Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για cpu & mobo

Adam Mimikidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ή μπορεί και να μας δουλεύει, να μας κοροιδεύει και να σπάει πλάκα ;)

Γιατί άνθρωπος που δίνει τα λεφτά για κάτι καλώδια τόσο απλά..., τι να πώ.

Δημοσ.
Χααχαχαχαχα.

Adam Mimikidis

03-07-2009, 23:58

Καλησπέρα σας!

θέλω να αλλάξω μητρική και επεξεργαστή και να πάω απο intel σε amd.

Λοιπόν έχω τον E8500 με την Αsus P5Q και θα ήθελα κάτι αντίστοιχο σε amd.

Αλλά και στα ίδια χρήματα αν υπάρχει.

Ευχαριστώ!

Adam Mimikidis

04-07-2009, 20:11

καταρχήν καλησπέρα και σας ευχαριστώ όλους σας.

Ναι όντως είναι για ψυχολογικούς λόγους και γουστάρω τις αλλαγές απλά.

Adam Mimikidis

08-07-2009, 00:27

Καλησπερα!

Τελικά πήρα την Asus M4A78 Pro με τον AMD Phenom II X3 720 .

Για να δούμε τώρα?

Καλό βράδυ.

Adam Mimikidis

16-07-2009, 22:33

Καλησπέρα!

Τελικά αποφάσισα να επιστρέψω στην αιώνια αγαπημένη, δηλαδή την intel! Έκανα την τράμπα,έδωσα την amd και πήρα intel πίσω.

Πάντως σας ευχαριστώ όλους για τις απόψεις σας και την ανεκτικότητα σας!

Adam Mimikidis

17-07-2009, 10:29

Καλημέρα σας

μπαααα! δεν ξαναπέρνω amd και να σας πω την αλήθεια, δεν πρόκειται για την ώρα να κάνω άλλες αλλαγές.

...

Πάμε στοιχήματα. Θα το συνεχίσει με όποιο κομμάτι AMD θέλει να θαψει ή θα το κόψει εδω???

Καλησπέρα

Όλα καλά.Υγεία και χαρά να υπάρχει σε όλο τον κόσμο.

Δημοσ.

Ο μόνος που έχει πιάσει το νόημα του thread είναι ο grimpr.Όταν ο άλλος πουλάει τρέλα μόνο με τρέλα του απαντάς.Και αφού το μετάνιωσε τότε για ποιό λόγο τώρα θέλει να ξαναπάει σε AMD;Απλά κοροιδεύει.Αν και καλύτερο υπολογιστή παίρνεις αν πας από τον i5 750 σε AMD χ4 965..Απλά πρέπει να έχεις πρόβλημα στο κεφάλι για να το κάνεις.

Άντε φίλε γράψε "Τελικά δεν μου άρεσε ο 955 ήταν ελεεινός,επέστρεψα στην αιώνια αγαπημένη και πήρα ι7 αυτή τη φορά.Δεν ξαναπαίρνω amd να μου κοπεί το χέρι."

Μην περιμένεις να περάσουν μέρες και μας το ξεθάψεις σε καμία βδομάδα.Να ξεμπερδεύουμε μαζί σου γιατί δεν θα ασχοληθεί και κανένας μαζί σου ξανά.

Δημοσ.
Ο μόνος που έχει πιάσει το νόημα του thread είναι ο grimpr.Όταν ο άλλος πουλάει τρέλα μόνο με τρέλα του απαντάς.Και αφού το μετάνιωσε τότε για ποιό λόγο τώρα θέλει να ξαναπάει σε AMD;Απλά κοροιδεύει.Αν και καλύτερο υπολογιστή παίρνεις αν πας από τον i5 750 σε AMD χ4 965..Απλά πρέπει να έχεις πρόβλημα στο κεφάλι για να το κάνεις.

Άντε φίλε γράψε "Τελικά δεν μου άρεσε ο 955 ήταν ελεεινός,επέστρεψα στην αιώνια αγαπημένη και πήρα ι7 αυτή τη φορά.Δεν ξαναπαίρνω amd να μου κοπεί το χέρι."

Μην περιμένεις να περάσουν μέρες και μας το ξεθάψεις σε καμία βδομάδα.Να ξεμπερδεύουμε μαζί σου γιατί δεν θα ασχοληθεί και κανένας μαζί σου ξανά.

Να'σαι καλά και καλό σου βράδυ!

Δημοσ.

αν μη τι αλλο ειμαστε σε εγρηγορση, ετσι ?

απανταμε σε ολα χωρις φοβο και παθος, μαλλον περασαμε

επιτυχως το τεστ! :lol:

Δημοσ.
αν μη τι αλλο ειμαστε σε εγρηγορση, ετσι ?

απανταμε σε ολα χωρις φοβο και παθος, μαλλον περασαμε

επιτυχως το τεστ! :lol:

Καλή σου μέρα και καλό μήνα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...