OROKUSAKI Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 ακομα δεν εχει βγει το demO? γραφτηκα τωρα στη σελιδα space marine πηρα κωδικο και τωρα ξεκινησα και το κατεβαζω. σε 2 ωρες θα εχει κατεβει
john2gr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Έχει βγει το demo στο Steam και είναι διαθέσιμο σε όλους πλέον
Bigi444444 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Ωραίο αν και νομίζω παραήταν μικρό σε διάρκεια και εύκολο. Στο fury mode το πετσόκομα είχε πολύ ωραία αίσθηση.
ilos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Ρε Γκοστ τι παιχνιδάρα είναι αυτή και εντελώς sleeper - 0 hype (είμαι άσχετος από wh40k). Πατάει χαλαρά gow και vanquish από το λίγο που έπαιξα. Ειδικά η Death Punch from above...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Ρε Γκοστ τι παιχνιδάρα είναι αυτή και εντελώς sleeper - 0 hype (είμαι άσχετος από wh40k). Πατάει χαλαρά gow και vanquish από το λίγο που έπαιξα. Ειδικά η Death Punch from above... Αυτό το λες σοβαρά; Γιατί ένας φίλος μου (που έχει και βάφει στρατό, κλπ) απογοητεύτηκε κυρίως από τα γραφικά του. Περιμένω να δω και το full game πως θα είναι.
OROKUSAKI Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Ρε Γκοστ τι παιχνιδάρα είναι αυτή και εντελώς sleeper - 0 hype (είμαι άσχετος από wh40k). Πατάει χαλαρά gow και vanquish από το λίγο που έπαιξα. Ειδικά η Death Punch from above... παιχνιδαρα ειναι το ευχαριστηθηκα παρα πολυ! παει για αγορα σιγουρα!
ondine Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Μόνο το demo στο steam έπαιξα αλλά νομίζω πως για εμάς τους φίλους του 40k θα είναι πολύ ευχάριστο παιχνίδι
Erwdios Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Εναλλακτικά θα μπορούσε να λέγεται WoW (World of Warhammer)
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 (επεξεργασμένο) Αν γουστάρετε και διαφορετικά skins για το demo. http://forums.relicnews.com/showthread.php?262044 Παράδειγμα Death Watch Black Templars Post #336 Blood Ravens & Titus σαν Gabriel Angelos Etc. Μακάρι και στο κανονικό να παίζουν εύκολα mod-ιές. Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2011 από GhostRiderLSOV
headbanger Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 έπαιξα το ντέμο, ΤΑΠΕΙΝΑ στο ξύλινο Pc μου, αλλά ένα έχω να πώ : οργασμός!
Atreas21 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Έπαιξα και εγώ το Demo σε pc 6έτιας και όντως η λέξη οργασμός το περιγράφει απόλυτα. Τα Skins είναι ενδιαφέροντα, αλλά μιας και δίνει μεγάλη σημασία το melee θα προτιμούσα αντί για τους ultramarines τους Blood Angels ή τους Space wolves (όχι μόνο armor skins αλλά full “racial” skins).
The_Sheep Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=QRmiqaB-Fe4
OROKUSAKI Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Αν γουστάρετε και διαφορετικά skins για το demo. http://forums.relicnews.com/showthread.php?262044 Παράδειγμα Death Watch Black Templars Post #336 Blood Ravens & Titus σαν Gabriel Angelos Etc. Μακάρι και στο κανονικό να παίζουν εύκολα mod-ιές. δεν βγαζουν κανα Krang skin mod οπως εβγαλαν για τα SF4 & SSF4 AE λεω εγω?
outlaw star Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 @orokusaki τα skins είναι απο τον κόσμο του warhammer και όχι ότι ναναι...σιγά μη φοράνε και batman custome.. πάντως εγώ γουστάρω το κλασσικό blood raven skin περισσότερο απο όλα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Μ' αρέσει που το λες 'κλασσικό', ενώ το chapter ξεκίνησε από τα Dawn of War και μετά έγινε official.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα