cassidy Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Από την άλλη ισχύει και το από πάνω, μπορείς να φτιάξεις για παράδειγμα κάτι σε χοιρινό με δαμάσκηνα (υπάρχουν άφθονες συνταγές στο ίντερνετ) ή γενικά να βάλεις κρέας αλλά με το ΓΟΥΜΑΝΣ ΤΑΤΣ. πανσέτες με γλυκόξινη σάλτσα από μέλι ξερωγω. Δεν είναι τόσο εξεζητημένο όσο ακούγεται.
nikos21aek Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Άμα του φτιάξεις δαμάσκηνα και σαλάτες με ρόδια τον έχεις πεθάνει σίγουρα τον άνθρωπο.Ένα επιδόρπιο με ακτινίδια λείπει για να τον αποτελειώσεις! Πήγαινε πάρε τις μπριζόλες από μια ταβέρνα στα κάρβουνα και μετά φτιάξε ότι άλλο θέλεις. Απλά να υπάρχει και κάτι σίγουρο. Και η συνταγή που έδωσες πρίν καλή μου φάνηκε.
skotwmeno_mualo Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 με πείσατε, θα του κάνω μια ωραία μπριζολίτσα, απλή και όμορφη θα ήταν πραγματικά άβολο να προσπαθήσω να κάνω κάτι τρελό και αυτός να βγάζει στην άκρη του πιάτου κάθε τζιντζερ, μανιτάρι, καρότο και τα λοιπά.... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:56 ---------- πανσέτες με γλυκόξινη σάλτσα από μέλι ξερωγω. Δεν είναι τόσο εξεζητημένο όσο ακούγεται. μμμ και αυτό καλό....
nikos21aek Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Και τώρα βρήκαμε την απάντηση για τις λεπτομέρειες ας ασχοληθούμε και με τα πιο βασικά.Κάνε ένα thread "Τραπέζι για άντρα.Τι να φορέσω;":p
Blondeamon Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Οτι και να κάνεις ΜΗΝ τον φουσκώσεις με φαΐ, λίγα πράματα!!! Μετά εσύ θα την πληρώσεις αν δεν μπορεί/θέλει να εκπληρώσει το ρόλο του σαν άντρας.
skotwmeno_mualo Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Και τώρα βρήκαμε την απάντηση για τις λεπτομέρειες ας ασχοληθούμε και με τα πιο βασικά.Κάνε ένα thread "Τραπέζι για άντρα.Τι να φορέσω;":p :lol::lol::lol:χαχα χα έλα ρε μην κοροϊδευεις είναι πολύ σημαντικό για μένα να του αρέσει αυτό που θα μαγειρέψω. Σάμπως τι άλλο έχουμε εμείς τα απλά κορίτσια της διπλανής πόρτας για να χαρούμε.... τι να φορέσω? να σημειώσω ότι θέλω να με δει σοβαρά! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:01 ---------- Οτι και να κάνεις ΜΗΝ τον φουσκώσεις με φαΐ, λίγα πράματα!!! Μετά εσύ θα την πληρώσεις αν δεν μπορεί/θέλει να εκπληρώσει το ρόλο του σαν άντρας. αχα οΚ οκ το πιασα...όχι θέλουμε θέλουμε
Dakonblackblade Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Άσε τα γλυκά στην άκρη και τα γλυκόξινα. Εν γένει δεν τα προτιμάμε στο φαγητό. Με αυτή την βάση μπορείς να φτιάηεις ότι άλλο θες. Κανόνες. Το πολύ λαχανικό και το γλυκόξινο είναι επικίνδυνα στο φαγητό μας. Εμείς ερχόμαστε για σας και σκατά να μας βάλετε θα τα φάμε , την πρώτη φορά τουλχ. (έχω φάει εγώ και ξέρω). Η σαλάτα δεν πείραξε ποτέ κανένα, το μαρουλάκι το τρώμε όλοι (εκτός από αυτούς που δεν τρώνε τίποτα, η ντομάτα έχει και αντιπάθειες) . Όντως στις συνταγές τις γιαγιάς έχει κάτι θερμιδομπόμπες που ψήνουν πολύ κόσμο.
cassidy Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Σνίτσελ με κρέμα γάλακτος και μανιτάρια ον τοπ. (στο κρέας-πατάτες-with-a-twist-theme)
skotwmeno_mualo Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Άσε τα γλυκά στην άκρη και τα γλυκόξινα. Εν γένει δεν τα προτιμάμε στο φαγητό. Με αυτή την βάση μπορείς να φτιάηεις ότι άλλο θες. Κανόνες. Το πολύ λαχανικό και το γλυκόξινο είναι επικίνδυνα στο φαγητό μας. Εμείς ερχόμαστε για σας και σκατά να μας βάλετε θα τα φάμε , την πρώτη φορά τουλχ. (έχω φάει εγώ και ξέρω). Η σαλάτα δεν πείραξε ποτέ κανένα, το μαρουλάκι το τρώμε όλοι (εκτός από αυτούς που δεν τρώνε τίποτα, η ντομάτα έχει και αντιπάθειες) . Όντως στις συνταγές τις γιαγιάς έχει κάτι θερμιδομπόμπες που ψήνουν πολύ κόσμο. ρε συ εντάξει σας πιστεύω ότι είστε καλά παιδιά και δε σας ενδιαφέρει τι θα μαγειρέψουμε και ότι ενδιαφέρεστε για μας, εγώ όμως θέλω πολύ να του κάνω κάτι που του αρέσει... είναι σημαντικό καταρχήν για μένα.. αυτή πως σας φαίνεται; Μουσταρδομελάτο χοιρινό με μανιτάρια Υλικά : * 2 μπριζόλες χοιρινές σε μπουκίτσες (προσωπικά υπολογίζω μπριζόλα ανά άτομο) * μανιτάρια σε φετίτσες * 3-4 κουταλιές σούπας μουστάρδας * 3-4 κουταλιές σούπας μέλι * ίσως και λίγο λάδι * ΔΕΝ βάζουμε αλάτι-πιπέρι Εκτέλεση : * Βάζουμε σε τηγάνι ή κατσαρόλα ελάχιστο ελαιόλαδο και ρίχνουμε για 2' τις μπουκίτσες. * Προσθέτουμε τα μανιτάρια και μετά τη μουστάρδα και το μέλι. Μπορούμε να βάλουμε λιγότερο ή περισσότερο (μουστάρδα και μέλι), ανάλογα με τα γούστα και το πόσο γλυκό θέλουμε να είναι το αποτέλεσμα. * Αφήνουμε το φαγητό να βράσει μέχρι να εξαντληθούν περίπου τα υγρά και να πάρουμε ένα καραμελέ χρώμα. θα ρίξω τώρα μια ματια στις συνταγες τις γιαγιάς ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:09 ---------- Σνίτσελ με κρέμα γάλακτος και μανιτάρια ον τοπ. (στο κρέας-πατάτες-with-a-twist-theme) ναι μου είπε για σνίτσελ.... αυτό εννοείτε? http://www.sintagigiagias.gr/recipes.asp
doctorkostis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 (προσωπικά υπολογίζω μπριζόλα ανά άτομο) Μην ψωνισεις καινουρια ρουχα,βελτιωσε ομως την παραπανω ΑΘΛΙΑ αναλογια...
skotwmeno_mualo Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Μην ψωνισεις καινουρια ρουχα,βελτιωσε ομως την παραπανω ΑΘΛΙΑ αναλογια... τι; 2; πόσο ρε συ; μη μιλας με γρίφους
The_Judas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 :τι να φορέσω? να σημειώσω ότι θέλω να με δει σοβαρά! Βασικά εφόσον θα σε βλέπει απο την μέση και πάνω εφόσον θα είστε στο τραπέζι δώσε εκεί έμφαση. Ενα κολλητό μπλουζάκι ή ένα ντεκολτέ (όχι υπερβολικό όμως)
Garnele Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Βασικά εφόσον θα σε βλέπει απο την μέση και πάνω εφόσον θα είστε στο τραπέζι δώσε εκεί έμφαση. Ενα κολλητό μπλουζάκι ή ένα ντεκολτέ (όχι υπερβολικό όμως) Εγώ θα πρότεινα το ανάποδο. Σοβαρά.
skotwmeno_mualo Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 ευχαριστώ πολύ, ωραία παιδιά με βοηθήσατε πολύ....τωρα έχω να κάνω σοβαρες σκέψεις... και δοκιμες εμένα μαρέσει και αυτό πολύ "μπεκρή μεζε"
nikos21aek Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Μουσταρδομελάτο!:lol: Καιρό είχα να ακούσω τόσο αστεία λέξη. Να σαι καλά! + Πόσες φορές θα τα πούμε; Άμα θέλεις κάνε thead για καλύτερη μουστάρδα να πας να αγοράσεις.Αφού μπριζόλα σου είπε και ο άνθρωπος.Τι το ψάχνεις;Φτιάξτου την επόμενη φορά τίποτε άλλο.Άμα θες βάλε την τέχνη σου στη σαλάτα.Φτιάξε τίποτα περίεργο με παντζάρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.