lalanis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δωρεάν DLC ή κάτι τέτοιο; Θα δώσει μεγάλο replaybility, όπως και στο DOW2...
chek2fire Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 To online κομμάτι του είναι φοβερό πάντως. Κανένα lag πολύ καλές πίστες που δεν ξέρεις από που θα σου έρθει και θέλει φοβερή προσοχή και μηδενικό lag σε όσα παιχνίδια έχω παίξει. Νομίζω αν το υποστηρίξουν θα κρατήσουν και τον κόσμο που ασχολείτε αρκετό καιρό.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Κανένα lag To έφτιαξαν;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Ok, τότε μάλλον θα παίξω το απόγευμα.
chek2fire Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Και εγώ το βραδάκι κατά πάσα πιθανότητα θα είμαι μέσα. Έχει κάτι πανέμορφες πίστες και φυσικά προτιμώ να είμαι στις υπηρεσίες των δυνάμεων του chaos η του αυτοκράτορα και να παίζω pvp παρά σαν Αμερικάνος φαντάρος με μόνιμο βότσαλο στο στόμα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Εγώ γουστάρω και φαντάρος... μέσα σε jet.
ilos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 To έφτιαξαν; False Alarm //Τουλάχιστον στα 2 πρώτα λεπτά το έχεις καταλάβει και έχεις φύγει για άλλες πολιτείες με το party σου. Για να μην αρχίσω πόσο unbalanced είναι το mp με συγκεκριμένα loadouts σε μερικά maps στο siege, ειδικά με ένα στοιχειώδες support. Camping Tactics Volume III. Από 1/2 k/d έφτασα 3/1-4/1 μόλις τα ξεκλείδωσα.
chek2fire Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Εγώ πως κάνω από το 1-3 lvl που είμαι τώρα από 4 kills και χωρίς να γνωρίζω τις πίστες καθόλου? Νομίζω είναι κάπως balance τα class αν και αυτός με τον βαρύ οπλισμό είναι ποιο αποτελεσματικός στους space marine από τι στους chaos
chek2fire Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Το campaign του που το τέλειωσα σήμερα ήταν πάρα πολύ καλό με κάποιες απίστευτες στιγμές ιδίως για τους οπαδούς του lore του warhammer 40k. Ικανοποιητική ήταν και η διάρκεια του κατά την γνώμη μου για το είδος του παιχνιδιού γιατί αλλιώς νομίζω θα κούραζε με τόσες συνεχείς μάχες. Για όποιον του αρέσει αυτό το είδος παιχνιδιών είναι must για να το δει. Τεχνικά άψογα, φοβερός ήχος, πολύ καλά γραφικά και φυσικά πολύ αίμα ιδίως των ork . Κάτι άλλο που μου άρεσε και δείχνει και την πολύ καλή δουλειά που έχουν κάνει στην relic είναι ότι για να βγάλεις τις πίστες δεν αρκούσε στο να μπεις και να θερίζεις τα mob αλλά έπρεπε να ξέρεις τι κάνεις και πως να τα αντιμετωπίσεις Στους τίτλους τέλους και στα credit είχε μια αφιέρωση για κάποιον developer της relic που έφυγε από την ζωή. Εψαξα λίγο να βρω τι λέει και είδα το εξής φοβερό στο internet.. Brian Wood, Heroic Video Game Developer, Sacrifices Himself so Family Can Live http://blogs.seattleweekly.com/dailyweekly/2010/09/brian_wood_heroic_video_game_d.php συνεχίζω τώρα με το online μέρος του που είναι πάρα πολύ καλό. Ιδίως αυτή η επικούρα μουσική που παίζει όταν παει το team σου να πάρει την νίκη είναι όλα τα λεφτά edit: μακάρι να δούμε κάποια συνέχεια του η ακόμα και ένα expansion η dlc.
ilos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Εγώ πως κάνω από το 1-3 lvl που είμαι τώρα από 4 kills και χωρίς να γνωρίζω τις πίστες καθόλου? Νομίζω είναι κάπως balance τα class αν και αυτός με τον βαρύ οπλισμό είναι ποιο αποτελεσματικός στους space marine από τι στους chaos Εχμ και εγώ στην αρχή 5-6 frags έκανα αλλά 1/2 k/d ήμουν (ratio). 'Οταν ξεκλειδώσεις lascannon, melta, hammer και τα αντίστοιχα perks αρχίζει το "πανηγύρι". Και το unbalanced είναι κυρίως για τα maps με 3 capture points και choke point B κεντρικό (ναι αυτά τα 2 lol hint: turret heavy bolter tank). Στα maps με 4 points μου έχει τύχει να έχουμε όλοι αρνητικό k/d και όμως να νικήσουμε και εύκολα κιολάς γιατι είμασταν οι περισσότεροι assault ενώ οι αντίπαλοι απλά κοιτάγαν το k/d τους στο spwn με lascannons...
chek2fire Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Παίζω μόνο το annihilation δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με αυτό με τα flag και εκεί παίζω αποκλειστικά με devastator/havoc. Μου αρέσει που με αυτό το class είσαι σαν ελεύθερος σκοπευτής αρκεί αν βρεις ένα καλό μέρος με καλή θέα και μετά απλά θερίζεις η κάνεις την ζωή δύσκολη σε αρκετούς. Εχω δει όμως ότι υπάρχουν μερικές πίστες που δεν ευνοούν καθόλου αυτό το στυλ παιχνιδιού ενώ μερικές όπως η bridge είναι ιδανικές.
stratigos24 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Στους τίτλους τέλους και στα credit είχε μια αφιέρωση για κάποιον developer της relic που έφυγε από την ζωή. Εψαξα λίγο να βρω τι λέει και είδα το εξής φοβερό στο internet.. Brian Wood, Heroic Video Game Developer, Sacrifices Himself so Family Can Live http://blogs.seattleweekly.com/dailyweekly/2010/09/brian_wood_heroic_video_game_d.php http://www.gameover.gr/news/%CE%9E%CE%B5%CF%88%CF%8D%CF%87%CE%B7%CF%83%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%AC%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CF%84%CE%BF-%CE%BF-Brian-Wood.13262.html Κριμα!
Aplostra Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Ρε παιδιά,γιατι ενω εκει που παίζω μια χαρά,ξαφνικά μου κάνει κατι σπασίματα;
chek2fire Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Ανέβασαν αυτό το καιρό και το νέο δωρεάν dlc που προσθέτει το extreminatus mode στο multiplayer όπου πρέπει να αντιμέτωπίσεις μαζί με άλλους τέσσερις ορδές από mob και όσο αντέξεις. Πλάκα έχει που το είδα χθες αν και νομίζω θέλαμε και κανα χάρτη για τις πραγματικές online αναμετρήσεις. Μου αρέσει πάντως που ακόμα έχει αρκετό κόσμο και στο pvp του γίνετε χαμός τώρα που οι περισσότεροι έχουν μάθει το game και έχουν ανέβει lvl.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα