elteo Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Μα δεν ρωτάω αυτό... το κουτί μου το έχω σε ειδική θήκη στο γραφειο. Εχω το Thermaltake Soprano. Αυτό έχει κ πλάγιο ανεμιστήρι το οποίο όμως έτσι όπως είναι βαλμένο το κουτί δεν έχει πολύ χώρο για να βάλει αέρα ... να το καταργήσω ;
mohic4n Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Ωχ !! Συγνωμη φιλε, δεν ανοιξε καλα το ματι ακομη Οχι αστον. Οσο μπορει να στελνει αερα καλο κανει. Στη πισω πλευρα του κουτιου κοιτα περισσοτερο να μην ειναι στριμωγμενα και δεν μπορει να φυγει ο ζεστος αερας.
Tenshi Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Όπου και να φυσάει δέν θα κάνει και αισθητή διαφορά το συγκεκριμένο ανεμιστηράκι. Με το πλαινό που έχει τον 230mm ανεμιστήρα κάτι γίνεται...
phanispal Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 οποτε παμε σε καποια απο τα παραπανω λινκ ; Πρέπει να μετρήσεις αποστάσεις ώστε να μην πάνε χαμένα τα χρήματα που θα δώσεις. Οπότε μετράς, μας λες και βλέπουμε.
becks777 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Πρέπει να μετρήσεις αποστάσεις ώστε να μην πάνε χαμένα τα χρήματα που θα δώσεις.Οπότε μετράς, μας λες και βλέπουμε. φιλε phanispal...ποιες ακριβως αποστασεις θες...?
phanispal Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Την απόσταση μεταξύ του heatspreader (καπάκι ή πάνω μέρος του επεξεργαστή) και του πλαϊνού φύλλου του κουτιού, ή του πλαϊνού ανεμιστήρα (αν υπάρχει περίπτωση να βρίσκει η ψύκτρα εκεί). Μην πάρεις κάποια που τελικά δε χωράει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.