epivitor Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Πειτε μου λιγο ρε παιδια ποσο DPC Latency εχετε στο laptop σας με τα Windows 7 ? Ψηνομαι να τα βαλω και να τα κρατησω αλλα σε οσες εκδοσεις και αν τα εχω δοκιμασει (RC,RTM,Retail) εχω παντα προβλημα με το DPC Latency. Ειναι αρκετα υψηλοτερο απο αυτο των XP (λογικο μιας και ειναι βαρυτερο λειτουργικο) αλλα το προβλημα μου ειναι οτι ορισμενες στιγμες στο ασχετο τρωει στιγμιαια κολληματα οπως βλεπετε εδω Εχω δοκιμασει οσα λεει το site του DPC Latency Checker αλλα το προβλημα παραμενει. Ακριβως το ιδιο συνεβαινε και με τα vista οταν τα ειχα δοκιμασει παλιοτερα. Μηπως τα Windows 7 δεν ειναι καταλληλα για laptops? Με τα XP αυτο δε συμβαινει ποτε. ΥΓ: Το laptop που χρησιμοποιω ειναι το hp 8710w το οποιο ειναι πολυ δυνατο
nikosl Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Κάποιος driver σου βαράει. Ξεκίνα απο το device manager να απενεργοποιείς συσκευές μήπως βρείς τον οδηγό που φταίει. After you disabled a single device, carefully watch DPC Latency Checker. When excessive latency values disappear you found the responsible device driver. If there are still exceptional large DPC latencies try the next device. In many cases DPC latency problems are caused by specific types of devices. So you should try the device types listed below first. * Network adapters for Ethernet and Wireless LAN (W-LAN) * Internal modems * Internal sound devices (on-board sound systems) * Any PCI or PCI Express add-on card, any PCCard or ExpressCard, e.g. TV tuner cards, ISDN or DSL adapters, modems, etc.
Fronimitis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Επειδή έχω κι εγώ λαπτοπ και έχω βάλει τα 7 τι ακριβώς τεστάρουμε με το DPC Latency για να μάθουμε κι εμείς που δεν το κατέχουμε το αντικείμενο τόσο καλά;Σε μένα πάντως μια χαρά παίζουν...
epivitor Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 δοκίμασες να κάνεις bios update; Ειναι ηδη updated. Κάποιος driver σου βαράει. Ξεκίνα απο το device manager να απενεργοποιείς συσκευές μήπως βρείς τον οδηγό που φταίει. Tα εχω κανει ολα αυτα που λεει αλλα τιποτα. Επειδή έχω κι εγώ λαπτοπ και έχω βάλει τα 7 τι ακριβώς τεστάρουμε με το DPC Latency για να μάθουμε κι εμείς που δεν το κατέχουμε το αντικείμενο τόσο καλά;Σε μένα πάντως μια χαρά παίζουν... DPC Latency Checker is a Windows tool that analyses the capabilities of a computer system to handle real-time data streams properly. It may help to find the cause for interruptions in real-time audio and video streams, also known as drop-outs. Μπορει καποιος που εχει στο laptop του περασμενα τα w7 να μου πει ποσο DPC Latency εχει?
Fronimitis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Ελπίζω να σε βοήθησα γιατί εγώ δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτοί οι αριθμοί.
epivitor Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Ευχαριστω φιλε για τη φωτο. Απ'ο,τι βλεπω και σ'εσενα ειναι αρκετα υψηλο το lagαρισμα αλλα λογικα αν δε σου βγαζει κοκκινες μπαρες δε θα εχεις ιδιαιτερο προβλημα. Σ'εμενα για παραδειγμα οταν ακουω μουσικη και μου πεταει κοκκινη μπαρα ακουγεται καπως σαν τραυλισμα του ηχου. Εχει καποιος καμια ιδεα για το τί αλλο μπορει να φταιει?
Fronimitis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Ευχαριστω φιλε για τη φωτο. Απ'ο,τι βλεπω και σ'εσενα ειναι αρκετα υψηλο το lagαρισμα αλλα λογικα αν δε σου βγαζει κοκκινες μπαρες δε θα εχεις ιδιαιτερο προβλημα. Σ'εμενα για παραδειγμα οταν ακουω μουσικη και μου πεταει κοκκινη μπαρα ακουγεται καπως σαν τραυλισμα του ηχου. Εχεις καποιος καμια ιδεα για το τί αλλο μπορει να φταιει? Δεν παίζει ρόλο και το λάπτοπ ή μόνο το λειτουργικό;Να σου πώ την αλήθεια δεν έπαιζε μουσική όσο "έγραφε" αυτο.Έχει σημασία;
epivitor Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δεν παίζει ρόλο και το λάπτοπ ή μόνο το λειτουργικό;Να σου πώ την αλήθεια δεν έπαιζε μουσική όσο "έγραφε" αυτο.Έχει σημασία; Παιζει ρολο και το laptop και το λειτουργικο.Οσο δυνατοτερο ειναι το hardware και οσο ελαφρυτερο ειναι το os τοσο λιγοτερο και το latency. Oχι δεν παιζει ρολο οτι δεν επαιζε μουσικη εκεινο το διαστημα απλως αν υπαρχει προβλημα με το dpc latency το καταλαβαινεις απο το τραυλισμα που κανει ο ηχος οταν παιζει. Σ'εμενα πεταει αυτην την κοκκινη μπαρα σε ασχετες στιγμες ακομα και οταν το laptop ειναι σε idle κατασταση απλως διαπιστωσα το προβλημα κατα την αναπαραγωγη ηχου.
nti-tzei Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Εμενα μου κανει συνεχεια κοκκινες γραμμες οταν εχω ανοικτο το WLAN wireless, αλλα και οταν το κλεινω μου κανει αυτο ,το που και που, που κανει και σε σενα. Βρηκες καποια λυση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.