Helionar Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δώστε μας ένα expansion και terminator upgrades να μην σηκωθούμε ποτέ απο το PC! ... ( και έλεος όχι αλλο Ultramarines please)
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Επίσης dedicated servers, "push to talk" κουμπί by default.
Atreas21 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Terminator armor με dual lighting claws και τα μυαλά (των ορκ) στα κάγκελα!!!!!!!
chek2fire Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Μόλις μου ήρθε ο κολέκτορας. Για τους οπαδούς του lore του παιχνιδιού είναι μια must αγορά. Ο κολέκτορας είναι σαν βιβλίο με κάθε σελίδα του να έχει και ένα από τα καλούδια. Πολύ καλό και το artbook. Ιδίως οι δυνάμεις του chaos είναι σε απίστευτο σχεδιασμό.
LongTom Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε πολύ ωραίο παιχνίδι αλλά μόνο ~6 ώρες παιχνιδιού! Αν είναι δυνατόν δηλαδή. Από εκεί και πέρα μόνο η τελευταία σκηνή που ήταν rip off από το Force unleased II με ξενέρωσε απίστευτα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν μου θύμησε τόσο rip-off, αλλά οκ, γενικά δεν περιμένω ποτέ πρωτοτυπία σε VG σενάριο 40k. Περιμένω να κάνουν κάποιο update μπας και πέσει το lag... Γιατί αυτό με κόβει από το να παίζω. Αλλιώς μπορεί να μπω με κανένα mod (π.χ. το Black Templars + Power Sword που έχω βάλει τελευταία) και να κόβω Orks.
Grobath Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Εχούν είδη βγει mods για το game; Αν και το περίμενα καλύτερο αμα σ αρεσουν αυτού του στυλ τα παιχνίδια είναι καλό.
Erwdios Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Μόνο 6 ώρες είναι? Να το τιμήσω τότε, μιας και τα μεγάλα παιχνίδια δεν έχω ιδιαίτερο χρόνο να τα παίξω.
Dimitris362 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 εχω κολλήσει στο καμπειν στο wake the sleeping giant πιθανότατα μου εχει μπαγκαρει. ειμαι σ'αυτη τη σκηνη http://www.youtube.com/watch?v=7zu6xCBNEU8 σκοτώνω τα 3 ιπταμενα και μετα παω να πηδήξω απο τα πλάγια(βλεπε τελευταία 2 λεπτα του βιντεο) και δεν γίνετε τιποτα. μπορει να μου πει καποιος αν εχει καποιο τρικ εδω η αν κανω κατι λαθος?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Φάε ό,τι πετάει και μετά θα σου πει να κατέβεις.
Dimitris362 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 μου εχει πει να κατεβω. επισης αν πας να κατεβεις ενω πετανε ακομα μομπς δεν σε αφηνει να πας μεχρι την ακρη κ τωρα αφου μου εχει πει να κατεβω, με αφηνει να παω μεχρι την ακρη αλλα δεν γινεται τιποτα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει... Δοκίμασες να κάνεις load όλο το κομμάτι ή μόνο resume;
Dimitris362 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 εκανα 3 φορες ρεσταρτ τσεκποιντ και περιπου τωρα ειμαι έτοιμος για το ανινσταλ
chek2fire Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Αυτό τον καιρό παίζω το space marine. Τι επηκουρα είναι αυτή σου δίνει ακριβώς το αίσθημα του κόσμου του warhammer και νιώθεις ακριβώς σαν μια κρεατομηχανή που είναι και οι space marine. Πανέμορφα γραφικά το game τρέχει άψογα και απίστευτος ήχος ιδίως τα bolt σπέρνουν και φυσικά πολύ αίμα.. Έπαιξα και λίγο multiplayer και μου άρεσε αρκετά. Δεν είδα καθόλου το lag που αναφέρετε και οι πίστες του είναι αρκετά καλές. Το κακό είναι ότι με έβαλε με τις δυνάμεις του chaos δεν ξέρω αν έχει επιλογή με το που θα πας
Atreas21 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 25 του μήνα έρχεται και το co-op μέρος του τίτλου με 2 πίστες. Από ότι ακούγεται θα είναι κάτι σαν το last stand του DOW 2, όπου ως Space marine θα πολεμάς ορδές από orcs και chaos marines. Το γαμώτο είναι ότι το καθυστερούν γιατί δεν πρόλαβαν να το τελειώσουν για το ps3.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα