Προς το περιεχόμενο

τραπέζι σε άντρα

skotwmeno_mualo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπον,τα πραγματα εχουν ως εξεις:

Αν εχεις σκοπο να του κατσεις, τοτε μαγειρεψε οτι πιο ελαφρυ μπορεις.Μην σου πω,να μην μαγειρεψεις καθολου.

Δεν λεει, να εχει τιγκαρει η μπακα και να το ριξετε στα ακροβατικα...;)

Δημοσ.

σωοτα ,τεσπα τραβηγμενο για πρωτο ραντεβου τραπεζι στο σπιτι. εκτος αν θελει να του δειξει ποσο καλη νοικοκυρα ειναι και οτι κανει για σπιτι. ασε που ειναι 1000% σιγουρο οτι μετα θα υπαρξει κρεβατι και δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλο αυτο. πρωτα ραντεβου παντα σε ουδετερο χωρο και με κοσμο.

Δημοσ.

Μαγείρεψε αυτό:

2325153112_f507a66067.jpg

trademark: Ούζου Μέλαθρον

ΤΑ ΒΥΖΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ (χωρίς να ξέρω πως σε λένε, αλλά έχοντας αρκετές πιθανότητες να πέφτω μέσα..)

Πες του να γλύψει καλά το πιάτο του.

Δημοσ.
Μαγείρεψε αυτό:

ΤΑ ΒΥΖΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ (χωρίς να ξέρω πως σε λένε, αλλά έχοντας αρκετές πιθανότητες να πέφτω μέσα..)

χεχ μέσα έπεσες :lol: (έχουν κοτόπουλο αν θυμάμαι καλά)

Δημοσ.
Μαγείρεψε αυτό:

Πες του να γλύψει καλά το πιάτο του.

Τα βυζάκια της Μαρίας έχουν αρχίσει και τα αντιγράφουν παντού!

Βλέπε Γιάννενα :) στο Μπουκιά-Μπουκιά :)

Δημοσ.

από τη μεριά μου θα ήθελα να επισημάνω τα εξής για μας που θα ήταν καλό και χρήσιμο να ξέρεις:

- εκτιμάμε σημαντικά μια γυναίκα που έχει τη διάθεση να μας φροντίζει, έχεις σοβαρές ελπίδες απέναντι σχεδόν σε όλες τις γυναίκες που έχει γνωρίσει καθώς σπάνια το συναντά κάποιος αυτό, ειδικά άμα το πας σοβαρά..

- μπορεί να σου φανεί πεζό αλλά μετράει η προσπάθεια και όχι τόσο το αποτέλεσμα, τουλάχιστον για τα πρώτα χρόνια,

- κάνε κάτι απλό που πιστεύεις ότι μπορείς να πετύχεις, μην προσπαθείς να τον εντυπωσιάσεις με τη μαγειρική σου, σίγουρα θα έχει δοκιμάσει απίστευτες συνταγές από τις θείες του κτλ κτλ..

- άμα αισθανθεί ότι πας να τον "κουμαντάρεις" (και πίστεψέ με, το καταλαβαίνουμε αμέσως) θα κάνει τη δουλειά του και θα φύγει, δώσε του χώρο και περίμενε και θα έρθει μόνος του..

έχει και άλλα, όμως βαριέμαι να γράφω.. καλή επιτυχία!

Δημοσ.

Δωσε μεγαλυτερη εμφαση στο τη θα φορεσεις ετσι ωστε με το που θα σε δει να μη τον απασχολει το φαγητο παρα να ανυπομονει για το τη θα επακολουθησει ;)

Δημοσ.

Δύο πράγματα είναι άπειρα σε αυτόν τον κόσμο, το σύμπαν και η ανθρώπινη κουραση...:P

... και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...