Προς το περιεχόμενο

Σε τι αρχείο πρέπει να το μετατρέψω????

horse1980

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους,

έχω ένα βίντεο μεγάλης διάρκειας (περίπου 40 λεπτά). Το έχω μετατρέψει σε divx. Προκειμένου να το ανεβάσω στο youtube ποιο είναι το καλυτερο format, που πρέπει να ακολουθήσω? Μήπως το flv ? Αν ναι, έχετε να μου προτείνετε κάποιο πρόγραμμα για να μετατρέψω το divx?

Δημοσ.

Μην το ξαναμετατρέπεις, DivX θα γίνει δεκτό όπως είναι από το YouTube. Ισχύει όμως ο περιορισμός των 10 λεπτών ανά video, οπότε θα πρέπει να κόψεις το αρχείο σου σε τμήματα με ένα κατάλληλο πρόγραμμα.

Δημοσ.
Μην το ξαναμετατρέπεις, DivX θα γίνει δεκτό όπως είναι από το YouTube. Ισχύει όμως ο περιορισμός των 10 λεπτών ανά video, οπότε θα πρέπει να κόψεις το αρχείο σου σε τμήματα με ένα κατάλληλο πρόγραμμα.

Απλά το Divx μου είναι πολύ μεγάλο! Γι' αυτό θέλω να το αλλάξω μορφή, μήπως και συμπιεστεί λίγο.

Δημοσ.

Δεδομένου ότι:

1. Το upload στο YouTube είναι one-time ενέργεια

2. Όσο καλύτερης ποιότητας είναι το υλικό που κάνεις upload, τόσο καλύτερης ποιότητας θα είναι και το τελικό video που θα παράγει το YT

3. Η ποιότητα του υλικού που κάνεις upload εξαρτάται και από το bitrate του, άρα και το filesize του

...θα πρέπει να βρεις ένα συμβιβασμό που να οδηγεί στη μέγιστη δυνατή ποιότητα με αποδεκτούς χρόνους upload. Αν το DivX σου είναι πολύ μεγάλο (πόσο μεγάλο αλήθεια; Το όριο upload του YT έχει ανεβεί πρόσφατα από 1 σε 2GB/video, αν θυμάμαι καλά) και έχεις πρόσβαση στο original υλικό από το οποίο παρήγαγες το DivX, ίσως είναι καλύτερη ιδέα να ξανακωδικοποιήσεις αυτό το original υλικό χρησιμοποιώντας κατάλληλες ρυθμίσεις για να πάρεις μικρότερο αρχείο προς upload.

Δημοσ.
Δεδομένου ότι:

1. Το upload στο YouTube είναι one-time ενέργεια

2. Όσο καλύτερης ποιότητας είναι το υλικό που κάνεις upload, τόσο καλύτερης ποιότητας θα είναι και το τελικό video που θα παράγει το YT

3. Η ποιότητα του υλικού που κάνεις upload εξαρτάται και από το bitrate του, άρα και το filesize του

...θα πρέπει να βρεις ένα συμβιβασμό που να οδηγεί στη μέγιστη δυνατή ποιότητα με αποδεκτούς χρόνους upload. Αν το DivX σου είναι πολύ μεγάλο (πόσο μεγάλο αλήθεια; Το όριο upload του YT έχει ανεβεί πρόσφατα από 1 σε 2GB/video, αν θυμάμαι καλά) και έχεις πρόσβαση στο original υλικό από το οποίο παρήγαγες το DivX, ίσως είναι καλύτερη ιδέα να ξανακωδικοποιήσεις αυτό το original υλικό χρησιμοποιώντας κατάλληλες ρυθμίσεις για να πάρεις μικρότερο αρχείο προς upload.

Μάλλον αυτό θα κάνω. Αυτή τη στιγμή το έχω σε τρία κομμάτια που θέλω να ενώσω με το premiere μάλλον. Τα κομμάτια αυτή τη στιγμή είναι περίπου 300, 600 και 450 Mb.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...