Προς το περιεχόμενο

Warhammer 40,000: Space Marine

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δώστε μας ένα expansion και terminator upgrades να μην σηκωθούμε ποτέ απο το PC! ... ( και έλεος όχι αλλο Ultramarines please)

• Απαντ. 170
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μόλις μου ήρθε ο κολέκτορας. Για τους οπαδούς του lore του παιχνιδιού είναι μια must αγορά. Ο κολέκτορας είναι σαν βιβλίο με κάθε σελίδα του να έχει και ένα από τα καλούδια. Πολύ καλό και το artbook. Ιδίως οι δυνάμεις του chaos είναι σε απίστευτο σχεδιασμό.

Δημοσ.

Ρε πολύ ωραίο παιχνίδι αλλά μόνο ~6 ώρες παιχνιδιού!

Αν είναι δυνατόν δηλαδή.

Από εκεί και πέρα μόνο η τελευταία σκηνή που ήταν rip off από το Force unleased II με ξενέρωσε απίστευτα. :-(

• Moderators
Δημοσ.

Δεν μου θύμησε τόσο rip-off, αλλά οκ, γενικά δεν περιμένω ποτέ πρωτοτυπία σε VG σενάριο 40k. :P

Περιμένω να κάνουν κάποιο update μπας και πέσει το lag...

Γιατί αυτό με κόβει από το να παίζω.

Αλλιώς μπορεί να μπω με κανένα mod (π.χ. το Black Templars + Power Sword που έχω βάλει τελευταία) και να κόβω Orks. :P

Δημοσ.

εχω κολλήσει στο καμπειν στο wake the sleeping giant πιθανότατα μου εχει μπαγκαρει. ειμαι σ'αυτη τη σκηνη http://www.youtube.com/watch?v=7zu6xCBNEU8 σκοτώνω τα 3 ιπταμενα και μετα παω να πηδήξω απο τα πλάγια(βλεπε τελευταία 2 λεπτα του βιντεο) και δεν γίνετε τιποτα. μπορει να μου πει καποιος αν εχει καποιο τρικ εδω η αν κανω κατι λαθος?

Δημοσ.

μου εχει πει να κατεβω. επισης αν πας να κατεβεις ενω πετανε ακομα μομπς δεν σε αφηνει να πας μεχρι την ακρη κ τωρα αφου μου εχει πει να κατεβω, με αφηνει να παω μεχρι την ακρη αλλα δεν γινεται τιποτα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αυτό τον καιρό παίζω το space marine. Τι επηκουρα είναι αυτή σου δίνει ακριβώς το αίσθημα του κόσμου του warhammer και νιώθεις ακριβώς σαν μια κρεατομηχανή που είναι και οι space marine. Πανέμορφα γραφικά το game τρέχει άψογα και απίστευτος ήχος ιδίως τα bolt σπέρνουν και φυσικά πολύ αίμα..

Έπαιξα και λίγο multiplayer και μου άρεσε αρκετά. Δεν είδα καθόλου το lag που αναφέρετε και οι πίστες του είναι αρκετά καλές. Το κακό είναι ότι με έβαλε με τις δυνάμεις του chaos δεν ξέρω αν έχει επιλογή με το που θα πας :D

Δημοσ.

25 του μήνα έρχεται και το co-op μέρος του τίτλου με 2 πίστες. Από ότι ακούγεται θα είναι κάτι σαν το last stand του DOW 2, όπου ως Space marine θα πολεμάς ορδές από orcs και chaos marines.

Το γαμώτο είναι ότι το καθυστερούν γιατί δεν πρόλαβαν να το τελειώσουν για το ps3.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...