Προς το περιεχόμενο

office excel 2007 και γραφηματα

lak10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω κανει εναν πινακα με νεα γραφημα το θεμα ειναι οτι τον πινακα και το γραφημα τα εκτυπωνω ξεχωριστα ενω εγω τα θελω και τα 2 σε μια σελιδα πως θα το κανω εχω office 2007 αγγλικο

Δημοσ.
παιδια εχω κανει εναν πινακα με νεα γραφημα το θεμα ειναι οτι τον πινακα και το γραφημα τα εκτυπωνω ξεχωριστα ενω εγω τα θελω και τα 2 σε μια σελιδα πως θα το κανω εχω office 2007 αγγλικο

Δεν το περιγράφεις σωστά και με ακρίβεια.

Τι εννοείς γράφοντας «έχω έναν πίνακα και ένα γράφημα»;

Έχεις έναν πίνακα και ένα γράφημα σε δύο διαφορετικά φύλλα;

Έχεις έναν πίνακα και ένα γράφημα στο ίδιο φύλλο αλλά σε θέση που δεν εξυπηρετεί την εκτύπωση;

Γίνε λίγο σαφέστερος παρακαλώ..

Σε κάθε περίπτωση φαντάζομαι να γνωρίζεις πως τα γραφήματα μετακινούνται και τα πάς όπου θέλεις

Ακόμα και αν το γράφημα βρίσκεται σε άλλη σελίδα απ όσο θυμάμαι - τώρα δεν χρησιμοποιώ msoffice -

μπορείς να το κάνεις αντιγραφή και επικόλληση όπου θέλεις

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα αν επιλέξεις όλο το γράφημα και μετά πάς στο μενού > Επεξεργασία να το κάνεις αντιγραφή σαν φωτογραφία (υπάρχει και ανάλογο shortcut αλλά μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή). Αυτή η επιλογή δίνει το πλεονέκτημα ότι μπορείς μετά την φωτογραφία του γραφήματος να την επεξεργαστείς και να την προσαρμόσεις εύκολα σε όποιο μέγεθος θέλεις και να την πας και σε όποια θέση θέλεις.

Επαναλαμβάνω πως δεν χρησιμοποιώ τώρα ms-excel αλλά αν αυτά

γίνονταν στο excel 2003 θα γίνονται λογικά και στο excel 2007

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...