Προς το περιεχόμενο

Warhammer 40,000: Space Marine

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 μήνες μετά...
  • Απαντ. 170
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Dreadnoughts Coming To Warhammer 40,000: Space Marine

The premium add-on pack called The Dreadnought, adds a new multiplayer mode called Dreadnought Assault where both teams battle to capture a central location on the map and the winners spawn a player controlled Dreadnought. The Dreadnought is armed with an Assault Cannon / Auto Cannon, a Meltagun and a Power Fist / Power Claw and must capture points across the map to score points for their team. Once the Dreadnought is destroyed a new spawn point will appear.

The Dreadnought DLC also includes three new multiplayer maps Desolation, Dome Mechanicus and Chem Refinery, as well as new achievements / trophies and has a suggested cost of 800 Microsoft Points / US$9.99.

400286_10150604506298552_104558368551_10863391_1653725413_n.jpg

400138_10150604506458552_104558368551_10863394_2049145283_n.jpg

Δημοσ.

Το παίγνιο δεν είχε ανάγκη από νέα skins-DLC και "new" gametypes (αν και αυτό είναι domination with a twist - το Chaos Unleashed ήταν απαράδεκτο ca$h-in). Είχε την χρυσή ευκαρία στο Exterminatus αλλά αντί να μας δώσει 1-2 extra co-op chapters προτίμησε το mindless arena mobs battle.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Χτύπησα σήμερα τον κολέκτορα με ένα 20αρικάκι και έχω να πω ότι η συσκευασία είναι εκπληκτική. Και το παιχνιδάκι από τι είδα στα διάφορα sites δεν είναι καθόλου μα καθόλου άσχημο :)

• Moderators
Δημοσ.

Ε κοίτα σε ένα game τέτοιου περιεχομένου πιστεύω πως η μεγάλη διάρκεια θα κούραζε.......

Όχι αν γινόταν σωστά.

Θα μπορούσε να έχει και πολλά άλλα μέσα. Και κάποια φορά θέλω 40k ιστορία σε game που να μην έχει κάποιον προδότη.

Ναι το ξέρουμε ότι το Chaos έτσι λειτουργεί τις περισσότερες φορές, αλλά please devs, stop doing it. :P

Δημοσ.

Spoiler ωρέεεεεε :P

Τι απίστευτη καύλα είναι αυτό το παιχνίδι, μιλάμε πορώθηκα αλλά θα μπει on hold γιατί πρέπει να τερματίσω το anno 2070 στο οποίο έχω φάει όλη τη βδομάδα και είναι κρίμα να το αφήσω. Βαρβατίλα και γκοριά μέχρις εσχάτων γουστάρωωωωω, ακόμα και θάνατος του Titus στάζει αντρίλα "life is the emperor's currency" (ναι ρε πέθανα μια φορά στην πρώτη μου επαφή με το jetpack :lol:) Σαν πρώτη εντύπωση σε περίπου 1,5 ώρα που ασχολήθηκα άκρως θετική (κρίμα που έχω framerate issues αλλά ok μικρό το κακό).

8 ώρες διαβάζω περίπου ότι διαρκεί το campaign και το βρίσκω μια χαρά.

Δημοσ.

Μια χαρά είναι το game ιδίως για όσους τους αρέσει το σύμπαν του warhammer θα ξετρλεαθούν. Μιλάμε σε βάζει στο κλίμα του κόσμου του και νομίζω η διάρκεια του είναι μια χαρά συν ότι έχει ένα παρα πολύ καλό pvp αλλά με λίγους όμως χαρτες.

Δημοσ.

Όχι αν γινόταν σωστά.

Θα μπορούσε να έχει και πολλά άλλα μέσα. Και κάποια φορά θέλω 40k ιστορία σε game που να μην έχει κάποιον προδότη.

Ναι το ξέρουμε ότι το Chaos έτσι λειτουργεί τις περισσότερες φορές, αλλά please devs, stop doing it. :P

πάντως φαινότανε ότι κάτι δεν πάει καλά με την παρτυ του

• Moderators
Δημοσ.

Ε πια, όταν παίζεις με Space Marines

1) Κάποιος σύμμαχος θα είναι προδότης.

2) Κάποιος στην ομάδα θα γίνει προδότης.

Μόνο στο Chaos Gate δεν γινόταν. :P

Δημοσ.

Το παιχνίδι πρέπει να μετονομαστεί σε Warhammer 40k : Pure fun!!!!! Είχα πολύ καιρό να διασκεδάσω τόσο πολύ σε παιχνιδάκι. Έχει τα θέματα του, όπως το pathfinding των αντιπάλων και η ΑΙ τους......ναι ρε παιδιά orcs είναι και έχουν IQ μπιλοζίρια αλλά κάλυψη πίσω από εκρηκτικό δεν παίζει να έκανε ούτε ο πασπαρόγατος (ο οποίος παρεπιπτόντως φέρνει σε orc :lol:).

Να αναφέρω επίσης πως η αίσθηση του vibration από τον controller 360 for win που έχω είναι η καλύτερη που έχω νιώσει ποτέ σε παιχνίδι. Πραγματικά αυτό το gamepad κάνει το sixaxis να κλαίει από την ντροπή του!!!

Πούλησε και αρκετά καλά απ' ότι βλέπω, περί τα 1,2 μύρια σε όλες τις πλατφόρμες μέχρι τον περασμένο Νοέμβριο οπότε δεδομένα θα δούμε sequel κάποια στιγμή.

Ουφ πάω για μια ακόμα επικούρα αντριλοβαρβατίλα πίστα,ι μετά για νάνι και αύριο με το καλό στην τελική ευθεία για τον τερματισμό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...