Προς το περιεχόμενο

τραπέζι σε άντρα

skotwmeno_mualo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα πάλι δεν μου αρέσει το "του κάνω το τραπέζι" για πρώτη απο ότι καταλαβαίνω 1ν1 επαφή...

Δεν ξέρω τι παρελθόν έχετε αλλα απο καφέ, μετά πάει σε ποτάκι, μετά καμιά ταινία σπίτι σου για να είναι πιο άνετα και να γίνει και το σκηνικό και όχι με το άγχος του "αχ τι θα βάλω, τι θα μαγειρέψω,πώς θα κάτσω στο τραπέζι"..

Το τραπέζι απο σένα είναι μάλλον για πιο μετά όταν προχωρήσει κάπως το πράγμα.. Εγώ νιώθω περίεργα πάντως να πάω πρώτη φορά στο σπίτι κάποιας για να με "τραπεζώσει" πριβέ... Ιδιαίτερα αφου λές οτι δεν θές να είναι ξεπέτα.. Με την ταινία και το "χαλαρό" δένεσαι καλύτερα.. Το φαγητό είναι απο τη φύση του στημένο.

Παρόλα αυτά κάνα ριζότο περίεργο μαζί με την μπριζόλα ή το σνιτσελάκι μάλλον το κάνει λίγο πιο καλό απο ότι πατάτες κτλ..

Θα σου έλεγα να αφήσεις τα αλα κρέμ στην άκρη γιατί εγώ πχ δεν τα παλεύω καθόλου και πιθανολογώ οτι δεν είμαι ο μόνος στην ελληνική επικράτεια..

Σαλατούλα μπορείς να κάνεις περίεργη και να κάνεις εκεί το μπάμ. Απο μια απλή ceasar's μέχρι οτιδήποτε..Μπορείς να βρείς άπειρες εύκολες και εντυπωσιακές σαλάτες τριγύρω.

Επίσης δώσε σημασία στο γλυκό που θα είναι η γέφυρα απο το φαγητό στο "κυρίως πιάτο". :P Κάτι σε μπανάνα σπλίτ ή οτιδήποτε σαντιγοειδές προδιαθέτει ανάλογα...

Τέλος θα σου έλεγα να προσέξεις το τί θα πιείτε αλλα το "κρέας/μπύρα" κόνσεπτ με κόβει..

ΤΙΠΟΤΑ απο τα παραπάνω να μην είναι βαρύ για προφανείς λόγους.

GlHf.

• Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Συμφωνώ με Klain ότι μου φαίνεται περίεργο το τραπέζωμα για πρώτο ραντεβού. Αν θες να πάει πιο αργά η όλη φάση, καλύτερα να βγείτε για ποτάκι ή να έχετε κάτι κανονισμένο για μετά , π.χ. σινεμά. Προσωπικα δε θα καλούσα κάποιον άντρα σπίτι μου ( εκτός από τους κολλητούς μου) χωρίς να θέλω να προχωρήσει πιο πολυ η φάση και πιστεύω και ο ίδιος αυτό θα περίμενε ότι θα γίνει.

Εγώ βασικά δε θα μαγείρευα θα παράγγελνα ωραιότατα απέξω ( δε ξέρω να μαγειρεύω δυστυχώς αλλά και να ήξερα δεν θα έμπαινα στον κόπο από το πρώτο ραντεβού) και θα αφιέρωνα αυτές τις ώρες προβληματισμού στο τι θα βάλω, πώς θα βαφτώ, να κάνω καμία μάσκα προσώπου, να φτιάξω νύχια και τα σχετικά :-D Και επειδή είμαι και μανιακή με την καθαριότητα θα έκανα το σπίτι μία γενική καθαριότητα. Μην προβληματίζεσαι τόσο στο τι θα μαγειρεύσεις, εγώ στη θέση σου θα προβληματιζόμουνα αργότερα για θέματα μαγειρέματος, αλίμονο αν έπρεπε να ήμασταν τόσο τέλειες σε όλα ( εμφάνιση, μαγείρεμα κ.λ.π.) για να μας κάτσει ένας άντρας.

Μην βάλεις την Άρτα και τα Γιάννενα πάνω σου ε, απλά πράγματα. Focus στο τι εσώρουχα θα βάλεις , και να μην τα δεί εσύ θα αισθάνεσαι ωραία και θα έχεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Omg, μην κάνετε τέτοια τopic, ούτε στο cosmopolitan να ήμασταν...

Δημοσ.

Παιδες πραγματικα δακρυσα απ'τα γελια...

Ειμαι μαγειρας στο επαγγελμα και περισσοτερο απ'ολες τις γνωμες συμφωνω με τον klainmaingr οτι το φαγητο ειναι στημενο και κλισε...

Παρα την ειδικοτητα και γω συνηθως παραγγελνω απεξω, ταινιακι και αναλογα την περισταση και την κοπελα παιζω διαφορετικα (τι μου βγαζει).

Το μαγειρεμα ερχεται αργοτερα.

Ειλικρινα παντως οταν ζητας σε καποιον να του μαγειρεψεις και σου λεει μπριζολα Η δεν τον ενδιαφερει ΚΑΘΟΛΟΥ το φαι Η ειναι σαπιος (εχει αθλιες διατροφικες συνηθειες)..!

Η συνταγη που εβαλες με την μπριζολα σωτε με κρασι ειναι πολυ ευκολη και καλη. Αφου θελει πατατες κανε πατατες στον φουρνο με λεμονι και δεντρολιβανο για συνοδευτικο και οπωσδηποτε μια σαλατα πρασινη με μια ελαφρια σαλτσα με λαδι, βαλσαμικο και μελι (ειναι κλισε αλλα ειναι ευκολη και νοστιμη). Στην σαλατα βαλε λολες πρασινες, κοκκινες, λιγο ροκα, μαρουλι iceberg και τοματινια.

Στρωσε ενα ομορφο τραπεζι και ενα ρεσω (κερακι) δεν ειναι ασχημο εστω και με ανοιχτα τα φωτα. Η παρουσια φλογας στο τραπεζι ηρεμει και δημιουργει μια πιο οικεια ατμοσφαιρα.

Αν ειναι κυριλες ντυσου αναλογα (οχι υπερβολες) αν ειναι ενας απο 'μας πιο εναλλακτικος και απλος ντυσου ανετα για μεσα στο σπιτι αλλα λιγο καλυτερα (ξερεις τωρα, γυναικα εισαι)!

Καλη επιτυχια και καλη ορεξη!

Δημοσ.
θέλω να κάνω το τραπέζι σ'ένα παληκάρι που μου αρέσει και θέλω να του αρέσει πολύ γι'αυτό θα ήθελα να μου πουνε, κυρίως οι άντρες, τη γνώμη τους.

λοιπόν τον ρώτησα τι του αρέσει γενικότερα

Λάθος 1ο. Έπρεπε να τον ρωτήσεις "τι θες να σου φτιάξω". Έχει σημασία.

και μου είπε κρεας όπως μπριζόλα και σνίτσελ

μου φανηκέ πολύ κλασικο για άντρα να του αρέσει η μπριζόλα

Καλό αυτό στους καιρούς μας

αλλά το πρόβλημα μου ει΄ναι ότι ένας άντρας που του αρέσει η μπριζόλα μάλλον θα θέλεινα τη φάει με πατάτες τηγανιτές και όχι με κάτι πιο "σικ". Εγώ όμως δε θέλω να μαγειρέψω απλά μπριζόλα με τηγανιτές πατάτες.....

... και κλασσικά να τα μπουρδουκλώσει η γυναικεία φύση. Ο άνθρωπος σου είπε θέλει μπριζόλα, κρέας, τσι-τσι, γιατί δεν τον πιστεύεις. Δε χρειάζονται όλα τα πράγματα να θέλουν "ψυχανάλυση" σε αυτό τον κόσμο. Μπριζόλα θέλει, μπριζόλα κάνε. Και στο μέλλον αν σε ρωτάει έχεις κάτι ... να λες "ναι" και να μην τον αφήνεις να μαντέυει ^&(*΅%$$

να υποθέσω ότι δεν θα του αρέσουν ούτε οι σαλάτες?

Η σαλάτα δεν είναι φαγητό, μας αρέσουν ΚΑΙ οι σαλάτες, αλλά εννοείται όχι μόνες τους. Ναι μας αρέσει το μπισκοτάκι στην καφετέρια, αλλά καφέ θέλουμε να πιούμε !

θα μου πείτε... που να ξέρουμε εμείς κοπέλα μου; απλά ρωτάω πρώτον γιατί έχω παρατηρήσει ότι πολύ άντρες το χουν αυτό το "κρεας και αγιος ο θεος" και δευτερον θα ήθελα να ακούσω διάφορες γνώμες από άντρες τι θα ήθελαν να τους μαγειρέψει η κοπέλα τους και να τους αφήσει ικανοποιημένους

Δεν είναι απαραίτητο σε όλους τους να αρέσει το κρέας, θα μπορ... χμ, τώρα που το ξανασκέφτομαι, ναι, σε όλους αρέσει.

ευχαριστω

Παρακαλώ,

... εννοείται ότι πρέπει να υπάρχει αλκοόλ, όχι μπύρα (έχε καλού κακού) αλλά σίγουρα κρασί.

Δημοσ.
Μπριζόλα θέλει, μπριζόλα κάνε. Και στο μέλλον αν σε ρωτάει έχεις κάτι ... να λες "ναι" και να μην τον αφήνεις να μαντέυει ^&(*΅%$$

xkcdforces.png

Δημοσ.

Μπορείς να μας πεις την ηλικία σου και την ηλικία του «παλικαριού» ?

Έστω τον λένε Γιώργο

Συζήτηση μεταξύ φίλων πριν το πολυπόθητο γεύμα : Έλα ρε George τι θα κάνεις αύριο ?

Γιώργος: Μ@λκες με κάλεσε η Μαρία σπίτι «και καλα» να φάμε. Θα γίνει κόλαση

Φίλοι: Αντε καλό βόλι

Συζήτηση μεταξύ φίλων μετά το πολυπόθητο γεύμα : Έλα ρε για πες τι έγινε?

Έρωτηση που ΔΕΝ θα ειπωθεί : τι φάγατε ?

Έρωτηση που ΔΕΝ θα ειπωθεί : τι φορούσε ?

Έρωτηση που ΠΟΥ θα ειπωθεί 1000% : τι μ@σες ?

Και στραγάλια με νερό να έχεις δεν τον πολυνοιάζει

Δημοσ.

Περνάει. Για γλυκό ψηφίζω καρύδια με μέλι. Ή έστω μια σνίκερς, αν ακολουθήσεις το μπριζόλα από ψητοπωλείο-πατάτα τηγανιτή-χωριάτικη.

Δημοσ.

+1 στο ποστ του Kleinmain. Το τραπεζι ειναι πολυ νωρις για πρωτο ραντεβου και διχνει υπερβολικα στημενο και οτι εχεις "σκοπο" για μετα απο αυτο. Κακα τα ψεματα αν ο αντρας καταλαβει οτι εχεις "σκοπο" δεν χρειαζεται να του κανεις ουτε τραπεζια ουτε τιποτα. Και ενα κουπακι patafritas να του παρεις φτανει και πολυ μαλιστα.

Δημοσ.

Μα τι έχετε πάθει όλοι με το "να μην είναι βαρύ το φαΐ??"

Είναι τόσο ρομαντικά τα ρεψίδια. Άσε που μέχρι να χωνέψει, θα έχουν χρόνο και για εγκεφαλικό δέσιμο.

Δημοσ.
Μα τι έχετε πάθει όλοι με το "να μην είναι βαρύ το φαΐ??"

Είναι τόσο ρομαντικά τα ρεψίδια. Άσε που μέχρι να χωνέψει, θα έχουν χρόνο και για εγκεφαλικό δέσιμο.

Υπάρχουν ορισμένοι κίνδυνοι με το βαρύ φαγητό.

1) Το ρομαντικό ρέψιμο

2) Η ρομαντική υπνηλία

3) Η ρομαντική επίσκεψη στο W.C.

Τώρα αν μέχρι την ολοκλήρωση των παραπάνω ρομαντικών διαδικασιών, υπάρχει χρόνος για εγκεφαλικό δέσιμο, σαφέστατα και προτείνεται. Προτείνεται κι ένα καφεδάκι αμέσως μετά, μην αρχίσει να κοιμάται στην καρέκλα/το κρεβάτι. Χωρίς να έχουν προηγηθεί τα δέοντα.

Δημοσ.

Το σκοτώσαμε που το σκοτώσαμε:

Δεν το κάνετε πρώτα σαν άνθρωποι και μετά να πέσετε με τα μούτρα στο φαί και τις ταινίες? Να έχετε ξεδώσει κιόλας δηλ οχι τιποτα άλλο.

Δημοσ.
Το σκοτώσαμε που το σκοτώσαμε:

Δεν το κάνετε πρώτα σαν άνθρωποι και μετά να πέσετε με τα μούτρα στο φαί και τις ταινίες? Να έχετε ξεδώσει κιόλας δηλ οχι τιποτα άλλο.

σωστα, να σας εχει ανοιξει και η ορεξη. φαντασου να πλακωθειτε πρωτα στο φαι και μετα να μην μπορειτε να κουνηθειτε:lol::lol::lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...