Προς το περιεχόμενο

τι γινετε με την HOL????

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τον τελευταιο καιρο (2 μηνες) μου συμβαινει το εξης περιεργο,η συνδεση μου ειναι 24αρα ενω εντος ελλαδος εχω σχετικα καλη ταχυτητα μεχρι 3mb στο εξωτερικο η ταχυτητα μου ειναι παρα πολυ αργη,ακομα και ενα video στο yutube να προσπαθησω να δω κανει πολυ ωρα να φορτωσει,ακομα και στα online games το ping μου ειναι παντα πανω απο τα 350ms εχω κανει διαφορα speed tests με ασχημα αποτελεσματα,υπαρχει κανεις που να εχει το ιδιο προβλημα με μενα? απο θεσσαλονικη? τους πηρα τηλ και μου απαντησαν οτι γινονται καποιες εργασιες και για αυτο υπαρχει το προβλημα της ταχυτητας,εμενα προσωπικα σαν ετοιμη δικαιολογια μου φανηκε αφου 2 μηνες τωρα δεν εχω δει βελτιωση

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

mporei να ειναι πιτα οι γραμμες με το εξωτερικο οποτε εκει ενας θεος ξερει ποσο περιμενεις για να γινει αναβαθμιση.

Δημοσ.

όντως κάτι φτιάχνουνε (ή χαλάνε!), και εγώ βλέπω περίεργα ανεβοκατεβάσματα στην ταχύτητα μου τις τελευταίες 2 εβδομάδες (Αθήνα, νότια προάστια)...βέβαια μετά από ρεστάρτ φτιάχνει αλλά δεν είναι δουλειά αυτή...

κάτι πήρε το αυτάκι μου οτι ετοιμάζονται να απορροφήσουν τις συνδέσεις "σταθερής" της voda μέχρι τέλος του χρόνου (δηλαδή όσοι έχουμε το gsm gateway θα περάσουμε σε τηλεφωνία από το χαλκό του adsl), και ίσως αυτό να έχει κάποια σχέση.

• Super Moderators
Δημοσ.

2 βδομάδες μόνο? πάλι καλά να λέτε, εμείς με Forthnet πήζουμε από τον Αύγουστο, βέβαια τις τελευταίες βδομάδες η κατάσταση απλά δεν παλεύεται!

Δημοσ.
όντως κάτι φτιάχνουνε (ή χαλάνε!), και εγώ βλέπω περίεργα ανεβοκατεβάσματα στην ταχύτητα μου τις τελευταίες 2 εβδομάδες (Αθήνα, νότια προάστια)...βέβαια μετά από ρεστάρτ φτιάχνει αλλά δεν είναι δουλειά αυτή...

κάτι πήρε το αυτάκι μου οτι ετοιμάζονται να απορροφήσουν τις συνδέσεις "σταθερής" της voda μέχρι τέλος του χρόνου (δηλαδή όσοι έχουμε το gsm gateway θα περάσουμε σε τηλεφωνία από το χαλκό του adsl), και ίσως αυτό να έχει κάποια σχέση.

διακυμανση στην ταχυτητα συνγχρονισμου η στο ποσο κατεβαζεις?εχει διαφορα το ενα απο το αλλο.το ενα ειναι θεμα bandwidth το αλλο θεμα χαλκου

Δημοσ.

τωρα είδα την ερώτηση, η διαφορά ήταν στο πόσο κατεβάζω. Δηλαδή συγχρονίζει στα 8+ (σύμφωνα με το ρούτερ) αλλά κάνοντας συνεχόμενα speedtest.net σε 5-10 λεπτά παίρνω διαφορετικά αποτελέσματα (π.χ. στην αρχή 4+, μετά λιγότερο απο 1, μετά απο ρεσταρτ πάει στα συνηθισμένα 7,1-7,4).

anyway η κατάσταση έχει επιστρέψει ήδη στο κανονικό.

• Super Moderators
Δημοσ.

man τα sites αυτά παίζουν με Akamai και ουσιαστικά τα κατεβάζει από Forthnet, αν έχει πιτάρει κύκλωμα με εξωτερικό ή ακόμα έχει πέσει αυτά μένουν ανεπηρέαστα γιατί είναι εσωτερικό με αποτέλεσμα να μην υπάρχει σφαιρική άποψη για την κατάσταση του ISP

Δημοσ.

τοσα site υπαρχουν ας δοκιμασει.αλλα οχι δοκιμη με speedtest.net που ο server ειναι στην On telecoms.στην κρητη αμα βαλεις που ειναι forthnet καλυτερα δειχνει>και ναι το ξεχασα για το akamai.

• Super Moderators
Δημοσ.

το θέμα είναι να βάλει και εξωτερικό, να δει πως παίζει ο ISP με εξωτερικό με ΕΝΑ connection...

ο καλός ISP αν δεν έχει χαμηλό περιορισμό ο server από τον οποίο κατεβάζει κάτι (που τα speedtests δεν έχουν) αξιοποιεί την σύνδεση και με 1 connection

Δημοσ.

Τι γινεται με την HOL?Ενας θεος ξερει...!!Βρισκομαι αθηνα (δυτικα προαστεια) και η κατασταση ειναι χαλια.Οντως για να δω και εγω βιντεακι απο youtube πρεπει να κανω ποσα restart....με 56k modem καλυτερα θα πηγαινε...

Δημοσ.

τα speedtest δεν εχουν περιορισμο οπως λες αλλα τα μισα ειναι αλλα ντι αλλων σε servers που δεν εχουν bandwidth.τωρα για αυτο με το ενα connection εγω ναι μεν μπορει να συμφωνησω αλλα αν γινοταν αυτο που λες δεν θα ειχαν βγει οι download managers.:P

chris βαλτα να ανοιξουν πιες καφεδακι και μετα τα υπολοιπα.:P

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ΔΡΑΜΑ ΔΡΑΜΑ ΔΡΑΜΑ μονο ετσι μπορω να χαρακτηρισω την κατασταση με την hol,ολα τα παραπανω που γραφεται τα βιωνω και εγω . Η απαντηση της Hol απο βδομαδα θα το εχουμε φτιαξει και πανε τωρα 3 βδομαδες, τι να πω,χαρις σε αυτη σημερα θυμιθηκα την dial-up οπου ειπα να χρησιμοποιησω προκειμενου καταφερω να δω τα mail μου,καταλαβατε για τι χαλια μιλαμε!!!

Υ.Γ Στην hol πληρωνω 22 ευρο το μηνα(μονο internet 24Μ) δεν βλεπω τον λογο να μην παω στον οτε conne-x 24M με 27 το μηνα και να εχω ιντερνετ επιτελους.

ειμαι ΔΥΤΙΚΑ προαστεια οπως και ο chrisrx-8

Δημοσ.
ΔΡΑΜΑ ΔΡΑΜΑ ΔΡΑΜΑ μονο ετσι μπορω να χαρακτηρισω την κατασταση με την hol,ολα τα παραπανω που γραφεται τα βιωνω και εγω . Η απαντηση της Hol απο βδομαδα θα το εχουμε φτιαξει και πανε τωρα 3 βδομαδες, τι να πω,χαρις σε αυτη σημερα θυμιθηκα την dial-up οπου ειπα να χρησιμοποιησω προκειμενου καταφερω να δω τα mail μου,καταλαβατε για τι χαλια μιλαμε!!!

Υ.Γ Στην hol πληρωνω 22 ευρο το μηνα(μονο internet 24Μ) δεν βλεπω τον λογο να μην παω στον οτε conne-x 24M με 27 το μηνα και να εχω ιντερνετ επιτελους.

ειμαι ΔΥΤΙΚΑ προαστεια οπως και ο chrisrx-8

έλα ρε φίλε που έγραψες ΔΡΑΜΑ τρις και εγώ στη Δράμα δεν τη παλεύω άλλο,πέρυσι κατέβαζα με 1500 από nvidia και τώρα με το ζόρι 280.

πέρυσι έβλεπα champions league και τώρα τίποτα.Εως 24 και παραμύθια μια 8άρα θέλω που να είναι 8άρα και είμαι ευχαριστημένος,πού να τη βρώ όμω σε αυτά τα χρήματα.

Attainable data rate kBit/s 14932 1132

Current data rate kBit/s 14551 1022

Signal-to-noise ratio dB 9 12

Line attenuation dB 17 7

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...