Praetorianos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Να πω και γω τη γνώμη μου αφού την είπαν όλοι. Αυτό Σνίτσελ με κρέμα γάλακτος και μανιτάρια ον τοπ. (στο κρέας-πατάτες-with-a-twist-theme) μου φαίνεται η καλύτερη ιδέα από όλες. Έχει μέσα το σνιτσελ που του αρέσει, κρέμα γάλακτος- μανιτάρια είναι all time classic συνδυασμός, δηλαδή πολύ σπάνια να μην του αρέσει και αντί για πατάτες τηγανητές που λες ότι είναι πολύ ταβερνοκατάσταση, φτιάξει ρύζι με κάτι μέσα ή άστο σκέτο. Μετά φτιάχνεις και μια περίεργη σαλατούλα, λίγο κρασί και είσαι κομπλέ. Για τα χοιρινοδαμάσκηνα, σουφλέ τυριών, περίεργα λαχανικά, μπριζόλες από την ψησταριά, πατάτες τηγανητές διατηρώ κάποιες επιφυλάξεις. Δεν θέλεις ούτε να τον αποτελειώσεις στομαχικά τον άνθρωπο, ούτε να τον βαρύνεις, ούτε να του φτιάξεις κάτι που τρώει και στο σουβλατζίδικο. Επίσης μην δοκιμάσεις τίποτα μελοκαταστάσεις και γενικά περίεργες συνταγές που δεν έχεις ξαναδοκιμάσει, εκτός αν έχεις άπλετο χρόνο, γιατί αν δεν σου πετύχουν το πιθανότερο είναι να φάτε πίτσες στο τέλος. Πάντως εκεί που ετοιμάζεις τα φαγητά, εκτύπωσε και καρφίτσωσε να βλέπεις αυτό: Αλλα αν δέχτηκε για το δείπνο, πίστεψέ με και σουβλάκι απο την γωνία να φάει, δεν θα τον ενδιαφέρει. Για σένα θα έρθει.
Hlapatsas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Αν θες να σε δει σοβαρά να προσέξεις πολύ το ντύσιμο καθώς και την κόμμωση. Για το φαί όπως είπαν παραπάνω, φτάνει να είναι νόστιμο ε, δεν χρειάζεται να φτιάξεις αστακό,κάτι απλό, αλλά αυτό που θα φτιάξεις...ο έρωτας περνά από το στομάχι..
Höfdingadrapa Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Να παραγγείλεις κάτι απ' έξω, μουράτο και νόστιμο, δε ξέρω απ' αυτά μόνο τζατζικοπιτόγυρα τρώω, βρες κανά ιταλικό κανά τέτοιο περίεργο. Η κουζίνα είναι για σεξ όχι για μαγείρεμα. Α και επιδόρπιο ε. Οπωσδήποτε σοκολατένιο. Βγάλε και κανα φρουτάκι. Η ποικιλία και οι πουτανιές κάνουν τη διαφορά όχι τόσο η γεύση.
minarokeftes Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 κανα σουφλε τυριων να ουμε; θα το φαει σιγουρα και θα κανεις κσι την μοστρα σου Όπα τί είναι αυτά να ούμε??? Εγώ προτείνω σκαλοπίνια με κρέμα γάλακτος... και πένες. (κατα προτίμηση Parker).
million_voices Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 βασικα ντυσου σεξυ αλλα οχι προστυχα και μετα και μελανα ζωμο να του παρουσιασεις θα του αρεσει προσωπικα με κατι τετοια μπαινω σε φαση oh please god help me - me tarzan u jane?
Harkon Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 χαχαχαχααχ ποιος καφρος έβαλε τα ταγκς ρε! αχαχχα λοιπον οσο για το ντύσιμο, οκ εξαρτάται από τον τύπο σου+του, θα πρότινα όχι όλα φόρα παρτίδα. το αντίθετο.. σιγά σιγά να τον εκπλήσσεις κάθε φορά και περισσότερο.. βέβαια εξαρτάται τι θες να πετύχεις συνολικά.
million_voices Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 φακ το φορεμα που ποσταρα ειναι >10 super duper wow kill em all τραπεζια μαζι χεσε το μαγειρεμα και ανοιξε θρεντ για το πως θα ντυθεις λετσ γκετ μπακ του δε κειβ μοντ οφ
freedubus Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Αρνίσια παϊδάκια. Πάνε τέλεια με το κρασί και γλιτώνεις και το έλαιο για το μασάζ μετά, αφού τα χέρια σας θα γλιστράνε από μόνα τους για ώρα, δίνοντας μια μπρουτάλε βουκολική μυρωδιά στο όλο σκηνικό.
Toufas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 ποση ωρα θες να χαλασεις? θες σε κατι αναλογο απο love bites ή κατι εντυπωσιακο?
MsquitoPrincess Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 ..γλιτώνεις και το έλαιο για το μασάζ μετά, αφού τα χέρια σας θα γλιστράνε από μόνα τους για ώρα.. Εντάξει.Ό,τι να ναι.Ενδεχόμενο να πάθει εγκεφαλικό η γκόμενα: - "Έλα δω τζουζτούκα μου." - "Τι κάνεις εκεί ρε %@$%#^ θα μου *@%ήσεις τους καναπέδες."
andreapaog328 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 πένες με κρέμα γάλακτος, λίγη vodka και σολωμό...θα γλείφει τα δάχτυλά του.
freedubus Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Οκ, άμα δεν έχουν οι καναπέδες αφαιρούμενα καλύμματα, που ΠΛΕΝΟΝΤΑΙ, υπάρχει και το κρεβάτι με τα σεντόνια. Που ΠΛΕΝΟΝΤΑΙ.
Lucifer Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 πένες με κρέμα γάλακτος, λίγη vodka και σολωμό...θα γλείφει τα δάχτυλά του. Οπότε ρίξε και λίγο πάνω σου.
d3m0n Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Αν τελικά φτιάξεις μπριζόλα με ότι άλλο συνοδεύεται,και είναι καλοφαγάς,θυμήσου να έχει μπόλικο λάδι η μπριζόλα....
MsquitoPrincess Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Οκ, άμα δεν έχουν οι καναπέδες αφαιρούμενα καλύμματα, που ΠΛΕΝΟΝΤΑΙ, υπάρχει και το κρεβάτι με τα σεντόνια. Που ΠΛΕΝΟΝΤΑΙ.Mην το εκλογικεύεις γαμώ. Χαλάς την εικόνα με τα λάδια και τα μπινελίκια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.