Προς το περιεχόμενο

Warhammer 40,000: Space Marine

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Imperial Fists και τα μυαλά στα κάγκελα.

ήταν και η επιλογή μου στο σταυροφορία στο διάστημα λόγο της κάρτας που ελάφρυνε τον οπλισμό!!!!

Επεξ/σία από headbanger
  • Απαντ. 170
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

ε? δε σε κατάλαβα!

Εννοώ ότι "κλασσικά" chapters είναι τα γνωστά από tabletop/stories. :P

Ultramarines, Blood Angels, Dark Angels, Black Templars, κλπ.

Απ' όσο ξέρω, οι Blood Ravens είναι δημιούργημα της Relic για τα Dawn of War και μετά έγιναν επίσημο chapter στο lore του 40k. :)

Δημοσ.

Εννοώ ότι "κλασσικά" chapters είναι τα γνωστά από tabletop/stories. :P

Ultramarines, Blood Angels, Dark Angels, Black Templars, κλπ.

Απ' όσο ξέρω, οι Blood Ravens είναι δημιούργημα της Relic για τα Dawn of War και μετά έγιναν επίσημο chapter στο lore του 40k. :)

α οκ, απλά εγώ εννούσα κλασσικό, όσον αφορά τα videogames μιας και όταν πρωτοέπαιξα (spacehulk) είχες τους blood angels και

το σχόλιο πήγαινε περισσότερο στο χρώμα :-D

• Moderators
Δημοσ.

α οκ, απλά εγώ εννούσα κλασσικό, όσον αφορά τα videogames μιας και όταν πρωτοέπαιξα (spacehulk) είχες τους bloodravens

Στο 2ο Space Hulk(Vengeance of the Blood Angels), είχες τους προαναφερθέντες. :)

Άλλο οι Blood Angels, άλλο οι Blood Ravens. Όπως ξαναείπα, η πρώτη φορά που εμφανίστηκαν οι BR είναι στο πρώτο Dawn of War. :)

Δημοσ.

Στο 2ο Space Hulk(Vengeance of the Blood Angels), είχες τους προαναφερθέντες. :)

Άλλο οι Blood Angels, άλλο οι Blood Ravens. Όπως ξαναείπα, η πρώτη φορά που εμφανίστηκαν οι BR είναι στο πρώτο Dawn of War. :)

το διόρθωσα :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...