nickolas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Έχω mac με Tiger και θέλω να συνδέσω 2 διευθύνσεις yahoo mail που έχω με το mail του Tiger ώστε να με ενημερώνει αυτόματα και να μου δείχνει ό,τι νέο mail έχω ...και αν γίνεται να μπορώ να στείλω και απαντήσεις μέσω του mail του Μac εμφανιζόμενος ως αποστολέας από τη Yahoo mail διεύθυνση.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Απ' ότι θυμάμαι, η Yahoo! δίνει δωρεάν πρόσβαση σε POP μόνο για λογαριασμούς @yahoo.gr. Αν έχεις λογαριασμό @yahoo.com, η πρόσβαση μέσω POP (ή IMAP) χρεώνεται. Εκτός εάν κάτι έχει αλλάξει πολύ πρόσφατα...
nickolas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Απ' ότι θυμάμαι, η Yahoo! δίνει δωρεάν πρόσβαση σε POP μόνο για λογαριασμούς @yahoo.gr. Αν έχεις λογαριασμό @yahoo.com, η πρόσβαση μέσω POP (ή IMAP) χρεώνεται. Εκτός εάν κάτι έχει αλλάξει πολύ πρόσφατα... γιατίίίίί? .com έχω... Νόμιζα πως στο μαιλ δεν παίζει ρόλο η κατάληξη .com ή .gr Βρήκα ένα προγραμματάκι, ΜacFreePops αλλά δεν το κατάφερα να λειτουργήσει με το mail του Tiger. Στις οδηγίες σου λέει ότι κάπου πρέπει να δώσεις port αλλά δε σου δίνει σχετική επιλογή το mail του Τiger.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 γιατίίίίί? .com έχω... Νόμιζα πως στο μαιλ δεν παίζει ρόλο η κατάληξη .com ή .gr Sorry, δεν είναι δικός μου κανόνας. Είναι της Yahoo!, ισχύει εδώ και χρόνια. Βρήκα ένα προγραμματάκι, ΜacFreePops αλλά δεν το κατάφερα να λειτουργήσει με το mail του Tiger. Στις οδηγίες σου λέει ότι κάπου πρέπει να δώσεις port αλλά δε σου δίνει σχετική επιλογή το mail του Τiger. Δυστυχώς δεν το έχω χρησιμοποιήσει, δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Πάντως σύμφωνα με την ιστοσελίδα του MacFreePops, υποστηρίζεται το yahoo.com
antonl Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Σχετικά με POP & yahoo. Πήγαινε στα mail options -> account information -> account settings -> Set language, site, and time zone. Αν το αλλάξεις σε Yahoo!Asia θα αποκτήσεις pop πρόσβαση στα emails. Εδώ και κανα χρόνο το χω έτσι και δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα ούτε έχω δει κάποια διαφορά. Το πρώτο μου ουσιαστικό reply στο MacOS section
nickolas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Σχετικά με POP & yahoo.Πήγαινε στα mail options -> account information -> account settings -> Set language, site, and time zone. Αν το αλλάξεις σε Yahoo!Asia θα αποκτήσεις pop πρόσβαση στα emails. Εδώ και κανα χρόνο το χω έτσι και δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα ούτε έχω δει κάποια διαφορά. Το πρώτο μου ουσιαστικό reply στο MacOS section Ναι! Λειτουργει! Thanks! Οδηγίες: http://picobit.wordpress.com/2009/04/10/yahoo-mail-free-pop-access/ http://popfwd.mail.yahoo.com/pf/PopConfig?.intl=aa&.addr=&.bm=
esykas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Σχετικά με POP & yahoo.Πήγαινε στα mail options -> account information -> account settings -> Set language, site, and time zone. Αν το αλλάξεις σε Yahoo!Asia θα αποκτήσεις pop πρόσβαση στα emails. Εδώ και κανα χρόνο το χω έτσι και δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα ούτε έχω δει κάποια διαφορά. Το πρώτο μου ουσιαστικό reply στο MacOS section ένα ευχαριστώ και από εμένα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.