Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με 9600 GT

ioan_roma

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα, αγόρασα σήμερα μια 9600GT 1GB DDR2 PCIX. Την έβαλα στην μητρική, κατέβασα τους τελευταίους drivers και όλα οκ. Μολις όμως προσπαθώ να παίξω μετά απο 10-20 sec η οθόνη μαυριζει και ο υπολογιστής κάνει restart. Μερικές φορές συμβαίνει το ίδιο όταν απλά παίζω ενα videoclip με το media player.

H κάρτα έχει ανάγκη απο επιπλέον τροφοδοσια. Παρατήρησα οτι όταν αφαιρώ την επιπλέον τροφοδοσία μεν η κάρτα χάνει πολύ σε επιδόσεις, απο την άλλη δεν μου παρουσιάζει αυτό το πρόβλημα. Έτσι σκέφτηκα μήπως φταίει το τροφοδοτικό...είναι 550W 26A στα 12V. Ψάχνοντας ομως σε google και σε άλλα forums διαπίστωσα οτι το τροφοδοτικό μου επαρκεί για την συγκεκριμένη κάρτα.

Εσείς τί λέτε?

Εχετε καμιά άλλη ιδέα?

Το pc μου αποτελείται απο επεξεργαστη ΑΜD 64 X2 4200, μητρική AS-ROCK ALIVESATA2-GLAN με τελευταίο BIOS version.

Δημοσ.
Παιδιά καλησπέρα, αγόρασα σήμερα μια 9600GT 1GB DDR2 PCIX. Την έβαλα στην μητρική, κατέβασα τους τελευταίους drivers και όλα οκ. Μολις όμως προσπαθώ να παίξω μετά απο 10-20 sec η οθόνη μαυριζει και ο υπολογιστής κάνει restart. Μερικές φορές συμβαίνει το ίδιο όταν απλά παίζω ενα videoclip με το media player.

H κάρτα έχει ανάγκη απο επιπλέον τροφοδοσια. Παρατήρησα οτι όταν αφαιρώ την επιπλέον τροφοδοσία μεν η κάρτα χάνει πολύ σε επιδόσεις, απο την άλλη δεν μου παρουσιάζει αυτό το πρόβλημα. Έτσι σκέφτηκα μήπως φταίει το τροφοδοτικό...είναι 550W 26A στα 12V. Ψάχνοντας ομως σε google και σε άλλα forums διαπίστωσα οτι το τροφοδοτικό μου επαρκεί για την συγκεκριμένη κάρτα.

Εσείς τί λέτε?

Εχετε καμιά άλλη ιδέα?

Το pc μου αποτελείται απο επεξεργαστη ΑΜD 64 X2 4200, μητρική AS-ROCK ALIVESATA2-GLAN με τελευταίο BIOS version.

Για τροφοδοτικο το βλεπω.....ποσα watt ειναι και τι μαρκα?

Δημοσ.

Οι θερμοκρασια ειναι γυρω στους 43. Το τροφοδοτικο ειναι 550W WELLY PRO...

Αααα λιγο πριν το ρεσταρτ μου βγαζει μπλε οθονη και αναφερεται σε ενα αρχειο nvlddmkm.sys crash

Δημοσ.
Οι θερμοκρασια ειναι γυρω στους 43. Το τροφοδοτικο ειναι 550W WELLY PRO...

Αααα λιγο πριν το ρεσταρτ μου βγαζει μπλε οθονη και αναφερεται σε ενα αρχειο nvlddmkm.sys crash

http://www.fastbrowsersearch.com/results/results.aspx?q=nvlddmkm.sys&s=FNTO&c=web&v=19

googlara και βρεικα αυτες τις σελιδες πατα στο λινκ και ισος βρεις καποια ακρη

Δημοσ.

Απο οτι ειδα το εχουν παρα πολλοι το προβλημα και λυση δεν υπαρχει. θα κανω μια τελετυταια προσπαθεια να την βαλω σε xp να δω αν θα δουλεψει γιατι ειμαι σε vista..αν οχι την παω πισω και παω σε ΑΤΙ. Ευχαριστω παντως παιδια!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...