasova και epameinondas που φαίνεται να χάλασαν περίπου 5000€ και 2000€ αντίστοιχα και τελικά πήραν τα 3* του Καράμπελα... είναι εντάξει αυτή τη στιγμή; Ζωντανοί; ΟΚ; Όλα καλά; * στραγάλια
orgio Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Να ρωτήσω, εκείνοι οι Svetlana Vlasova και epameinondas που φαίνεται να χάλασαν περίπου 5000€ και 2000€ αντίστοιχα και τελικά πήραν τα 3* του Καράμπελα... είναι εντάξει αυτή τη στιγμή; Ζωντανοί; ΟΚ; Όλα καλά; * στραγάλια η Svetlana Vlasova είναι αυτή που κέρδισε το smart ... ο ΑTROMITOS κλαίει!!!! προς bluebloomberg: πως τα βρήκες τα στατιστικά?
PCharon Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 η Svetlana Vlasova είναι αυτή που κέρδισε το smart ... ο ΑTROMITOS κλαίει!!!! Να ρωτήσω, εκείνοι οι Atromitos και epameinondas που φαίνεται να χάλασαν περίπου 5500€ και 2000€ αντίστοιχα και τελικά πήραν τα 3* του Καράμπελα... είναι εντάξει αυτή τη στιγμή; Ζωντανοί; ΟΚ; Όλα καλά; * στραγάλια fixed προς bluebloomberg: πως τα βρήκες τα στατιστικά? Με κατάλληλο τρόπο τα συγκεντρώνεις αυτόματα στο 100%, αφού μεταδίδονται live. Παλιότερα σε παρόμοιο θέμα είχα φτιάξει προγραμματάκι και είχα συγκεντρώσει κανά δυο από το eprosfora.
andreas1978 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Με κατάλληλο τρόπο τα συγκεντρώνεις αυτόματα στο 100%, αφού μεταδίδονται live. Παλιότερα σε παρόμοιο θέμα είχα φτιάξει προγραμματάκι και είχα συγκεντρώσει κανά δυο από το eprosfora. Ψάχνω τρόπο/πρόγραμματάκι που θα μου επιτρέπει να καταγράφω τα bids των παικτών σε penny auction sites όπως το bidbang. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα είμαι υπόχρεος.
basilis222 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Παιδιά το site είναι Οκ. Δεν είναι τίποτα στημένο είμαι μέλος απο τον φεβρουάριο Έχω δώσει σύνολο 500€ για bids και Έχω πάρει 38 πράγματα αξίας 3000+. Το κόλπο μου είναι Όταν αρχίζει η δημοπρασία δεν κάνω πρώτος bid φιλάω τα bid μου για το τέλος Αφού όλοι κάνανε στην αρχή 30+40 bid μετα πάω εγω. Πριν όμως αρχίσεις να αγοράσεις bid πρέπει να κάτσεις κανά 10ωρο (Όχι μαζεμενο) να δεις ποιοι έχουν bids και βαρανε. Άμα "παλεβεις" με αυτόν δεν έχεις καμία μα καμία ελπίδα να το πάρεις. Ξέρω όλους όσους έχουν τα πολλα bids και Έτσι δεν χαλαω τα € μου. Τα iPad και αυτα τα πράγματα που βλέπετε να τα ξεχάσετε. Αυτα είναι για αυτούς που λέει πάνω δεξιά "έχετε 1.500 bids" εγω σταμάτησα τώρα λόγο ότι έχουν μαζεύτη πολλα άτομα και δεν μπορείς να πάρεις Ούτε ένα ασύρματο τηλέφωνο.
isay Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Παιδιά το site είναι Οκ. Δεν είναι τίποτα στημένο είμαι μέλος απο τον φεβρουάριο Έχω δώσει σύνολο 500€ για bids και Έχω πάρει 38 πράγματα αξίας 3000+. Το κόλπο μου είναι Όταν αρχίζει η δημοπρασία δεν κάνω πρώτος bid φιλάω τα bid μου για το τέλος Αφού όλοι κάνανε στην αρχή 30+40 bid μετα πάω εγω. Πριν όμως αρχίσεις να αγοράσεις bid πρέπει να κάτσεις κανά 10ωρο (Όχι μαζεμενο) να δεις ποιοι έχουν bids και βαρανε. Άμα "παλεβεις" με αυτόν δεν έχεις καμία μα καμία ελπίδα να το πάρεις. Ξέρω όλους όσους έχουν τα πολλα bids και Έτσι δεν χαλαω τα € μου. Τα iPad και αυτα τα πράγματα που βλέπετε να τα ξεχάσετε. Αυτα είναι για αυτούς που λέει πάνω δεξιά "έχετε 1.500 bids" εγω σταμάτησα τώρα λόγο ότι έχουν μαζεύτη πολλα άτομα και δεν μπορείς να πάρεις Ούτε ένα ασύρματο τηλέφωνο. Βασίλη, εμένα με φτάνει το παρακάτω http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3300800&postcount=37
Evgenios1 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Εφοσον υπαρχει κερδος, ΓΙΑΤΙ βαζουν μποτ; Δεν μπορω να τους καταλαβω... αυτους και τους αλλους στη τιβι με τα 090 που σου λενε ποια ειναι αυτη η λεξη ΣΚ_ΛΟΣ και πεταγεται το μποτ να σου πει ΣΚΟΛΟΣ ....
basilis222 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Βασίλη, εμένα με φτάνει το παρακάτωhttp://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3300800&postcount=37 Δεν είναι στημένο σου μιλάει η εμπειρία μου. Και ο TRELARAS είναι παλιό μέλος.
isay Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δεν είναι στημένο σου μιλάει η εμπειρία μου. Και ο TRELARAS είναι παλιό μέλος. basilh ο άνθρωπος έκατσε, παρακολούθησε και έβγαλε λαβράκι με αποδείξεις. Είναι προφανές ότι δεν σέβονται ούτε τους πελάτες και ούτε τα λεφτά τους. Αν εσύ θες να παίζεις ΕΝ ΓΝΩΣΗ σου οτι υπάρχει η πιθανότητα να χάσεις τα λεφτά σου απο ενα bot, βαλμένο απο την εταιρεία ... δικαίωμα σου.
basilis222 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 basilh ο άνθρωπος έκατσε, παρακολούθησε και έβγαλε λαβράκι με αποδείξεις. Είναι προφανές ότι δεν σέβονται ούτε τους πελάτες και ούτε τα λεφτά τους. Αν εσύ θες να παίζεις ΕΝ ΓΝΩΣΗ σου οτι υπάρχει η πιθανότητα να χάσεις τα λεφτά σου απο ενα bot, βαλμένο απο την εταιρεία ... δικαίωμα σου. Δεν έχουν λόγο να το κάνουν αυτο. Εμένα που κέρδισα ένα προϊόν και αυτο ήταν δείγμα απο το μαγαζί που το πήραν μου ζήτησαν συγνώμη, το έστειλα πίσω με δικά τους έξοδα και μου έφεραν ένα ολοκαίνουργιο. Το bidster αντίθετα είναι μεγάλη απάτη. Το bidbang είναι η μόνη σελίδα που εμπιστεύομαι. Αλλα είναι και πανάκριβη 1€= 1bid.
stathi02 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=4&artId=330023&dt=06/05/2010 Ορίστε και η συνέντευξη των ιδιοκτητών, θα έπρεπε να τους ρωτισει αν τα και τα μποτ παράτησαν τη δουλεία τους..
basilis222 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 ξαφνικά ξέχασες την ορθογραφία σου; Ευχαριστώ που το πρόσεξες. Τώρα είναι Οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.