Προς το περιεχόμενο

τραπέζι σε άντρα

skotwmeno_mualo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

λολ, γαμάτο νικ, γαμάτο concept χαχαχα

οτι και να του φτιάξεις δεν θα έχει πρόβλημα , αν δίπλα στο χιουμορ παίζουν και τα λοιπά κριτήρια ώστε να ικανοποιούν τον λεγάμενο , μπορεί να φάει και σκέτα χόρτα ΠΡΙΝ του κάτσεις! :)

Πες μας τι έγινε ε.

Δημοσ.

Θα έλεγα να μην πειραματιστείς, τουλάχιστον για την πρώτη φορά. Κάνε κάτι απλό και νόστιμο και αν θες να φανεί ότι ξέρεις να μαγειρεύεις, κάνε και κάτι άλλο.

Μην του βγάλεις όμως μόνο το κρέας με τα δαμάσκηνα γιατί μπορεί να μην του αρέσει και να το φάει με το ζόρι. (τότε όμως θα σημαίνει ότι του αρέσεις περισσότερο)

Δημοσ.
Καλά, 1 μπάφο να του βγάλεις πρίν και θα φάει μέχρι και φακές χωρίς φέτα.

αυτό δεν γίνεται ούτε στην Δευτέρα!

Δημοσ.

Προταση μου: φιλετο κοτοπουλο αλα κρεμ. Συνοδευεται με ρυζακι ή πατατες ή και τα δυο. Μια σαλατιτσα, φετα να υπαρχει στο τραπεζι και ας μη φαει κανεις. Ενα κρασακι, αναψυκτικα. Μια ομορφη ατμοσφαιρα και σιγουρα ο καλεσμενος σου ουτε θα απαιτει, ουτε θα σε κρινει που δεν ασχοληθηκες με δαμασκηνα και φραγκοσταφυλλα :P Επισης ενα γλυκακι για μετα, κεικ ζουμερο για παγωτο για παραδειγμα. Εμενα αυτο θα ηταν το ιδανικο απο φαι. Μετα θα τσιμπαγαμε και κανενα μπουτακι. γενικα θα τρωγαμε καλαααααα :P

Δημοσ.

ρε δεν εχει σημασια το φαγητο!το θεμα ειναι πως θα γινει να τον ριξει στο κρεβατι.κρασι κοκκινο να εχεις για να φτιαχτει ο ανθρωπος(ειναι αφροδισιακο).μην τον ποτισεις πολυ ομως γιατι μετα δεν θα του σηκωνεται

Δημοσ.

Ρε τι σκατό κάφροι είστε.... εντελώς γτπκ! Πας και εσυ ρε κοπέλα μου και ρωτάς σε forum για τέτοια πράματα, οι περισσότεροι η μόνη γκόμενα που είχανε είναι η jenna jameson και αυτοί που είχαν να πούνε κάτι σου δώσανε ηδη πολλές καλές ιδέες. Απο εδώ και πέρα βάλε και λίγο τη φαντασία να δουλέψει, δεν είμαστε και τόσο περίπλοκα άντρες μαμ σεξ και νανι ειναι ενα 70% μας.

Δημοσ.

@Blondeamon Τώρα σοβαρά εσύ όταν σου λέει γκόμενα να σου κάνει το τραπέζι σε απασχολεί τι θα φας;Και αν θα είναι νόστιμο;Και αν θα είναι σίκ;;;;

Για το ποσοστό πάντως συμφωνώ.

Αν έχεις πέσει στο υπόλοιπο 30% θα σου πρότεινα να έχεις και κανένα cosmopolitan πρόχειρο δίπλα να συζητήσετε τις νέες τάσεις τις μόδας.Αν και δεν νομίζω.Μπριζόλα ζήτησε ο άνθρωπος.:P

Δημοσ.

Τίποτα παιδιά.

Έχετε χαλάσει.

Μόνο έξι σελίδες με προτάσεις μέσα σε 9 ώρες.

Αίσχος ρε.

Έπρεπε να έχει περάσει ήδη τις 15 σελίδες. Οι πρώτες δέκα και μόνο αφιερωμένες στο θυληκό που ρώτησε...

Θηλυκό ; ;):o

Δημοσ.

Αν θες να σε δει σοβαρά, ΜΗΝ του μαγειρέψεις κάτι εξεζητημένο που δεν θα ξαναμαγειρέψεις ποτέ.

Επίσης να είσαι φυσιολογική και μην του δείξεις κάτι που δεν είσαι.

Αν δεν είσαι νοικοκυρά μην παριστάνεις τη νοικοκυρά.

Αν δεν είσαι μαγείρισα μην παριστάνεις τη μαγείρισα.

Μην κάνεις πράγματα που δεν θα κάνεις στο μέλλον.

Αν του αρέσεις όπως είσαι έχει καλώς. Αλλιώς, μην υποκρίνεσαι, γιατί αργότερα θα το βρεις μπροστά σου, αν δεν μπορείς να ανταποκριθείς σε μόνιμη βάση σε αυτά που παρουσίασες.

Προσωπικά μου αρέσει η γυναίκα να ξέρει να μαγειρεύει γιατί εγώ δεν το κατέχω το σπορ , αλλά όχι μόνο τους πρώτους 2 μήνες και μετά "παράγγειλε απέξω, έχω πονοκέφαλο σήμερα" ;)

Επίσης μην προσπαθήσεις να τον αλλάξεις, αν κάτι δεν σου αρέσει σε αυτόν.

Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν , παρά μόνο σε μικροπράγματα.

Πχ. αν δεν είναι ρομαντικός ή δεν γουστάρει εξόδους , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

Μην το παίξεις μέντορας, γιατί δεν τον χρειάζεται.

Δημοσ.

και στο τραπέζι μην κάτσεις απέναντι του. κάτσε στο πλάι (ξέρεις γωνία 90μοιρών) - bodyLanguage

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...