p_under Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 καλησπερα !αποφασισα να ανοιξω αυτο το θεμα γιατι κατι δεν μου καθετε καλα με τις θερμοκρασιες του ατομ μου . βλεπω στα ALCPU Forums οτι το tjmax για τους ατομ ειναι στα 90 συμφωνα κ με την νεα beta εκδοση 0,99,5 (Build 20) του core temp φυσικα. αλλα οι θερμοκρασιες ειναι παρα πολυ χαμηλες . η πιο παλια εκδοση ειχε εξ ορισμου tj max στα 125 . τωρα η θερμοκρασια του ειναι 1 βαθμος κελσιου στον εναν πυρηνα κ 5 στον αλλον . μερικες φορες την νυχτα ενω κατεβαζει τον εχω δει κ -1 λ 3 αντιστοιχα. ξερετε τι παιζει ? κ ποια ειναι η σωστη ρυθμηση στο tj max ? ευχαριστω . edit ο atom ειναι εκτος κουτιου πανω στο γραφει ο κ ψυχετε με ενα δυνατο 12 fan πανω απο ολοκληρη την μητρικη . ειναι η D945GCLF2 ΕΚΔΟΣΗ .
pcos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 μαλλον ειναι λαθος οι μετρησεις. off topic: απο HD υλικο δοκιμασες τι παιζει?
p_under Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 μερικα mkv 720 p τα παιζει , σε μερικα κολλαει. αλλα εχει τυχει να παιξει κ 1080 p . ειμαι πολυ ευχαριστημενος αλλα περιμενω τα ιον 2 για να το αναβαθμησω . εχει κανεις πληροφοριες ? ευχαριστω . on topic again .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.