Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 και παραπάνω αν είναι τυχερός...
poulinos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 και παραπανω αλλα μην του δινουμε χαρα και ξαφνικα δει τιποτα παραξενο
opera Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 μια χαρά είμαι στα 8 γιατί με την εως 24 της βονταφον ήταν χειρότερα, μακάρι οι εναλλακτικοί να είχαν επιλογή 2,8,24 αλλά και την αξιοπιστία του ΟΤΕ με τις ανάλογες τιμές βέβαια.
Deponakias Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Ποσο ping εχετε σε εξωτερικους servers(για hol μιλαω)?Kυριως γερμανικους... Γιατι εμεις στην forthnet απο ping αλλο τιποτα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 και η HOL τα ίδια χάλια έχει πάνω κάτω
Kryptonite Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Ποσο ping εχετε σε εξωτερικους servers(για hol μιλαω)?Kυριως γερμανικους...Γιατι εμεις στην forthnet απο ping αλλο τιποτα... Πες αν θες κάποιον συγκεκριμένα για να σου πω να συγκρίνεις τα χάλια μας!
poulinos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 μια χαρά είμαι στα 8 γιατί με την εως 24 της βονταφον ήταν χειρότερα, μακάρι οι εναλλακτικοί να είχαν επιλογή 2,8,24 αλλά και την αξιοπιστία του ΟΤΕ με τις ανάλογες τιμές βέβαια. h μονη αξιοπιστια του οτε ειναι οτι τα καλωδια ειναι δικα του και για αυτο φτιαχνει τις δικες του βλαβες πιο γρηγορα,ενεργοποιει τους δικους του πελατες πιο γρηγορα και τετοια.για τις αλλες εταιρειες που δεν υπαρχει 2,8,24 υπαρχει αλλαγη προφιλ που παιζει με to snr για να παιξει καλυτερα η γραμμη.απλα δεν γλυτωνεις λεφτα.αν και η 2 mbit του οτε ειναι οσο ειναι η 24 αρα ενος εναλακτικου
nikos_thess Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 παιδιά εγώ έχω πρόβλημα με τις αποσυνδέσεις τον τελευταίο καιρό με HOL... Actual Data Rate 852 (Kbps.) - 15476 (Kbps.) Operation Data Upstream Downstream Noise Margin 12.0 dB - 13.5 dB Attenuation 7.3 dB - 16.0 dB Indicator Name Near End Indicator Far End Indicator FEC Error 14197 - 2 CRC Error 171 - 0 HEC Error 1739 - 0 Με τα χαρακτηριστικά τις γραμμής μου είναι φυσιολογικo το κλείδωμα?
poulinos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 ναι για 12 margin που σε εχουν κλειδωσει μια χαρα ειναι.και απορω γιατι εχεις αποσυνδεσεις εκτος αν λειπει κανα φιλτρο η αν το ρουτερ ειναι για πεταμα.
nikos_thess Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 τελικά από ότι είδα το καλώδιο που συνδέει ρουτερ και τηλ δεν κούμπωνε καλά... το άλλαξα και τώρα νομίζω πως έχει διορθωθεί... Το (12 margin) poulinos τι σημαίνει?
poulinos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 σε κλειδωνουν με 12 Margin και μαλλον εχει 24 γραμμη.αν στο βαλουν το margin στα 9 που ειναι κανονικα θα παιξει η γραμμη σου κανα megabit πιο γρηγορα.οσο πιο χαμηλα το margin τοσο πιο γρηγορα παιζει η γραμμη αλλα και πιο ασταθης.το 9 θα ηταν μια χαρα η το 8 που δινει η hol απο default.τωρα γιατι σου εβαλαν 12 δεν ξερω.εκτος αν αλλαξε τωρα που εφτιαξες το καλωδιο.η forthnet πχ δινει 6.
nikos_thess Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 σε ευχαριστώ πολύ φιλε μου για τις απαντήσεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.