Jimys2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Εμενα προς το παρον παιζει μια χαρα απο τον θειο...τα γραφικα μετρια αλλα πολυ σφαγη και πολυ αιμα w00t
gavros10 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 ναι ρε πολυ slash and f###@ φαση εχει για να περνας ανουσια την ωρα σου το multiplayer ξερουμε πως ειναι;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 ναι ρε πολυ slash and f###@ φαση εχει για να περνας ανουσια την ωρα σου το multiplayer ξερουμε πως ειναι; Με αρκετό lag συνήθως (λόγω του P2P) και πολλούς πολλούς που κλασσικά ασχολούνται με το τομάρι τους και όχι με την ομάδα.
gavros10 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Με αρκετό lag συνήθως (λόγω του P2P) και πολλούς πολλούς που κλασσικά ασχολούνται με το τομάρι τους και όχι με την ομάδα. μπαινουν ολοι σε μια πιστα και σκοτωνονται μεταξυ τους ή υπαρχουν και mods με διαφορα objectives ας πουμε;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Υπάρχουν 2 modes. Το Annihilation που είναι TDM και το Seize Ground που είναι με control points. Ειδικά στο 2ο... καλή τύχη να βάλεις κόσμο να τα καλύψει ή να τα πάρει.
The_Sheep Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 καπου διαβασα οτι παιζει online και με το backup. ισχυει?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Έπαιξε κανείς με το customiser στο κανονικό; Εγώ δεν έχω κάνει κάτι σπουδαίο, απλά τις αφιερώσεις μου στον Ερώδιο. και κλασσικά, κάποιο variation των Angry Marines.
gavros10 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Έπαιξε κανείς με το customiser στο κανονικό; Εγώ δεν έχω κάνει κάτι σπουδαίο, απλά τις αφιερώσεις μου στον Ερώδιο. και κλασσικά, κάποιο variation των Angry Marines. το εχεις αυθεντικο; αξιζει τα λεφτα του;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Το κύριο πρόβλημα είναι το lag. Αν κάποιος δεν είναι fan και απλά θέλει να το δει, καλύτερα να περιμένει. Αν και για fans, πάλι είναι εκνευριστικό το θέμα. Γενικά το single player είναι καλό. To multi έχει πλάκα, αλλά με το lag και το "always on" voice, γίνεται εκνευριστικό. Και οι devs είπαν ότι σε update, θα βάλουν "mute all" button. Δεν βάζουν ένα "push to talk" button καλύτερα; Γιατί πάντα θα υπάρχουν άτομα που θα κάνουν συνεχές transmit με τα όσα προβλήματα κάνει στο ping ενός peer-to-peer παιχνιδιού...
gavros10 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 δυστυχως ολα τα παιχνιδια εχουν τα προβληματα τους, παντως δεν μου φαινετε για καλο παιχνιδι απο οσα διαβαζω και απο το πολυ λιγο που εχω παιξει
Erwdios Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ δεν έχω κάνει κάτι σπουδαίο, απλά τις αφιερώσεις μου στον Ερώδιο. Κωλοβάζελε
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Κωλοβάζελε Κι εγώ σε αγαπάω βρε! Edit: Αν πάρεις κι εσύ κάποτε το game, κάνε γαυροmarines.
Atreas21 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Τερμάτισα το single player σήμερα και μπορώ να πω ότι το παιχνίδι ήταν σκέτη απόλαυση. Ωραία γραφικά, πολύ αίμα και βία και μια μεγάλη δόση …. Warhammer. Πραγματικά η δουλειά που έκαναν είναι εξαιρετική, μακάρι να έχουμε σύντομα και νέες ιστορίες με άλλες φυλές. Ιδικά θα γούσταρα πολύ να πετσοκόψω μερικούς Tau. Όσο για το multiplayer περίμενα περισσότερους χάρτες. Κατά τα άλλα από το λίγο που έπαιξα κινείται σε ικανοποιητικά πλαίσια προς το παρόν.
gavros10 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Κι εγώ σε αγαπάω βρε! Edit: Αν πάρεις κι εσύ κάποτε το game, κάνε γαυροmarines. χαχαχα νομιζω οτι συμφωνα με το username μου, εγω πρεπει να τις κανω χαχαχααχαχ
JohnVani18 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Πώς και το γύρισαν σε shooter? Νόμιζα κι αυτό θα είναι RTS αλλά αφού άλλαξαν τα δεδομένα, ψήθηκα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα