drakkana Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Λοιπόν έχω εναν φορητό με ασύρματο μόντεμ - ρούτερ μάρκας T&W matr-x και σύνδεση 2mb απο ΟΤΕ.. Δε ξέρω απο ρόυτερ κτλ.. το θέμα είναι οτι ενώ ανοίγω το dc++ και μπαίνω στα διάφορα hub όταν κάνω αναζήτηση για ο,τιδηποτε δε μου βγαίνει κανένα αποτέλεσμα.. Έχω πάρει τηλ. στον ΟΤΕ, να ζητήσω κάποια βοήθεια αλλα δε βγήκε πουθενά. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ρε παιδιά? Είναι απίστευτα ηλίθιο προκειμένου να κατεβάσω ενα τραγούδι να κατεβάζω ολόκληρο το δίσκο μέσω torrent (γιατι το utorrent λειτουργεί). Έχει κάποιος γνώση του θέματος..? Θα εκτιμούσα πολύ οποιαδήποτε βοήθεια, γιατί απο οσο ξέρω και το συγκεκριμένο ρούτερ ειναι μάρκα μ'εκαψες, απο όσα διάβασα στο διαδίκτυο σχετικά.. :rolleyes::rolleyes:
poulinos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 den κανει search για ενα λογο.στα preferences εχεις βαλει οτι εισαι active.θα βαλεις passive.για να βαλεις active πρεπει να κανεις no ip και επισης Port forward.Καλως ηρθες στο Forum
drakkana Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δε ξέρω αν κάνω κάτι λάθος αλλα δοκίμασα την επιλογή παθητικός και δεν αλλαξε κάτι.. Θα σου πώ τις επιλογές που έχει στις ρυθμίσεις του dc++ μηπως πρέπει να κάνω και κάποια άλλη κίνηση.. Incoming connection settings 1.Άμεση σύνδεση 2.Τείχος Προστασίας με UPnP 3.Τείχος προστασίας με προώθηση θυρών (απο κάτω έχει κενο για να βάλεις εξωτερική / WAN IP) και μπορείς να τικάρεις το "Να μην παρακάμπτεται από το hub/UPnP" 4. Τείχος προστασίας (Παθητικός, έσχατο μέσο!) Ρυθμίσεις εξερχόμενης σύνδεσης 1.Άμεση Σύνδεση 2. SOCKS5 Οπου βάζεις σε κουτάκια τα εξής: Socks IP, Θύρα, Είσοδος , Κωδικός Πρόσβασης και απο κάτω έχει τικαρισμένη την επιλογή "Χρήση SOCKS5 server για απόφανση hostnames" Και τέλος δίπλα έχει μια λίστα με κουτάκια με τίτλο Θύρες και έχει τις επιλογές TCP, UDP k TLS. Οπου βάζεις τους αριθμούς απο τις θύρες.. Τα είπα οσο πιο συγκεκριμένα μπορούσα γιατί δε ξέρω πώς να ανεβάσω ενα screenshot για να το δειτε.. (noob)
poulinos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 screen shot απο το Imageshack.us και μετα copy το λινκ εδω.εσy passive θα βαλεις.ουτε πισω απο Proxy εισαι το upnp χλωμο να παιξει
poulinos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 αλλιως σηκωσε εικονα η γραψτα στα αγγλικα καλυτερα.αν δεν μπορεις πεστο να περασω το dc++ και να σου πω.alla για direct connection που ζηταει Ports wan ip Θελει port forward,dyndns
drakkana Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Μπορείς ρε συ plz να το κάνεις μια εγκατάσταση? είναι πολύ μικρό σε μέγεθος.. Έτσι θα μπορέσεις να με βοηθήσεις πιο εύκολα.. :/
mohic4n Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Διαβασε εδω: http://dc.dark-angel.gr/index.html
drakkana Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος? Εννοώ, να μου πεις στο περίπου τι να ψάξω.. Γιατί απο ο,τι βλέπω έχει επιλογές πχ για το να εισαι active ή passive και στη λίστα με τα ρούτερ ή μοντεμ, δεν έχει (σαφως) τη μπαχατέλα που έχω..
poulinos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 εδω ειναι για να παιξεις passive.αυτες ειναι οι ρυθμισεις και εκανα search κανονικα.απο εκει και περα για να παιξεις active θελει port forward/και No ip.com η dyndns.org
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.