Προς το περιεχόμενο

Warhammer 40,000: Space Marine

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 170
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το mmo που το είδαν?εμένα μου φάνηκε λες και έπαιζες 3rdperson shooter-gears of war...

ελπίζω πάντως το παιχνίδι να μην είναι τόσο φλώρικο, όσο οι τύποι που μιλάνε στο παραπάνω video γιατί τότε καήκαμε!

Δεν άκουγα όλο το βίντεο, αλλά κι εσύ πού το άκουσες το MMO; :P

Είναι 3rd person shooter / Gears of War style.

To MMO είναι το Warhammer 40k: Dark Millennium που είναι και σε άλλο thread. ;)

Edit: Για να βάλω και το link

http://www.insomnia.gr/topic/176342-warhammer-40k-dark-millennium/

Επεξ/σία από GhostRiderLSOV
  • Super Moderators
Δημοσ.

το mmo που το είδαν?εμένα μου φάνηκε λες και έπαιζες 3rdperson shooter-gears of war...

ahem, μπέρδεψες τίτλους μου φαίνεται :P

Δημοσ.

ε καλά μη πυροβολείτε όλοι μαζί σαν infatry μονάδα να πούμε ένα μικρό λαθάκι κάναμε, λόγω jetlag 11 συνεχόμενων ωρών πτήσης προς αμερική :-D

• Moderators
Δημοσ.

ε καλά μη πυροβολείτε όλοι μαζί σαν infatry μονάδα να πούμε ένα μικρό λαθάκι κάναμε, λόγω jetlag 11 συνεχόμενων ωρών πτήσης προς αμερική :-D

Θα σου φέρουμε την Inquisition εκεί που πας. :P

Δημοσ.

Θα σου φέρουμε την Inquisition εκεί που πας. :P

lol νασαι σίγουρος ότι την την έχω πάνω απο το κεφάλι μου χρόνια τώρα :D

για αυτό, πρόσεχε :P

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Οι melee μαχες φαινονται ακρως πωρωτικες, ομως η ranged over-the-shoulder καμερα προσωπικα δεν με ενθουσιαζει..

Δημοσ.

Καλή η βία και νοθεία αλλά αυτοί το παράκαναν ρε παιδί μου.Το melta και το plasma σαν υποπολυβόλα;Ένας space marine να σκοτώνει χιλιάδες; :fear:

• Moderators
Δημοσ.

Το melta και το plasma σαν υποπολυβόλα;Ένας space marine να σκοτώνει χιλιάδες; :fear:

Melta και Plasma machine guns, όχι. Space Marine να σκοτώνει χιλιάδες, ναι. :P

Δημοσ.

Melta και Plasma machine guns, όχι.

Ε;Τι σημαίνει αυτό;

Space Marine να σκοτώνει χιλιάδες, ναι. :P

Βάβαια πάει down the drain ο μύθος των άφθαστων squad τακτικών στα βιβλία και τους codeces που χρειάζονται να υπερνικήσουν τους πολλούς εχθρούς. :rolleyes:

• Moderators
Δημοσ.

Ε;Τι σημαίνει αυτό;

Ότι ούτε εγώ θέλω όπλα τέτοιας δύναμης να βαράνε σαν miniguns, εκτός του Heavy Bolter ίσως.

Βάβαια πάει down the drain ο μύθος των άφθαστων squad τακτικών στα βιβλία και τους codeces που χρειάζονται να υπερνικήσουν τους πολλούς εχθρούς. :rolleyes:

Και που στα μυθιστορήματα και στις ιστορίς αρκετές φορές μέσα στα Codeces, μια squad (όπως κι εδώ) ή λιγότερα άτομα περνάνε τα πάνδεινα και δεν ψοφάνε. :rolleyes:

Ανάλογα ποιος γράφει το "σενάριο".

Δημοσ.

Ότι ούτε εγώ θέλω όπλα τέτοιας δύναμης να βαράνε σαν miniguns, εκτός του Heavy Bolter ίσως.

Α,οκ.

Και που στα μυθιστορήματα και στις ιστορίς αρκετές φορές μέσα στα Codeces, μια squad (όπως κι εδώ) ή λιγότερα άτομα περνάνε τα πάνδεινα και δεν ψοφάνε. :rolleyes:

Ανάλογα ποιος γράφει το "σενάριο".

Καλά εγώ λέω κυρίως για τα "σοβαρά" μυθιστορήματα τύπου Horus Heresy που εκτός, εάν μιλάμε για primarchs, δεν το ξεφτιλίζουν.

Από εκεί και πέρα στους codexes ξέρω ότι γενικά στα επίσημα δεν το περιγράφουν σαν και το βιντεάκι που ένας @#@$ και δέρνει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...