Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση Επεξεργαστή & Λειτουργικού

TZANNSPY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Βασικά είμαι απόλυτα καλυμένος για να λέμε και τα πράγματα με το όνομα τους από τη cpu μου...μάλλον καταναλωτική μανία λέγεται αυτό που έχω:S anyway απ' ότι φαίνεται το μόνο που αξίζει για αναβάθμιση είναι καμία cpu σαν του liopyr και άνω..(ψήσου να πας σε ι7:P)

Iδια cpu ειναι ο Q9550 με αυτη του liopyr. Απλα εχει μεγαλυτερο multiplier και ειναι χρονισμενη λιγο παραπανω το οποιο μπορεις να το πετυχεις και με o/c.

To θεμα ειναι η μνημη L2 Cache που ειναι 6mb.

Ενω απο Q9450 και πανω ειναι με 12 mb

• Moderators
Δημοσ.
Βασικά είμαι απόλυτα καλυμένος για να λέμε και τα πράγματα με το όνομα τους από τη cpu μου...μάλλον καταναλωτική μανία λέγεται αυτό που έχω:S anyway απ' ότι φαίνεται το μόνο που αξίζει για αναβάθμιση είναι καμία cpu σαν του liopyr και άνω..(ψήσου να πας σε ι7:P)

Αν σου πω οτι ουτε για εναν Q9650 θα τον αλλαζα, γιατι παλι η διαφορά τιμης συν οι διεργασιες που πρεπει να γινουν οπως τις περιγραφει ο φανηςπαλ το καθιστουν κατ εμε ασυμφορο?

Δημοσ.

Ρε man ναι έχω...απλά είμαι διστακτικός λόγω του φόβου μήπως δεν λειτουργήσει καλά μετά και δεν μπορώ να κάνω ούτε τις δουλειές μου..

Δημοσ.

Ε τότε είσαι οκ.. δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι κάτι, ειδικά αυτό που λες, εκτός κι αν σου κάτσει στραβή. Αν είσαι γκαντέμης, τι να κάνεις.. :Ρ

Δημοσ.
Αν σου πω οτι ουτε για εναν Q9650 θα τον αλλαζα, γιατι παλι η διαφορά τιμης συν οι διεργασιες που πρεπει να γινουν οπως τις περιγραφει ο φανηςπαλ το καθιστουν κατ εμε ασυμφορο?

Ε, νταξ, το τι-πως-που και πόσο θα τα βρει είναι και θέμα τύχης, η δε ταλαιπωρία εντελώς υποκειμενικό ζήτημα.

Από άποψη αξίας, εγώ θα έδινα εύκολα τα +30€ για την διπλάσια cache.

Δημοσ.

Βασικά είμαι άσχετος από overclocking επομένως δεν ξέρω κατά πόσο θα ήταν σοφό να αρχίσω να το κάνω μόνος μου στα τυφλά:/

Δημοσ.
Ε, νταξ, το τι-πως-που και πόσο θα τα βρει είναι και θέμα τύχης, η δε ταλαιπωρία εντελώς υποκειμενικό ζήτημα.

Από άποψη αξίας, εγώ θα έδινα εύκολα τα +30€ για την διπλάσια cache.

+1

Γι'αυτο και οταν ψαχτηκα για cpu παλιοτερα δε κοιταξα ποτε καποιον quad με 6mb μνημη.

Ουτε καν το ειχα στα πλανα μου. Ειναι θεμα ψυχολογικο κι ολας :P

Παιρνεις εναν καλο και τελειωνει η υποθεση.

Η ολα ή τπτ που λεει κι ο Χατζιγιαννος :lol::lol::lol:

Δημοσ.

Δεν είναι ψυχολογικό, είναι σοβαρότατος παράγοντας το μέγεθος της cache στις επιδόσεις ενός cpu.

Δημοσ.
Δεν είναι ψυχολογικό, είναι σοβαρότατος παράγοντας το μέγεθος της cache στις επιδόσεις ενός cpu.

Ενοειται ρει.. :P

Το ειπα για πλακα δεν ειδες το emoticon διπλα... :-D

:P

Δημοσ.

Επειδή αυτό το thread είναι δικό μου :shock: και πρέπει να έχω τη τελευταία λέξη θα πω τα αυτονόητα δηλαδή τα εξής:

Εγώ αναβάθμισα από Pentium Dual Core σε CORE 2 QUAD τώρα μόλις, στη δύση του ς775 socket άρα "όφειλα" να πάρω ότι καλύτερο σε λογικά πάντα πλαίσια βγήκε για αυτό το socket.

Για κάποιον που έχει ήδη C2Q πχ σαν τον φίλο πιο πάνω, καλύτερα είναι να προβεί σε λίγο OC από το να πάρει τον 9550 εκτός βέβαια και αν βρεθεί μια πολύ καλή ευκαιρία και δώσει σε υψηλή τιμή τον 9400 και αντίστοιχα βρει τον 9550 σε χαμηλή τιμή.:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...