therock Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Χρησιμοποιειται hands-free οταν οδηγειτε στο μηχανακι? Να ρωτησω, τα ενσυρματα κανουν δουλεια οταν φορας full face κρανος? Επειδη δεν εμπιστευομαι bluetooth. -Πρωτον γιατι δεν κουμπωνουν και τελεια και μπορει απο ταχυτητα να σου φυγει -Και δευτερον λογω της συνεχομενης ακτινοβολιας που θα εκπεμπει αμα το εχω στο αυτι μου. Ο λογος που ρωταω ειναι επειδη το μικροφωνο θα ειναι εκτος κρανους (Στο υψος περιπου του λαιμου) και δεν ξερω κατα ποσο ο αλλος θα με ακουει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 υπάρχουν νομίζω μόνο blue-tooth λύσεις για κράνος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geioannou Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 εαν το μικροφωνο ειναι εκτος κρανους ο αλλος δεν θα ακουει τιποτα. θα το ανεβαζεις και θα το βαζεις μεσα στο κρανος και θα κλεινεις και τη ζελατινα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kfyros Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Ή μπορείς να πάρεις κάποιο από τα κράνη που έχουν έτοιμο τέτοιο σύστημα. Όπως της Nolan. Πάντως το θεωρώ περιττό και επικίνδυνο. Ακόμα και γιατρός να ήσουν , δεν μπορείς να μιλήσεις στο κινητό όταν κατέβεις από τη μηχανή? Το να οδηγάς μηχανή με βουλωμένα αυτιά ή μιλώντας στο κινητό είναι καλή συνταγή για ατύχημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 εαν το μικροφωνο ειναι εκτος κρανους ο αλλος δεν θα ακουει τιποτα.θα το ανεβαζεις και θα το βαζεις μεσα στο κρανος και θα κλεινεις και τη ζελατινα.... Και εγω ετσι λεω, αλλα το κλιπσακι ειναι πανω στην βαση με το μικροφωνο, που θα το κουμπωνω αμα το βαλω μεστο κρανος? eSATA,kfyros Λετε για κατι ανταλλακτικα που κουμπωνουν στο μερος του αυτιου εντος του κρανους? Σαν να ειχα δει κατι στο ιντερνετ τωρα τελευταια αλλα δεν βρισκω το λινκ. Εν πασει περιπτωση πιστευω θα ηταν καλυτερα να την βολευα με το ηδη υπαρχων bluetooth που εχω, αν εβρισκα τον τροπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Πάντως το θεωρώ περιττό και επικίνδυνο. Ακόμα και γιατρός να ήσουν , δεν μπορείς να μιλήσεις στο κινητό όταν κατέβεις από τη μηχανή? Το να οδηγάς μηχανή με βουλωμένα αυτιά ή μιλώντας στο κινητό είναι καλή συνταγή για ατύχημα. Ε, νταξ, είσαι λίγο υπερβολικός. Τα bluetooth καλύπτουν το ένα αυτί, και η φωνή του συνομιλητή σίγουρα δεν υπερκαλύπτει τον ήχο μιας προειδοποιητικής κόρνας ή κάτι άλλο από το οποίο δεν θα έπρεπε να σου αποσπαστεί η προσοχή. Πάντως οδηγώντας και ακούγοντας παραλληλα π.χ μουσική, είναι πράγματι επικίνδυνο πάνω στην μηχανή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kfyros Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Ε, νταξ, είσαι λίγο υπερβολικός.Τα bluetooth καλύπτουν το ένα αυτί, και η φωνή του συνομιλητή σίγουρα δεν υπερκαλύπτει τον ήχο μιας προειδοποιητικής κόρνας ή κάτι άλλο από το οποίο δεν θα έπρεπε να σου αποσπαστεί η προσοχή. Πάντως οδηγώντας και ακούγοντας παραλληλα π.χ μουσική, είναι πράγματι επικίνδυνο πάνω στην μηχανή. Εγώ πάντως δεν αισθάνομαι καλά να οδηγάω μηχανή και να μιλάω στο τηλέφωνο. Το δοκίμασα και αποφάσισα ότι η θέση του κινητού είναι μέσα στο τσαντάκι και στη μπαγκαζιέρα όταν είμαι πάνω στη μηχανή. Δεν πληρώνεται με τίποτα μια πτώση. Ακόμα και αν δεν πάθω εγώ τίποτα, τα ανταλλακτικά του Caponord είναι πανάκριβα. Και εγω ετσι λεω, αλλα το κλιπσακι ειναι πανω στην βαση με το μικροφωνο, που θα το κουμπωνω αμα το βαλω μεστο κρανος? eSATA,kfyros Λετε για κατι ανταλλακτικα που κουμπωνουν στο μερος του αυτιου εντος του κρανους? Σαν να ειχα δει κατι στο ιντερνετ τωρα τελευταια αλλα δεν βρισκω το λινκ. Εν πασει περιπτωση πιστευω θα ηταν καλυτερα να την βολευα με το ηδη υπαρχων bluetooth που εχω, αν εβρισκα τον τροπο. Αναφέρθηκα σε κράνη που έχουν ενσωματωμένο έτοιμο σύστημα bluetooth, όπως κάποια μοντέλα της NOLAN. Κάποια τα διαφήμιζε και ο Μελάντρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Παρεμπιπτόντως, είναι παράνομο ε. Μόνο τα ασύρματα συστήματα θεωρούνται νόμιμα από την τροχαία απ' όσο ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Τα υβριδικα (bluetooth Που καταληγουν σε καλωδιο px i.tech) δηλαδη ειναι παρανομα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iced Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Παρανομο-νομιμο δεν πρεπει να χρησιμοποιουνται, μειωνουν κατα πολυ τα αντανακλαστικα, 1-2sec. Ελπιζω να αντιλαμβανεστε τι συνεπαγεται αυτο. Ακόμα και αν δεν πάθω εγώ τίποτα, τα ανταλλακτικά του Caponord είναι πανάκριβα. Να το χαιρεσαι και παντα ορθιος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Εγώ δε τη παλεύω μία πάντος να μιλήσω πάνω σε δίκυκλο σε κινητό έστω και με bluetooth κράνους.Μάλλον επειδή είμαι αρχάριος.Αλλά ακόμα κι έμπειρος να γίνω δε πρόκειται.Το φοβάμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 ΕΓΩ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΜΑΓΚΙΤΕΣ, ΕΧΩ ΣΤΡΙΨΕΙ ΤΣΙΓΑΡΟ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΝΑΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΨΙΧΑΛΙΖΕ ΚΙ ΟΛΑΣ. Α, ΤΣ. (αλήθεια το έχω καταφέρει). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Κανενας που να οδηγαει και με τα 2 χερια στο τιμονι υπαρχει? Θυμαμαι τον κολλητο μου παλιοτερα που οδηγουσε και εστελενε sms απο touchscreen κινητο (οπου σε αυτα ειναι δυσκολο χωρις πενακι να γραφεις ακομα και αν δεν κανεις τπτ αλλο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Κανενας που να οδηγαει και με τα 2 χερια στο τιμονι υπαρχει? Θυμαμαι τον κολλητο μου παλιοτερα που οδηγουσε και εστελενε sms απο touchscreen κινητο (οπου σε αυτα ειναι δυσκολο χωρις πενακι να γραφεις ακομα και αν δεν κανεις τπτ αλλο). ξηγξκκξκξηξηνκλνκνλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.