karhariasgr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Γεια χαρά! Μπορείτε να μου προτίνετε κάποιο φορητό υπολογιστή που να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις που έχουν οι διακοσμητές χώρων? Σίγουρα να τρέχει άνετα το 3D περιβάλλον, καλή μνήμη κ καλή κάρτα γραφικών. Από eshop, Πλαίσιο ή κάτι παρόμοιο. Ευχαριστώ παιδιά!
vag3d Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Καλό θα ήταν να ανέφερες και τα προγράμματα που προτίθεται να χρησιμοποιήσεις. Θα βοηθούσε αρκετά αυτό.
karhariasgr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 το σκέφτηκα αυτό αλλα το lap top δεν ειναι για μένα, περιμένω να μου πουνε τα προγράμματα. Με πρόλαβες απλα
vag3d Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Βασικά το Laptop θα είναι το κυρίως Computer ή το βοηθητικό για το Demonstration? Στο λέω αυτό επειδή προς το παρόν είναι Core 2 - Duo οι επεξεργαστές και σύντομα θα μπούν Qcore Cpu και στα Laptop....!!! (αν δεν έχει ήδη βγει κάποιο στην αγορά).
karhariasgr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Θα είναι το κυρίως pc. Θα δουλεύει πάνω τα Archicad και Atlantis και θα χρειαστεί να εκτυπώνει 3D σχέδιο, ότι και αν σημαίνει αυτό. Λες να επιχειρήσει αγορά με 4πύρινο? Δε ξέρω πόσο πηγαίνουν αυτά το bagdet είναι στα 1000-1500€.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.