mixalisss Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 λετε να ειναι αληθεια η αλλη μια φημη; http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=37744
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 δεν είναι απίθανο, αλλά για 3rd quarter 2010 μου φαίνεται κάπως νωρίς...
gherudos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δεν είναι νωρίς,όπως και για το νέο DSi,αποκαλύφθηκε χωρίς καν να το περιμένουμε.
klainmaingr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Κάποιο καιρό πρίν είχε ακουστεί και ημιεπιβεβαιωθεί το wiiHD... Αυτό ναι παίζει να το δούμε 3q 2010... 1080p και blu ray πολύ δύσκολα... Θα έπρεπε να αλλάξει εντελώς τεχνολογία κάτι το οποίο δεν συμφέρει την nintendo που παραμένει Νο1 σε πωλήσεις.. Έχει ΠΑΡΑ πολύ άρμεγμα ακόμα.. Μόλις εισήγαγε το motion plus και γενικά έχει άπειρες εισροές.. Wii 2 με την νέα γενιά κονσολών και άμα.. WiiHD δεν θα μου έκανε εντύπωση να έβγαινε και αύριο...
vassilis_pap Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δε μου φαίνεται και πολύ πιστευτό όλο αυτό. Και γιατί όπως ειπώθηκε είναι πολύ σύντομα, αλλά και γιατί η κίνηση αυτή με την "απόσυρση" κονσολών μου φαντάζει εντελώς απίθανη ειδικά για τη Νintendo. Η αλήθεια είναι πως φαίνεται πιο πιθανή για το λεγόμενο WiiHD (με πλήρη ΒW compatibility) όπως προείπε και ο klainmaingr παρά για το Wii 2. Eπιπλέον μπόνους (για τη Νintendo εννοείται!) το κτύπημα στη πειρατεία. Και πάλι όμως πολύ προχωρημένο το βρίσκω σαν σκέψη. Θα δείξει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.