Προς το περιεχόμενο

Το έχασα το domain?

Street-Fighter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Εχω ενα free site με κατάληξη του domain σε tk.

Επειδή οταν ειχα κάνει την εγγραφή πριν 2 και κατι χρόνια δεν γνώριζα και τόσα για τα domain και έτσι κάπου έγινε βλακεία...

Λοιπόν η ιστοσελίδα που δίνει τα domains είναι αυτή. http://www.dot.tk/en/index.html?lang=en

Έστειλα χθες email διοτι δεν μπορούσα να κάνω login και ουτε ανάκτηση του pass κλπ.

Τους εξήγησα και μου απάντησαν αυτό εδώ.

Dear Sir/Madam

This domain was registered as an Anonymous Domain.

Unfortunately because you didn't enter your email when you first registered, you can't make changes to the domain now. And because we have no way of verifying who registered the domain, we also can't make any changes. Although most requests may be genuine, we can't be sure that someone doesn't just want your domain name. If we cancel it and they pay for it, then they own it now and you would not get you domain name back.

The only options available are to wait and see if the domain gets less than 25 hits in 90 days and then it will be released and you can register it properly.

Alternatively if you are able to update the forwarding URL clearly stating to us you are the owner then we will be happy to try to help you.

Just a reminder that every time you check on it will be another hit added to the total.

Sorry we couldn't be of more assistance.

Kind regards

Dot TK Support

http://www.dot.tk

Renaming The Internet

The majority of support questions and answers are available on Dot TK's Wiki at http://www.wiki.tk

Τι τους απαντάω τώρα?

Κάποια συμβουλή?

Plz μην μου πειτε να κανω κανένα domain .gr κλπ τα γνωρίζω αλλά θέλω να κρατήσω το συγκεκριμένο για τους λόγους οτι ειναι free και οτι το έχουν καποια μάθει τα άτομα έτσι,.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

Οταν λένε "Alternatively if you are able to update the forwarding URL clearly stating to us you are the owner then we will be happy to try to help you." εννοούν να αλλάξεις το redirect που κάνεις σε κάποιο άλλο site? Αν ναι, είναι απλό φαντάζομαι από τη στιγμή που έχεις πρόσβαση στο root του web site.

Δημοσ.

Αφού σου λέει:

The only options available are to wait and see if the domain gets less than 25 hits in 90 days and then it will be released and you can register it properly.

Δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο προφανώς...υπομονή. Αλλά αν ήταν τόσο σημαντικό δεν πιστεύεις ότι έπρεπε να το παρακολουθήσεις?

Δημοσ.
Αφού σου λέει:

Δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο προφανώς...υπομονή. Αλλά αν ήταν τόσο σημαντικό δεν πιστεύεις ότι έπρεπε να το παρακολουθήσεις?

το 25 hits τι να το κάνω? Δεν στέκει μόνο και μόνο τα google bot που μπαίνουν άστα να πάνε :-(

Αποτι κατάλαβα πρέπει να ειναι λιγο απάτη τελικά το .tk γιατι πήγα να κανω νεα εγγραφή εβαλα email και δεν μου ηρθε ουτε ενα μήνυμα ακόμα ασε που δεν μπορώ να κανω ούτε login στο νεο διότι δεν μου εχει έρθει user & pass :-(

Δημοσ.

εαν εχεις ftp account πες τους να βαλεις οτι αρχειο θελουνε μεσα ωστε να καταλαβουν πως ειναι δικο σου.

Δημοσ.
το 25 hits τι να το κάνω? Δεν στέκει μόνο και μόνο τα google bot που μπαίνουν άστα να πάνε :-(

Αποτι κατάλαβα πρέπει να ειναι λιγο απάτη τελικά το .tk γιατι πήγα να κανω νεα εγγραφή εβαλα email και δεν μου ηρθε ουτε ενα μήνυμα ακόμα ασε που δεν μπορώ να κανω ούτε login στο νεο διότι δεν μου εχει έρθει user & pass :-(

Κοίταξες στην Ανεπιθύμητη Αλληλογραφία;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...