paranoid_gr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Απο χθες εμφανισε ενα προβλημα η συνδεση του ιντερνετ στα Windows μ.(εχω πανω Vista Business x86).Oταν εμφανισε το προβλημα επικοινωνισα με την τεχνικη γραμμη του ΟΤΕ και ενω με ειχαν κανα 20λεπτο στο τηλεφωνο και αφου με εβαλαν να απεγκαταστησω το NOD απο πανω μ ειπαν οτι το router( κατι ασπρα Baudtec που δινει ο οτε) και η συνδεση μ ειναι μια χαρα και οτι κατι αλλο εμποδιζει το pc μ να συνδεθει. Το προβλημα ειναι οτι ενω οι οθονες που ειναι κατω δεξια εχουν το κυκλο εγω δεν μπορω να χρησιμοποιησω καμια εφαρμογη που να χρειαζεται ιντερνετ.Πχ οταν παω να κανω login στο msn μου βγαζει αδυνατη η συνεδη και να πατησω αντιμετωπιση προβληματων.Παταω και βγαζει την γνωστη λιστα με τα τικ...και το προβλημα δειχνει οτι ειναι στο DNS σερβερ και στις βασικες θυρες! Το πιο σημαντικο ομως ειναι οτι με το τοπικο δικτυο που εχω δημιουργησει με το router στο LInux δεν εχω κανενα προβλημα συνδεσης.Μολις κανω boot σε Linux μου βγαζει τις οθονες και λεει connection to the wired network established. Τι μπορει να φταει??
derasto Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Εχουμε το ιδιο προβλημα (σχεδον) εγω οταν προσπαθησω να κανω κατι upload χανω την συνδεση ουτε καν στο ρουτερ δεν μποροω να μπω,χαναεπανερχεται παλι οταν κανω μια διαγνωση/επιδιορθωση.Το εχεις δοκιμασει αυτο?
paranoid_gr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Nαι αλλα δεν κανει τπτ απολυτως. Πχ απο Linux που ειμαι τωρα δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα στο ιντερνετ.Ενω απο Windows αμα μπω τωρα θα ειναι αναμενα κατω οι οθονες αλλα ιντερνετ δεν θα εχω.
derasto Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Στη σελιδα του ρουτερ μπορεις να μπεις?Αν ναι δεν δοκιμαζεις ενα ρεσετ στα default?Στις ρυθμισεις στο λαν ειναι τσεκαρισμενα τα ipv4-ipv6?
paranoid_gr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Στην σελιδα του router δεν μπορω να μπω. Στο LAN ειναι τσεκαρισμενα τα ipv4-ipv6 και εχω συγκεκριμενη ip,dns server που μου ειπαν να βαλω οταν τους πηρα τηλεφωνο..
derasto Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Στην σελιδα του router δεν μπορω να μπω.Στο LAN ειναι τσεκαρισμενα τα ipv4-ipv6 και εχω συγκεκριμενη ip,dns server που μου ειπαν να βαλω οταν τους πηρα τηλεφωνο.. Δοκιμασε να βγαλεις τισ καρφωτες και βαλε να παιρνει αυτοματα,μηπως εχεις στατικη ip?
paranoid_gr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δεν εχω στατικη ip.Και μεχρι πριν να μ πουν αυτοι εχθες ειχα την επιλογη Obtain ip automaticaly
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.