130888 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Εκανα ανταλλαγη χθες με ενα παιδι το κινητο μου.. (Ν97 κ Ιφον) Μετα απο λιγη ωρα μου τηλεφωνησε (περιπου 1 ωρα) και μου λεει οτι δεν τον βολευει και να αλλαξουμε. εγω τι πρεπει να κανω τωρα! να το δεχτω? αγχωνομαι μην εχει κατι το κινητο, επισης ειχα πει σε καποιους να το πουλησω κ το ακυρωσα αλλα ενταξει αυτο διορθωνεται. εσεις τι θα κανατε??
anesperos13 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Μπλα Μπλα Χαλαρή κουβέντα για ό,τι δεν έχει θέση στα άλλα forum. Συζήτηση σε ΚΟΣΜΙΟ επίπεδο για όλα τα θέματα. Απαγορεύονται μόνο τα πολιτικά θέματα. Προσωπικές επιθέσεις και βρισιές θα οδηγούν στο κλείδωμα ή και στην διαγραφή του topic.
Blondeamon Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Ε μα συγγνώμη θα ρωτάμε οτι να ναι? Ωραία, τι να μαγειρέψω αυριο? Get my point?
isay Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 ....εσεις τι θα κανατε?? .... Είναι ενδιαφέρον πόσο εύκολα κάνεις τέτοιες ανταλλαγές (εννοώ τόσο μεγάλης αξίας), αλλά αντίθετα αδυνατείς να έχεις γνώμη για το τι ΕΣΥ θέλεις.
johnkal Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.
arxaggelos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. Ακριβώς. Αν δεν θέλεις, ΔΕΝ το δίνεις, εκτός αν είχατε κάνει σχετική συμφωνία από πριν, του τύπου θα δοκιμάσουμε ο καθένας το κινητό του άλλου πχ για μια μέρα και αν δεν μας κάνει τα επιστρέφουμε. Αν είναι fair & spquare η ανταλλαγή, πες του να το σκεφτόταν πριν το δώσει. Έχεις δίκιο, μπορεί να το στούκαρε κάπου και να θέλει να στο ξαναπασάρει. @Blondeamon κάνε μια all time classic μακαρονάδα
Alxnks Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 οπως ειπε και ο φιλος παραπανω, εγω δεν θα δεχομουν κατι τετοιο, εκτος αν ειχε γινει προηγουμενη συνεννοηση.
alex89 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δε χρειάζεται να αγχώνεσαι. Πας βλέπεις αν το κινητό σου είναι όπως του το έδωσες, βλέπει και εκείνος αν είναι το δικό του εντάξει (για να μη σε ξαναπάρει και σου αρχίσει καμία ιστορία) και φεύγεις.
Physics_Rulez Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Όχι, να μην το επιστρέψεις. Μπορεί να το έριξε κάτω, να σου άλλαξε μπαταρία με μια άλλη και πάει λέγοντας. Πες του ότι το πούλησες για να μη σε πρήζει. Με γεια.
130888 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 και γω αυτο σκεφτομαι.. απλα τον λυπαμαι στη περιπτωση που οντως δε τον βολευει ! δεν ειχαμε καμια συννενόηση απο τα πριν. αμα φτιαξεις μακαροναδα φωναξε με φιλε!
alex89 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 και γω αυτο σκεφτομαι.. απλα τον λυπαμαι στη περιπτωση που οντως δε τον βολευει ! δεν ειχαμε καμια συννενόηση απο τα πριν. αμα φτιαξεις μακαροναδα φωναξε με φιλε! Λόγω του φιλότιμου που με "τυραννάει" έχω αισθανθεί όπως και εσύ. Έρχεσαι στη θέση του άλλου και όχι τόσο στη δική σου. Για να μην αισθάνεσαι άσχημα, για εμένα και έτσι προσωπικά θα έκανα, κλείνεις ένα ραντεβού. Φιλαράκι να δω το κινητό μου αν είναι όπως στο έδωσα. Δες και εσύ το δικό σου αν είναι όπως μου το έδωσες. Κάνεις εκεί έναν καλό έλεγχο στις λειτουργίες και αν είναι εντάξει, αλλάζετε τα κινητά. Αν όχι, του λες, εδώ αυτό δεν είναι όπως στο έδωσα. Το δικό σου είναι όπως μου το έδωσες. Συγνώμη αλλά δε μπορώ να το δεχθώ πίσω το κινητό ή αν θες, πάνε φτιάξε το δικό μου και μετά τα λέμε. Σε ήρεμο ύφος, χαλαρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.