johnkal Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 lol. Ομολογώ πως δεν περίμενα να υπήρχε έτοιμο τέτοιο script.
gwiz Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 lol. Ομολογώ πως δεν περίμενα να υπήρχε έτοιμο τέτοιο script. http://www.sport-fm.gr/article/204201
saloni Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 παντως παιδια τωρα που βλεπω το site δειχνει στους νικητες εναν ο οποιος κερδισε στις 18 ιανουαριου 2010 παρολο που σημερα εχουμε 14 ιανουαριου!!!!και ερωτω τωρα ΜΗΠΩΣ παιζει κατι εδω???
paylidis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 μουφαρα φαινεται το σαιτ. επαιξα... σε καθε δημοπρασια "παιζουν" συγκεκριμένα botακια...
poscaman Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Ρε παιδιά τι παίζει με αυτό το site??? Μας κοροϊδεύουν; έχει κάποιος εμπειρία; Ευχαριστώ
isay Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Ρε παιδιά τι παίζει με αυτό το site??? Μας κοροϊδεύουν; έχει κάποιος εμπειρία;Ευχαριστώ poscaman χρειάζεται ελάχιστα επίπεδα πονηριάς για να καταλάβεις ότι είναι αρπαχτή. Μπορεί κάποιοι πραγματικά να κερδίζουν κάποια δώρα σε αστείες τιμές, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των "νικητών" είναι botακια.
apos Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 poscaman χρειάζεται ελάχιστα επίπεδα πονηριάς για να καταλάβεις ότι είναι αρπαχτή. Μπορεί κάποιοι πραγματικά να κερδίζουν κάποια δώρα σε αστείες τιμές, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των "νικητών" είναι botακια. Θα πρότεινα αν δεν έχουμε αποδείξεις για αυτά που λέμε, να μην τα λέμε. Δεν έχω καμία ιδιοκτησιακή σχέση με το bidbang, αλλά επειδή τα παιδιά που το τρέχουν είναι γνωστοί μου, και επειδή το έζησα "εν τη γεννέσει του", έχω να πω ότι πρόκειται για 100% καθαρή διαδικασία, και πως σε πάρα πολλά προϊόντα (ειδικά στις αρχές, μέχρι να "πιάσει" και να υπάρχει μεγάλη βάση επισκεπτών, και άρα ανταγωνισμού), έχουν ακόμα ζημιά. Βεβαίως, σε πολλά έχουν σοβαρό κέρδος, αλλά από τη στιγμή που αυτό δεν προκύπτει από διαδικασία απάτης, δεν νομίζω ότι είναι μεμπτό. Η ιδέα (αν και όχι δική τους) είναι αρκετά έξυπνη, και δεν νομίζω ότι χρειάζεται να κάνεις απάτη για να έχεις κάποιο κέρδος από αυτό. Δεν νομίζω ότι είναι σωστό να βαφτίζουμε κάποιους απατεώνες, χωρίς να το γνωρίζουμε. Το ότι υπάρχουν αντίστοιχα scripts που επιτρέπουν τις απάτες, δεν σημαίνει ότι όλοι κάνουν χρήση των δυνατοτήτων που πιθανώς έχουν, ώστε να παρανομήσουν.
poscaman Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 προσωπικά στη ζωή μου ποτέ δεν πίστεψα στο τσάμπα. απλά επειδή δεν βρήκα παρόμοιο thread είπα να το ανοίξω, για να πάρω γνώμες Ευχαριστώ
isay Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 apos η προσωπική μου γνώμη για τέτοια sites δεν αλλάζει. Αν οι φίλοι σου είναι η εξαίρεση στον κανόνα, αφενός υπάρχει η παροιμία "μαζί με τα ξερά καίγονται ...", αφετέρου αργά η γρήγορα θα αναγκαστούν να μπούν στο "παιχνίδι" αν θέλουν να επιβιώσουν. Ο τζόγος έχει μοναδικό γνώμονα το κέρδος και τίποτα άλλο. Ολόψυχα (και χωρίς ειρωνείες) εύχομαι καλές δουλειές στους φίλους σου Προσθήκη: poscaman τέτοια sites ανήκουν στην κατηγορία penny actions και έχουν συζητηθεί σε ανάλογα threads. Από πρόχειρη αναζήτηση: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=320138
apos Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 No offence. Δεν είναι καν φίλοι μου, γνωστοί μου είναι αλλά η ουσία δεν αλλάζει! Anyway, το σημείο που θα ήθελα να επιμείνω είναι ακριβώς αυτό. Πιστεύω ότι είναι διαφορετικό να λες "αυτού του τύπου τα sites είναι κατά την πλειοψηφία τους απάτη" από το "το τάδε site είναι σίγουρα απάτη αφού ανήκει στην τάδε κατηγορία". Και, ειλικρινά δεν το λέω επειδή τυχαίνει να γνωρίζω πράγματα για το bidbang. Γενικότερα πιστεύω ότι είναι λάθος. Προφανώς δεν περιμένω να αλλάξει η άποψή σου για "τέτοια sites", αλλά εσύ μίλησες για κάτι πολύ συγκεκριμένο, και γι' αυτό και απάντησα στο πρώτο μου μήνυμα! Παρεμπιπτόντως, σχετικά με αυτό που ανέφερες για το τζόγο, πιστεύεις ότι δεν μπορεί να έχει κέρδος ένα τέτοιο εγχείρημα χωρίς να κάνει απάτη; Τόσο απίθανο σου φαίνεται; Ειλικρινά, ούτε εγώ απευθύνομαι ειρωνικά σε εσένα! Απλά μου φαίνεται μια καλή αφορμή για συζήτηση! Αν όντως πιστεύεις κάτι τέτοιο, αυτό δεν θα έπρεπε να ισχύει και για τα sites αμιγούς τζόγου (ρουλέτες, blackjack, ποδοσφαιρικό στοίχημα κτλ);
ouzoubourou Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 δεν χρειαζομαι καμια αποδειξη για να καταλαβω τι παιζει παιδια μακρυα κ αγαπημενοι αλλιως τα λεφτα σας θα καταληξουν σε καποιες τσεπες καποιων τυπων που δεν χρειαζεται να δουλεψουν για να ζησουν....αφου θα εχουν καποιους απο εμας να δουλευουν για παρτη τους υπαρχουν κ αλλοι τροποι να κερδισουμε αυτα που δημοπρατουν σε τιμες οχι οσο αυτες που μας υποσχονται αλλα σιγουρα πιο χαμηλες απο πολλα καταστηματα,δυο απλοι τροποι ειναι το σκρουτζ κ το ebay....
PCharon Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Το ότι υπάρχουν αντίστοιχα scripts που επιτρέπουν τις απάτες, δεν σημαίνει ότι όλοι κάνουν χρήση των δυνατοτήτων που πιθανώς έχουν, ώστε να παρανομήσουν. Σωστό, αλλά εσένα μπορεί να είναι γνωστοί σου στη συγκεκριμένη περίπτωση, δεν είναι γνωστοί κάποιων άλλων όμως. Το πρόβλημα είναι πως, είτε είναι ωραίοι οι τύποι σε αυτού του είδους τα sites και δεν χρησιμοποιούν τις εγγενείς δυνατότητες των scripts, είτε το αντίθετο, λόγω της φύσης του μέσου δεν είναι δυνατόν να το γνωρίζουμε αυτό. Δεν υπάρχει καμία εγγύηση ήθους μέσω διαδικτύου...
apos Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Σωστό, αλλά εσένα μπορεί να είναι γνωστοί σου στη συγκεκριμένη περίπτωση, δεν είναι γνωστοί κάποιων άλλων όμως.Το πρόβλημα είναι πως, είτε είναι ωραίοι οι τύποι σε αυτού του είδους τα sites και δεν χρησιμοποιούν τις εγγενείς δυνατότητες των scripts, είτε το αντίθετο, λόγω της φύσης του μέσου δεν είναι δυνατόν να το γνωρίζουμε αυτό. Δεν υπάρχει καμία εγγύηση ήθους μέσω διαδικτύου... Καμία αντίρρηση, και ούτε ζήτησα να πιστέψει κανείς! Απλά πιστεύω ότι πριν "κατηγορήσουμε" (προσοχή στα εισαγωγικά ) κάποιον συγκεκριμένα, πρέπει να ξέρουμε κάτι παραπάνω για αυτόν, πέρα από την επαγγελματική κατηγορία στην οποία δραστηριοποιείται. Συμφωνείς με το χαρακτηρισμό (τυχαία τον διάλεξα) "χρειάζεται ελάχιστα επίπεδα πονηριάς για να καταλάβεις ότι είναι αρπαχτή" για το bidbang; Κάποιοι έχουν επενδύσει αρκετά χρήματα για να το στήσουν, τους αξίζει τέτοιο τσουβάλιασμα; Εν πάσει περιπτώσει, επειδή κοντεύω να φανώ δικηγόρος του συγκεκριμένου site, σταματάω εδώ, τονίζοντας -ξανά, και για τελευταία φορά- ότι διαφωνώ με το να χαρακτηρίζουμε αρνητικά, φτάνοντας στα όρια της κατηγορίας σε ορισμένες περιπτώσεις, κάτι συγκεκριμένο (που έχει όνομα και δημόσιο προφίλ στην κοινωνία του internet), με μια σιγουριά που δείχνει ότι γνωρίζουμε πράγματα για αυτό, ενώ στην πραγματικότητα δεν γνωρίζουμε τίποτα. Tο bidbang ήταν απλά η αφορμή.
PCharon Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δεν "κατηγορούμε", απλά προειδοποιούμε όσους δεν έχουν και μεγάλη σχέση με "την τεχνολογία" και τους γνωστοποιούμε τις δυνατότητες του διαδικτύου. Φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά, λένε... Υ.Γ. Εντάξει, κάποιοι γράφουν και κάτι παραπάνω πάνω στη φούρια τους. Και καφέ να πίναμε κι εσύ κι εγώ θα τη λέγαμε αυτή τη φράση, σου περνάει από το μυαλό, όσο νά'ναι...
apos Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δεν "κατηγορούμε", απλά προειδοποιούμε όσους δεν έχουν και μεγάλη σχέση με "την τεχνολογία" και τους γνωστοποιούμε τις δυνατότητες του διαδικτύου.Φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά, λένε... Δεκτόν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.