Προς το περιεχόμενο

adobe ποιο προγραμμα να επιλεξω?

Quenta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδεια...

χτες κατεβασα μερικα προγραμματα Adobe..βασικα σχεδον ολα..

DREAMWEAVER

FLASH

ILLUSTRATOR

FIREWORKS

PHOTOSHOP

AFTEREFFECTS

PREMIERE

INDESING

Λοιπον θελω να ασχοληθω με την δημιουργεια website..δεν ειμαι καινουριος με το θεμα..εχω ασχοληθει πιο παλλια πριν απο 2-3 χρονια και ειχα φτιαξει ενα anime website και το κρατουσα εγω απο το σπιτι οταν σπουδαζα στην βουλγαρια και ειχα στατικ ip..

το site το ειχα φτιαξει με dreamweaver mono tote kai htan ενα απλο site χωρις πολλα πολλα..

τορα θελω να αρχισω να μαθαινω να φτιαχνω πιο επαγγελματικα sites και ετσι ωστε πιο μετα μολις γινω αρκετα καλος ισως μπορεσω να βγαλω και κανα φραγκο απο αυτο..

το προβλημα μου τωρα ειναι..ποια προγραμματα πρεπει να use για να φτιαξω ενα επαγκελματικης ποιοτιτας site?

dreamveaver?

flash?

fireworks?

photoshop?

apla θελω αν καποιος απο εδω ασχολειτε επαγγελματικα με το webdesing να μου υποδιξει ποια προγραμματα χρησιμοποιω και με ποια σειρα και για πιο λογο..

ας πουμε ξερω οτι μπορω να φτιαξω ενα site με dreeamweaver..

aλλα μπορω να φτιαξω και flash site me to flash...

alla ξερω οτι μπορω να use κ αι το fireworks oπως και το photoshop en meρη για το layout..

πλζ αν υπαρχει καποιος επαγκελματιας εδω ας με κανει μαθητη του:P

Δημοσ.

απο όλα αυτά που έγραψες, μόνο το in design είναι εντελώς άχρηστο. όλα τα άλλα μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για να φτιάξεις μια ιστοσελίδα. (το after effects + το premier χρειάζονται μόνο σε περίπτωση που θες να φτιάξεις ένα βίντεο).

με λίγα λόγια, photoshop (ή fireworks) + dreamweaver + flash (αν θές) είναι να βασικά. Φυσικά θα πρέπει να μάθεις html και css και όταν τα μάθεις καλά δε θα χρειάζεσαι ούτε το dreamweaver.

αυτή ήταν μια πολύ σύντομη απάντηση :-D (ο καθένας χρησιμοποιεί ότι τον βολεύει)

Δημοσ.

μαλλον δεν καταλαβες την ερωτηση μου.ας το θεσω αλλιως..

dreamweaver ή flash?

ξερω οτι το photoshop kai to firewoeks ειναι για να επεξεργαστω pics etc..

τωρα το flash kai to dream ειναι για να στησω την σελλιδα..τι απο τα δυο χρησιμοποιω?θελω να πω i use οποιο με βολευει και με κρητιριο καποια αν θελω φλας σιτε ι απλο?πχ φλαση κουμπια κτλπ?

ή χρησιμοποιω ολα τα προγραμματα αναλογα με το τι κανω την συγκεκριμενη στιγμη? και αυτη ειναι η κυρια ερωτηση..

αλλα αω οντως η απαντηση ειναι οτι χρησιμοποιεις ολα τα προγραμματα αναλογα με το τι θελεις να κανεις..τοτε υπαρχει καποιο tutorial που να διχνει βημα βημα πως φτιαχνω ενα σιτε με adobe products?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 06:15 ----------

Δημοσ.

το dreamweaver για να στήσεις μια σελίδα άσχετα αν έχει flash στοιχεία μέσα. τώρα αν θες να είναι το site full flash σου κάνει μόνο το flash. είναι πολύ γενική η ερώτηση σου. Εξαρτάτε πάντα τι θες να κάνεις.

ή χρησιμοποιω ολα τα προγραμματα αναλογα με το τι κανω την συγκεκριμενη στιγμη?

έτσι ;)

Δημοσ.

Όπως είπαν και οι προηγούμενοι θα πρέπει να τα χρησημοποιήσεις όλα για μια δουλειά το καθένα.

Με το photoshop Και το ilustrator θα σχεδιάσεις το site σου σε psd.Με το fireworks Θα "κοψεις" το design σου και θα παραγεις τα html αρχεία.Με το dreamweaver στο τελος θα κανεις edit αυτά τα αρχεία για να προσθέσεις κειμενα και οτι extra θες.

Αν θες τώρα να βάλεις και flash object θα χρειαστείς το flash αν θέλεις να κανει επεξεργασία video θα χρησημοποιήσεις και τα premiere/aftereffect.

Δεν μπορείς να κάνεις μια ολοκληρωμένη δουλεια χρησημοποιώντας ένα απο όλα αυτά.Η adobe τα δίνει όλα μαζί σαν suite για web design γιατι όντως χρειάζεσαι ΟΛΑ αυτά τα προγράμματα για να έχεις ένα ποιοτικό αποτελεσμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...