Προς το περιεχόμενο

Acer Aspire 5739G (874G50BN)

VKOKALAS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω εδω και καιρο εναν υπολογιστη acer και σκεφτομαι να τον αντικαταστισω με τον Acer Aspire 5739G (874G50BN) η τρεχουσα τιμη του ειναι γύρω στα 1000 ευρω αυτο που ελκει περισσοτερο ειναι οτι διαθετει Blu-Ray και οτι η μνημη του ειναι ddr3 .

Τεχνικα χαρακτηριστικα :

Intel Core 2 Duo P8700 2.53 GHz, Μνήμη: 4 GB, Σκληρός δίσκος: 500 GB, Οθόνη: 15.6 in, Ανάλυση: 1366x768, Κάρτα γραφικών: GeForce GT 240M, BD-R

Θα παρακαλουσα γα οποιδηποτε σχολειο ειναι καλοπροερετο , ισως ειμαι εγω υπερβολικος με το Blu-Ray γιατι πιστευω οτι το Blu-Ray θα επικρτισει στο μελλον στην αγορα .

Ευχαριστω.

Δημοσ.
Εχω εδω και καιρο εναν υπολογιστη acer και σκεφτομαι να τον αντικαταστισω με τον Acer Aspire 5739G (874G50BN) η τρεχουσα τιμη του ειναι γύρω στα 1000 ευρω αυτο που ελκει περισσοτερο ειναι οτι διαθετει Blu-Ray και οτι η μνημη του ειναι ddr3 .

Τεχνικα χαρακτηριστικα :

Intel Core 2 Duo P8700 2.53 GHz, Μνήμη: 4 GB, Σκληρός δίσκος: 500 GB, Οθόνη: 15.6 in, Ανάλυση: 1366x768, Κάρτα γραφικών: GeForce GT 240M, BD-R

Θα παρακαλουσα γα οποιδηποτε σχολειο ειναι καλοπροερετο , ισως ειμαι εγω υπερβολικος με το Blu-Ray γιατι πιστευω οτι το Blu-Ray θα επικρτισει στο μελλον στην αγορα .

Ευχαριστω.

Έπαιζε μια αρκετά καλή προσφορά στο MediaMarkt... το 5930G στα 699 ευρώ. Νομίζω ότι για 300 ευρώ χαμηλότερη τιμή είναι καλύτερα να πας προς τα εκεί.

P8400, 4gb, 320Gb, 15,4" (200+nits/8ms), Nvidia 9600GT με GDDR3 (ίδιες επιδόσεις με την GT240M), Bluray, Esata, draft n wifi, HDMI, Subwoofer και δωρεαν αναβαθμιση στα windows 7.

Γνώμη μου είναι ότι το συγκεκριμένο κάσωμα (του 5930) είναι από τα πλέον ποιοτικά και καλοκατασκευασμένα της ACER ενώ έχει και πολύ καλή οθόνη. Ριξε του μια ματιά, αν υπάρχει ακόμη η προσφορά, διαφορετικά στα 1000 ευρώ καλύτερα να κατευθυνθείς προς τα καινούργια vaio.

Δημοσ.

Καλά τα χαρακτηριστικά του Αcer συμφωνώ αλλά από after sales χάλια...Δώσε τα λεφτά σου κάπου που θα είσαι πιο ήσυχος γιατί ότι laptop και να πάρεις πάντα υπάρχει η περίπτωση να σου παρουσιαστεί πρόβλημα

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Έπαιζε μια αρκετά καλή προσφορά στο MediaMarkt... το 5930G στα 699 ευρώ. Νομίζω ότι για 300 ευρώ χαμηλότερη τιμή είναι καλύτερα να πας προς τα εκεί.

P8400, 4gb, 320Gb, 15,4" (200+nits/8ms), Nvidia 9600GT με GDDR3 (ίδιες επιδόσεις με την GT240M), Bluray, Esata, draft n wifi, HDMI, Subwoofer και δωρεαν αναβαθμιση στα windows 7.

Γνώμη μου είναι ότι το συγκεκριμένο κάσωμα (του 5930) είναι από τα πλέον ποιοτικά και καλοκατασκευασμένα της ACER ενώ έχει και πολύ καλή οθόνη. Ριξε του μια ματιά, αν υπάρχει ακόμη η προσφορά, διαφορετικά στα 1000 ευρώ καλύτερα να κατευθυνθείς προς τα καινούργια vaio.

επειδη μου εκανε εντυπωση το μοντελο που προτεινες και ειδικα οτι εχει επεξεργαστη P8400 το εψαξα και μαλλον εχεις κανει καποιο λαθος. Το συγκεκριμενο μοντελο εχει επεξεργαστη P7350 (2mhz) , μνημη Ram DDR2 3 Gb επεκτασιμη ως τα 4 και δεν προσφερει Blueray αλλα ενα απλο DVDRW double-layer drive. Προφανως λοιπον μιλαμε για ενα τελειως διαφορετικο προϊόν και εξ'ου τα 300 ευρω διαφορα. Εκτος αν εννοουσες καποιο αλλο μοντελο οποτε παω πασο...

Τεχνικα χαρακτηριστικα :

Ευχαριστω.

Επειδη ψηνομαι και γω να τον παρω και θεωρω οτι ειναι η καλυτερη προσφορα της περιοδου με βαση αυτα που προσφερει θα ηθελα να μου πεις αν τελικα τον αγορασες. Αληθεια ειναι διαθεσιμος στην ελληνικη αγορα; Ευχαριστω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...