Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 είπαμε έχει πιτάρει και η HOL...
opera Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 τα χαρακτηριστικα σου παντως ειναι μια χαρα. Τα χαρακτηριστικά μου ωραία είναι τη δουλειά μου δεν μπορώ να κάνω.
divined Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 ρε παιδιά. Η ΗΟΛ με εξωτερικό σέρνεται εδώ και καιρό. Αλλά από σήμερα το πρωί δεν μπορώ να δω σελίδα του εξωτερικού πρακτικά. Πρέπει να υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Εσείς είστε εντάξει!!!
poulinos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Τα χαρακτηριστικά μου ωραία είναι τη δουλειά μου δεν μπορώ να κάνω. εγω για τα χαρακτηριστικα σου ειπα μονο για αυτο ειπα παντως
opera Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 εγω για τα χαρακτηριστικα σου ειπα μονο για αυτο ειπα παντως πάντως μου φτιάχνει τη διάθεση κάθε φορά που ποστάρεις και βλέπω το άβαταρ σου. να δοκίμαζα άραγες αλλαγή μόντεμ έχω το FRITZ!Box Fon WLAN 7140 Annex A και ποιό θα ήταν καλό για τα χρηματά του ~70 euros άκυρο το ερώτημα είδα αυτό http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=343468
couprax Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 παιδια ειναι θεμα τυχης τελικα !εγω με 24hol νοτια προαστια συγχρονιζει το router sta 12mbs σταθερα.ειδικα στο down load τα δινει ολα.ενας φιλος με conexx εχει πολλα προβληματα.ειναι να σου τυχει...
tolisgr7 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 παιδια ειναι θεμα τυχης τελικα !εγω με 24hol νοτια προαστια συγχρονιζει το router sta 12mbs σταθερα.ειδικα στο down load τα δινει ολα.ενας φιλος με conexx εχει πολλα προβληματα.ειναι να σου τυχει... Δεν είναι θέμα τύχης,απλά αναβαθμήθηκαν οι διασυνδέσεις με το εξωτερικό
Kryptonite Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Να ρωτήσω κι εγώ κάτι..Σε 24άρα HOL στα πόσα συγχρονίζει το modem περίπου σε εσάς ρε παιδιά?Δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα αλλά είχα παρατηρήσει παλιότερα συγχρόνιζε στα 14-15 και ήταν σταθερότατη και τώρα έχω πέσει στα 8-10..Απο κει και πάνω δεν είναι τόσο σταθερή..Μπορεί δηλαδή με το που ανοίξω το modem να συνδεθεί στα 12 αλλά μετά απο πολύ ώρα θα αποσυνδεθεί και ίσως συνδεθεί χαμηλότερα.Άμα το αφήσω μέρες ανοιχτό η ταχύτητα στην οποία θα μείνει θα είναι τα 8, άντε καμμιά φορά 10 (αρκετά πιο σπάνια).Πριν κάποιους μήνες είχε σοβαρό πρόβλημα με αποσυνδέσεις του δευτερολέπτου..Ίσα που με πέταγε και ξανασυνδεόταν.Μου 'χε σπάσει τα νεύρα.Ειδικά άμα ήθελα να κατεβάσω κάτι απο rapidshare και μου έπαιρνε 2-3 προσπάθειες γιατι αποσυνδεόταν στο 90%!Τώρα βέβαια έχει στρώσε.Άντε να κάνει μια φορά αποσύνδεση μέσα στη μέρα, αλλά το 8άρι στην ταχύτητα μου έχει μείνει.Σημαντική πτώση σε ταχύτητα download βέβαια δεν έχω δει, ούτε σε site του εξωτερικού που λέτε αλλά σκεφτόμουν μήπως ακυρώσω την 24άρα και τους πω να με ρίξουν σε 8άρα.Δε θα είναι πιο σταθερή?
opera Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Γεια σου Τόλης, από που πληροφορήθηκες για την αναβάθμιση αυτή και πότε έγινε η αναβάθμιση. σήμερα τους ''έστειλα'' και πάω conn-x συνδιαστικό: 8mbps με απεριόριστα αστικά υπεραστικά 43,90 το μήνα για 1 χρόνο και μετά βλέπουμε,αν αναβαθμίσουνε τα κυκλώματά τους μπορεί να με ξαναδούνε.
poulinos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Να ρωτήσω κι εγώ κάτι..Σε 24άρα HOL στα πόσα συγχρονίζει το modem περίπου σε εσάς ρε παιδιά?Δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα αλλά είχα παρατηρήσει παλιότερα συγχρόνιζε στα 14-15 και ήταν σταθερότατη και τώρα έχω πέσει στα 8-10..Απο κει και πάνω δεν είναι τόσο σταθερή..Μπορεί δηλαδή με το που ανοίξω το modem να συνδεθεί στα 12 αλλά μετά απο πολύ ώρα θα αποσυνδεθεί και ίσως συνδεθεί χαμηλότερα.Άμα το αφήσω μέρες ανοιχτό η ταχύτητα στην οποία θα μείνει θα είναι τα 8, άντε καμμιά φορά 10 (αρκετά πιο σπάνια).Πριν κάποιους μήνες είχε σοβαρό πρόβλημα με αποσυνδέσεις του δευτερολέπτου..Ίσα που με πέταγε και ξανασυνδεόταν.Μου 'χε σπάσει τα νεύρα.Ειδικά άμα ήθελα να κατεβάσω κάτι απο rapidshare και μου έπαιρνε 2-3 προσπάθειες γιατι αποσυνδεόταν στο 90%!Τώρα βέβαια έχει στρώσε.Άντε να κάνει μια φορά αποσύνδεση μέσα στη μέρα, αλλά το 8άρι στην ταχύτητα μου έχει μείνει.Σημαντική πτώση σε ταχύτητα download βέβαια δεν έχω δει, ούτε σε site του εξωτερικού που λέτε αλλά σκεφτόμουν μήπως ακυρώσω την 24άρα και τους πω να με ρίξουν σε 8άρα.Δε θα είναι πιο σταθερή? αν κανει αποσυνδεσεις μπορεις να τους πεις να μπει αλλο προφιλ η να πας σε μικροτερη ταχυτητα.παντως αυτα τα προβληματα σου δεν εχουν να κανουν με πιτα dslam ουτε ακριβως με Hol αλλα με τον χαλκο σου.οταν βλεπεις αλλαγες στην ταχυτητα συγχρονισμου και οχι στην ταχυτητα download τοτε ειναι χαλκος. πάντως μου φτιάχνει τη διάθεση κάθε φορά που ποστάρεις και βλέπω το άβαταρ σου. να δοκίμαζα άραγες αλλαγή μόντεμ έχω το FRITZ!Box Fon WLAN 7140 Annex A και ποιό θα ήταν καλό για τα χρηματά του ~70 euros άκυρο το ερώτημα είδα αυτό http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=343468 ναι το θεμα αυτο λεει διαφορα.και δεν φταιει το ρουτερ για αυτα τα προβληματα για να το αλλαξεις.αλλα η ετερεια.και ρουτερ να αλλαζες ενα και το ιδιο.τωρα που αλλαξες ετερεια αμα εβαλες παλι το fritz πανω θα παιξει μια χαρα πιστευω.δυσκολο να εχει παθει κατι το ρουτερ και να στο κανει αυτο.μια φορα εχω δει να φταιει το ρουτερ που κατεβαζε αργα.
Kryptonite Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Thanx για τις πληροφορίες! Βασικά τώρα πλέον δεν κάνει αποσυνδέσεις σε ενοχλητικό βαθμό παρά μόνο καμμιά (άντε δύο) μέσα στη μέρα και αν.Πρίν κάποιους μήνες το έκανε, και αυτό όταν συνδεόταν στην ταχύτητα που είπα πιο πάνω (12-15).Τώρα συνδέεται πιο χαμηλά στα 8-10 (συνήθως στα 8) αλλά τουλάχιστον είναι σταθερή χωρίς διακοπές.Αυτός είναι και ο λόγος που σκεφτόμουν να την πάω στα 8. Απο ταχύτητες δεν έχω παράπονα.Ακόμα και απο torrent (με seeds, έτσι) κατεβάζω με 700-800 ίσως και παραπάνω καμμιά φορά, ενώ απο site μπορεί να περάσει και τα 1200.Απο rapidshare δεν έχει τόσο καλή ταχύτητα αλλά γι αυτό πιστεύω είναι πολλά στη μέση, αφού απο megaupload και easy-share πάει σφαίρα... Αυτό με τα διαφορετικά προφίλ δεν το πολυκατάλαβα.. Όσο για το χαλκό δεν ξέρω τι να σου πω..Παλιότερα ήταν σταθερή στα 14-15 χωρίς να έχει αλλάξει κάτι..Άν τα στοιχεία σου λένε τίποτα, you 're more than welcome to enlighten me! >ADSL: CONNECTED ADSL UPTIME: 0:10:21:57 PPP UPTIME: 1:23:25:39 Mode: G.992.5 (ADSL2+) Upload: 948 Kbps. Download: 8026 Kbps. Configured Current Line Status --- SHOWTIME Link Type Automatic G.992.5 (ADSL2+) / Interleaved Path Stream Type Actual Data Rate Up Stream 948 (Kbps.) Down Stream 8026 (Kbps.) Operation Data Upstream Downstream Noise Margin 12 dB 13 dB Attenuation 15 dB 31 dB
noo_mercy Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Να κάνω μια ψιλοάσχετη ερώτηση.... Έχω ενεργοποιηθεί σε double play της hol και μου συγχρωνίζει στα 4 ADSL: CONNECTED ADSL UPTIME: 3:01:49:02 PPP UPTIME: 3:01:48:59 Mode: G.992.5 (ADSL2+) Upload: 796 Kbps. Download: 4030 Kbps. Μίλησα με τους τεχνικούς και μου είπαν ότι βρίσκομαι μακριά από το κέντρο του ΟΤΕ. Παίζει να είναι μούφα γιατί μου φαίνεται πολύ λίγο το 4 Mb και βρίσκομαι στο Περιστέρι ('Οχι κάπου έξω από την Αθήνα) Τα φώτα σας....
Kryptonite Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Χωρίς να είμαι ο super expert κτλ νομίζω πως μια ιδέα του πόσο μακριά είσαι απ' το dslam μπορείς να την πάρεις απο την τιμή του Line attenuation. Με επιφύλαξη λοιπόν θα πω πως κάθε 14db (παρα κάτι) εξασθένισης αντιστοιχούν σε 1km απόστασης απο το dslam.Μην το δέσεις όμως και κόμπο.Καλύτερα να περιμένεις μήπως σου απαντήσει και ο poulinos που είναι ο επίσημος "γιατρός" των καλωδίων!
poulinos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Thanx για τις πληροφορίες! Βασικά τώρα πλέον δεν κάνει αποσυνδέσεις σε ενοχλητικό βαθμό παρά μόνο καμμιά (άντε δύο) μέσα στη μέρα και αν.Πρίν κάποιους μήνες το έκανε, και αυτό όταν συνδεόταν στην ταχύτητα που είπα πιο πάνω (12-15).Τώρα συνδέεται πιο χαμηλά στα 8-10 (συνήθως στα 8) αλλά τουλάχιστον είναι σταθερή χωρίς διακοπές.Αυτός είναι και ο λόγος που σκεφτόμουν να την πάω στα 8. Απο ταχύτητες δεν έχω παράπονα.Ακόμα και απο torrent (με seeds, έτσι) κατεβάζω με 700-800 ίσως και παραπάνω καμμιά φορά, ενώ απο site μπορεί να περάσει και τα 1200.Απο rapidshare δεν έχει τόσο καλή ταχύτητα αλλά γι αυτό πιστεύω είναι πολλά στη μέση, αφού απο megaupload και easy-share πάει σφαίρα... Αυτό με τα διαφορετικά προφίλ δεν το πολυκατάλαβα.. Όσο για το χαλκό δεν ξέρω τι να σου πω..Παλιότερα ήταν σταθερή στα 14-15 χωρίς να έχει αλλάξει κάτι..Άν τα στοιχεία σου λένε τίποτα, you 're more than welcome to enlighten me! >ADSL: CONNECTED ADSL UPTIME: 0:10:21:57 PPP UPTIME: 1:23:25:39 Mode: G.992.5 (ADSL2+) Upload: 948 Kbps. Download: 8026 Kbps. Configured Current Line Status --- SHOWTIME Link Type Automatic G.992.5 (ADSL2+) / Interleaved Path Stream Type Actual Data Rate Up Stream 948 (Kbps.) Down Stream 8026 (Kbps.) Operation Data Upstream Downstream Noise Margin 12 dB 13 dB Attenuation 15 dB 31 dB πηγαινε την στα 8 ama ειναι.απλα κατι θα αλλαξε στον χαλκο.ισως οξειδωση ισως κακη επαφη οποτε για αυτο ολα αυτα.αλλα ειναι θεμα χαλκου.απλα σε καποιες περιπτωσεις οταν εισαι ασταθης γινονται δυο πραγματα.ειτε σου χαμηλωνουν την γραμμη πχ απο 16 Mbit σε 8 η απο 8 σε 4 κτλ οπως κανει ο οτε η σου ανεβαζουν το margin οποτε να μην μπορει να κανει αποσυνδεση ευκολα.οταν αλλαζεις προφιλ δηλαδη ανεβαζεις το margin τοτε το ρουτερ αν πχ ηταν 8 mbit μετα μπορει να παει 6,5 .δεν σε πανε στα 4 απευθειας.ειναι καλυτερα δηλαδη με προφιλ παρα η λυση που κανει ο οτε σε παμε στα 8 mbit η στα 4(με αμεσο σκοπο να ανεβει το Margin).Υπαρχει και εργαλειο βεβεα που παιζει με καμποσα ρουτερ και βαζεις εσυ target margin και πειραματιζεσαι.dmt λεγεται το προγραμμα δεν το εχω χρησιμοποιησει.για το rapid premium account για καλες ταχυτητες αλλα αφου σε megaupload κτλ κατεβαζεις μιαχαρα τοτε ειναι θεμα rapidshare αφου απο οπουδηποτε αλλου πας κομματια.η γραμμη σου μια χαρα φενεται και εχεις και περιθωριο στο margin στο down.πχ η forthnet παιζει με 6 οποτε εσυ με 13 τωρα (βεβεα εισαι στα 8 Mbit)εχεις πολυ περιθωριο και δυσκολα θα κανει αποσυνδεση.αν πας παραπανω πχ 10 Mbit Θα πεσει το margin και μετα θα εχεις θεματακια παλι.τωρα παλια επαιζεις γιατι μαλλον ο χαλκος ηταν καλυτερα απο τωρα.απειρα προβληματα με τον χαλκο.κοψε ραψε πλημυρες καλωδιακες βλαβες.με 31 attenuation ναι ενα 12-13 επρεπε να το ειχες με margin 6 Να κάνω μια ψιλοάσχετη ερώτηση.... Έχω ενεργοποιηθεί σε double play της hol και μου συγχρωνίζει στα 4 ADSL: CONNECTED ADSL UPTIME: 3:01:49:02 PPP UPTIME: 3:01:48:59 Mode: G.992.5 (ADSL2+) Upload: 796 Kbps. Download: 4030 Kbps. Μίλησα με τους τεχνικούς και μου είπαν ότι βρίσκομαι μακριά από το κέντρο του ΟΤΕ. Παίζει να είναι μούφα γιατί μου φαίνεται πολύ λίγο το 4 Mb και βρίσκομαι στο Περιστέρι ('Οχι κάπου έξω από την Αθήνα) Τα φώτα σας.... α.πρεπει να μας πεις το margin και το attenuation σου.το δευτερο μας νοιαζει βεβεα το πρωτο απλα ενημερωτικα.απο εκει και περα δυστυχως το περιστερι παρολο που ειναι η μεγαλυτερη περιοχη εχει 2 μεγαλα μειον.α.εχετε μονο ενα αστικο κεντρο και επειδη εισαστε τεραστια περιοχη καποιοι ειναι κοντα ενω καποιοι αλλοι πολυ μακρια.β.εισαστε ολο σιδερενια box και χαλια καλωδια.δεν εχουν λογο να σου πουν ψεματα.λογικα θα δεις κανα 45 attenuation.επισης αν ξερεις που ειναι ο οτε κοντα προς εθνικη νομιζω βλεπεις ποση αποσταση ειναι.εχω δει τον οτε καπου αλλα δεν πολυθυμαμε. Χωρίς να είμαι ο super expert κτλ νομίζω πως μια ιδέα του πόσο μακριά είσαι απ' το dslam μπορείς να την πάρεις απο την τιμή του Line attenuation. Με επιφύλαξη λοιπόν θα πω πως κάθε 14db (παρα κάτι) εξασθένισης αντιστοιχούν σε 1km απόστασης απο το dslam.Μην το δέσεις όμως και κόμπο.Καλύτερα να περιμένεις μήπως σου απαντήσει και ο poulinos που είναι ο επίσημος "γιατρός" των καλωδίων! Lol.ναι απο το Line attenuation το βλεπεις .υπαρχει και στο adslgr ενα που σου βγαζει την αποσταση με βαση τα db.δεν ειναι τελειως αναλογικο αλλα περιπου ναι ετσι λενε.14 db και km
opera Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Νά'μαι με connx 8mbps μπορώ και βλέπω πια streaming tv, καλύτερη ταχύτητα στο youtube και τα όμοιά του. Επιτέλους θα δούμε μπάλα. Μια χαρά είναι είναι και το fritzbox. Signal-to-noise ratio dB 19 23 Line attenuation dB 18 8
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.