phanispal Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Όχι, εννοώ από ποια εταιρία και ποια συγκεκριμένη υλοποίηση. Δεν έχεις το κουτί της κάπου; Μια απόδειξη βρε αδερφέ.. :Ρ
becks777 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 χαχα παλι λαθος καταλαβα...ασε 2 μερες τωρα που με εχεις ρωτησει ψαχνω για αποδειξη αλλα τζιφος...κανα προγραμμα στιλ everest που να λεει τι κουτι εχω ;;
phanispal Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 lol.. όχι δε μπορείς να δεις ποια υλοποίηση έχεις μέσω προγράμματος afaik.. Στην τελική μπορείς να δεις μόνος σου ποια έχεις ανοίγοντας το κουτί. Θυμάσαι από πού την πήρες; Τέλος πάντων, μην το ψειρίζουμε το θέμα.. είναι εύκολο να δεις ποιοι ανεμιστήρες παράγουν αρκετό θόρυβο είτε με τη μέθοδο του αυτιού, είτε σταματώντας τους έναν-έναν.
becks777 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 για να τον σταματησω...αρκει να αποσυνδεσω το καλωδιο απο το τροφοδοτικο και ας ειναι ανοιχτο το pc.. ;
phanispal Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Όχι, μόνο αυτό μην κάνεις. :Ρ Με το δάχτυλο, ένα πινέλο ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.
becks777 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 παραλιγο να κοψω δαχτυλο..anw σταματησα το πισω ανεμιστηρακι για λιγα δευτερολεπτα αλλα δεν αλλαξε το παραμικρο...
phanispal Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Ε αν δεν είδες διαφορά σημαίνει πως το συγκεκριμένο δεν παίζει τόσο ρόλο στο θόρυβο του συστήματος. Εάν θες να εντοπίσεις το φουρφούρι που παράγει τον περισσότερο θόρυβο, τα σταματάς ένα-ένα μέχρι να το βρεις.
becks777 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 αλλο εναν εχω μπροστα...αμα δε φταιει ουτε αυτο τοτε παμε στη λυση με τα λινκς παραπανω για ψυχτρα επεξεργαστη ;
phanispal Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Κοίταξε να δεις.. και της ψύκτρας του επεξεργαστή το ανεμιστήρι να σταματήσεις για λίγο, δε θα κάνει μπαμ το pc σου, μην ανησυχείς. :Ρ Το ίδιο ισχύει και για την κάρτα γραφικών. Άμα δεν είσαι σίγουρος για το ποιο ανεμιστήρι σ' ενοχλεί, πώς θα προβείς σε αγορές; Επίσης καλό θα ήταν να μετρήσεις την απόσταση απ' τη μητρική μέχρι το πλαϊνό του κουτιού, ώστε να ξέρουμε τι ψάχνουμε, αν πας σε αλλαγή ψύκτρας. @ ~3Κrpm πάντως εμένα δε μ' ενοχλεί το συγκεκριμένο ανεμιστήρι (του επεξεργαστή), το καλοκαίρι όμως που πιάνει 5Κ είναι ανυπόφορο.
becks777 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 τελικα μαλλον εχω δικιο...σταματησα και τη sapphire και τον επεξεργαστη και μου φαινεται οτι ο cpu ειναι ο "ενοχος" ...οποτε...
becks777 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 τελικα μαλλον εχω δικιο...σταματησα και τη sapphire και τον επεξεργαστη και μου φαινεται οτι ο cpu ειναι ο "ενοχος" ...οποτε... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 06:15 ---------- οποτε παμε σε καποια απο τα παραπανω λινκ ;
elteo Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Nα κάνω μια ερώτηση για να μην ανοίγω νέο θέμα: το κουτί μου το έχω σε ειδική θήκη στο γραφειο. Εχω το Thermaltake Soprano. Αυτό έχει κ πλάγιο ανεμιστήρι το οποίο όμως έτσι όπως είναι βαλμένο το κουτί δεν έχει πολύ χώρο για να βγάλει αέρα ... να το καταργήσω ;
Hirundo Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Οι πλαϊνοί ανεμιστήρες συνήθως φυσάνε μέσα στο κουτί,οπότε μάλλον τον έχεις βάλει ανάποδα.
elteo Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 δεν ξέρω που φυσά. Τον είχε από κατασκευής του το κουτί.
mohic4n Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Αναψε εναν αναπτηρα και απο αποσταση πηγαινε τον σιγα-σιγα κοντα στον ανεμιστηρα. Αν δεις οτι τραβαει τη φλογα προς τα μεσα, τοτε εισαι οκ. Αν δεις οτι την σπρωχνει προς τα εξω πρεπει να αλλαξεις τη φορα του ανεμιστηρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.