Προς το περιεχόμενο

Θερμοκρασιες στο PC

becks777

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

χαχα παλι λαθος καταλαβα...ασε 2 μερες τωρα που με εχεις ρωτησει ψαχνω για αποδειξη αλλα τζιφος...κανα προγραμμα στιλ everest που να λεει τι κουτι εχω ;; :P

Δημοσ.

lol.. όχι δε μπορείς να δεις ποια υλοποίηση έχεις μέσω προγράμματος afaik..

Στην τελική μπορείς να δεις μόνος σου ποια έχεις ανοίγοντας το κουτί. Θυμάσαι από πού την πήρες;

Τέλος πάντων, μην το ψειρίζουμε το θέμα.. είναι εύκολο να δεις ποιοι ανεμιστήρες παράγουν αρκετό θόρυβο είτε με τη μέθοδο του αυτιού, είτε σταματώντας τους έναν-έναν.

Δημοσ.

παραλιγο να κοψω δαχτυλο..anw σταματησα το πισω ανεμιστηρακι για λιγα δευτερολεπτα αλλα δεν αλλαξε το παραμικρο...

Δημοσ.

Ε αν δεν είδες διαφορά σημαίνει πως το συγκεκριμένο δεν παίζει τόσο ρόλο στο θόρυβο του συστήματος.

Εάν θες να εντοπίσεις το φουρφούρι που παράγει τον περισσότερο θόρυβο, τα σταματάς ένα-ένα μέχρι να το βρεις.

Δημοσ.

αλλο εναν εχω μπροστα...αμα δε φταιει ουτε αυτο τοτε παμε στη λυση με τα λινκς παραπανω για ψυχτρα επεξεργαστη ;

Δημοσ.

Κοίταξε να δεις.. και της ψύκτρας του επεξεργαστή το ανεμιστήρι να σταματήσεις για λίγο, δε θα κάνει μπαμ το pc σου, μην ανησυχείς. :Ρ

Το ίδιο ισχύει και για την κάρτα γραφικών.

Άμα δεν είσαι σίγουρος για το ποιο ανεμιστήρι σ' ενοχλεί, πώς θα προβείς σε αγορές;

Επίσης καλό θα ήταν να μετρήσεις την απόσταση απ' τη μητρική μέχρι το πλαϊνό του κουτιού, ώστε να ξέρουμε τι ψάχνουμε, αν πας σε αλλαγή ψύκτρας.

@ ~3Κrpm πάντως εμένα δε μ' ενοχλεί το συγκεκριμένο ανεμιστήρι (του επεξεργαστή), το καλοκαίρι όμως που πιάνει 5Κ είναι ανυπόφορο.

Δημοσ.

τελικα μαλλον εχω δικιο...σταματησα και τη sapphire και τον επεξεργαστη και μου φαινεται οτι ο cpu ειναι ο "ενοχος" ...οποτε...

Δημοσ.

τελικα μαλλον εχω δικιο...σταματησα και τη sapphire και τον επεξεργαστη και μου φαινεται οτι ο cpu ειναι ο "ενοχος" ...οποτε...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 06:15 ----------

οποτε παμε σε καποια απο τα παραπανω λινκ ;

Δημοσ.

Nα κάνω μια ερώτηση για να μην ανοίγω νέο θέμα: το κουτί μου το έχω σε ειδική θήκη στο γραφειο. Εχω το Thermaltake Soprano. Αυτό έχει κ πλάγιο ανεμιστήρι το οποίο όμως έτσι όπως είναι βαλμένο το κουτί δεν έχει πολύ χώρο για να βγάλει αέρα ... να το καταργήσω ;

Δημοσ.

Αναψε εναν αναπτηρα και απο αποσταση πηγαινε τον σιγα-σιγα κοντα στον ανεμιστηρα.

Αν δεις οτι τραβαει τη φλογα προς τα μεσα, τοτε εισαι οκ. Αν δεις οτι την σπρωχνει προς

τα εξω πρεπει να αλλαξεις τη φορα του ανεμιστηρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...