skotwmeno_mualo Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 θέλω να κάνω το τραπέζι σ'ένα παληκάρι που μου αρέσει και θέλω να του αρέσει πολύ γι'αυτό θα ήθελα να μου πουνε, κυρίως οι άντρες, τη γνώμη τους. λοιπόν τον ρώτησα τι του αρέσει γενικότερα και μου είπε κρεας όπως μπριζόλα και σνίτσελ μου φανηκέ πολύ κλασικο για άντρα να του αρέσει η μπριζόλα αλλά το πρόβλημα μου ει΄ναι ότι ένας άντρας που του αρέσει η μπριζόλα μάλλον θα θέλεινα τη φάει με πατάτες τηγανιτές και όχι με κάτι πιο "σικ". Εγώ όμως δε θέλω να μαγειρέψω απλά μπριζόλα με τηγανιτές πατάτες..... να υποθέσω ότι δεν θα του αρέσουν ούτε οι σαλάτες? θα μου πείτε... που να ξέρουμε εμείς κοπέλα μου; απλά ρωτάω πρώτον γιατί έχω παρατηρήσει ότι πολύ άντρες το χουν αυτό το "κρεας και αγιος ο θεος" και δευτερον θα ήθελα να ακούσω διάφορες γνώμες από άντρες τι θα ήθελαν να τους μαγειρέψει η κοπέλα τους και να τους αφήσει ικανοποιημένους ευχαριστω
ANHLIKOS Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Oxi, εμεις οι μαντραχαλαδες δεν είμαστε μονο κάποιοι τριχωτοί τύποι που κυκλοφορούν ρευοντας και κλ@#οντας. Μας αρέσουν και οι σαλάτες και το ρύζι και οι πατάτες. Απλα δεν μας αρέσει τοσο πολύ, να τα προετοιμάζουμε εμείς. Αλλα αν δέχτηκε για το δείπνο, πίστεψέ με και σουβλάκι απο την γωνία να φάει, δεν θα τον ενδιαφέρει. Για σένα θα έρθει.
Garnele Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Μπες στο τόπικ με τις συνταγές της γιαγιάς και μαγείρεψέ του κάτι από τις βόμβες τριγλυκεριδίων που έχουν ανεβάσει κατά καιρούς. Από την άλλη ισχύει και το από πάνω, μπορείς να φτιάξεις για παράδειγμα κάτι σε χοιρινό με δαμάσκηνα (υπάρχουν άφθονες συνταγές στο ίντερνετ) ή γενικά να βάλεις κρέας αλλά με το ΓΟΥΜΑΝΣ ΤΑΤΣ. Επίσης ο τίτλος. Τραπέζι ΣΕ άντρα. Τραπέζι για άντρα=προκρούστιες μέθοδοι ή στην καλύτερη καρυδιάς.
nikos21aek Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Αν έχεις σκοπό να του κάτσεις και τοστάκια με τυρί και ζαμπόν να μαγειρέψεις τέλειο θα του φανεί. Δεν έχουμε τέτοια ψυχολογικά εμείς. Μπριζόλα με πατάτες ftw πάντως. Εντάξει σαλατίτσα δεν υπάρχει περίπτωση να μην φάει άμα φτιάξεις. Αν θέλεις πάντως να σε παντρευτεί πρέπει να δοκιμάσεις τίποτα πιο έμπειρο.Μπριζόλα φτιάχνει και μόνος του. E!!!!Τι χοιρινό με δαμάσκηνα; Το τραπέζι είπε η κοπέλα να του κάνει όχι να τον πάει αίμα μετά τον άνθρωπο!
evabb Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 κανα σουφλε τυριων να ουμε; θα το φαει σιγουρα και θα κανεις κσι την μοστρα σου
Harkon Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 μπριζόλα, πατάτες, χωριάτικη, τζατζίκη, μπύρα = ευτυχία
d3monhunter Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Αλλα αν δέχτηκε για το δείπνο, πίστεψέ με και σουβλάκι απο την γωνία να φάει, δεν θα τον ενδιαφέρει. Για σένα θα έρθει. +1 Δεν νομιζω να προλαβεται να φατε καν Anyway, στα θεματα του φαγητου τωρα.Γιατι δεν δοκιμαζεις κατι σαν αλα κρεμ? Καμια σαλατα τυπου ceasars η τονοσαλατα η κοτοσαλατα μας αρεσουν αρκετα αυτες Επισης εχεις και την επιλογη του κοτοπουλου (στηθος) σκεψου το λιγο εχεις πολλες επιλογες. Good Luck
skotwmeno_mualo Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 χα χα χα χα πλάκα έχετε :lol: όλες οι ιδέες πολύ καλές, θα τις σκεφτώ όλες... προλάβουμε ρε να φάμε, δεν είναι κανένα λυγουρι ο άνθρωπος αυτό πως σας φαίνεται; Μπριζόλες χοιρινές με λαχανικά και κρασί Υλικά (για 2 άτομα) * 2 χοιρινές μπριζόλες * 2-3 ξερά μικρά κρεμμύδια, καθαρισμένα και κομμένα στη μέση * ½ φλιτζάνι κρασί (κατά προτίμηση κόκκινο) * 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο * 2 σκελίδες σκόρδου * 2 ντομάτες μικρές * 100 γραμ. μανιτάρια σε φέτες * αλατοπίπερο * 1-2 κουτ. σούπας κρέμα γάλακτος (προαιρετικό) * 1 κουτ. σούπας μουστάρδα (προαιρετικό) Εκτέλεση * Πλένετε τις μπριζόλες και τις αλατοπιπερώνετε. * Ζεσταίνετε το λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι και ροδίζετε τις μπριζόλες. * Προσθέτετε τα κρεμμύδια, το σκόρδο και τα μανιτάρια. Σωτάρετε για 5 λεπτά. * Σβήνετε με το κρασί. * Σιγοβράζετε για 20 περίπου λεπτά γυρίζοντας συχνά τις μπριζόλες. * Αφαιρείτε τη φλούδα από τις ντομάτες, τις κόβετε σε λεπτές φέτες και τις ρίχνετε στο τηγάνι. * Προσθέστε λίγη μουστάρδα και 1-2 κουταλιές κρέμας γάλακτος. Ανακατεύετε τη σάλτσα και συνεχίζετε το ψήσιμο μέχρι να εξατμιστούν όλα τα υγρά.
Garnele Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 E!!!!Τι χοιρινό με δαμάσκηνα;Το τραπέζι είπε η κοπέλα να του κάνει όχι να τον πάει αίμα μετά τον άνθρωπο! Γαμάει το χοιρινό με δαμάσκηνα. Επίσης πρόσφατα έφαγα και κοτόπουλο με ρύζι και σάλτσα μαύρης σοκολάτας το οποίο ήταν επίσης γιάμι. Αλλά φίλτατη τόπικ στάρτερ, οι άντρες του φόρουμ μίλησαν, κάνε μπριζόλες με τηγανιτές πατάτες και φέτα. Και μπύρες. Και βάλε και σούπερ σπορ ή έστω ΕΡΑσπορ να παίζει. Και μετά το φαΐ βάλε να δείτε τη συνέντευξη τύπου του Μαραντόνα μετά την πρόκριση επί της Ουρουγουάης στου γιουτχιουμπ. Αφού σου κάτσει ψήστον να κάνει και ακάουντ στο ινσόμνια. =ρ
PavelX Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Αλλα αν δέχτηκε για το δείπνο, πίστεψέ με και σουβλάκι απο την γωνία να φάει, δεν θα τον ενδιαφέρει. Για σένα θα έρθει. Σωστό αλλά το νόστιμο φαγητό θα κάνει την κατάσταση καλύτερη. Ο έρωτας περνάει από το στομάχι (so true). Αν δεν γνωρίζεις τις προτιμήσεις του, μαγείρεψε κάτι ουδέτερο, όπως μπριζόλες με πατάτες. Το να κάνεις "χοιρινό με δαμάσκηνα" μπορεί να ακούγεται γουάου αλλά αν δεν του αρέσει θα τον φέρεις σε δύσκολη θέση και θα το φάει "με το ζόρι". Αν από την άλλη ξέρεις τι του αρέσει, φτιάξ' το, ακόμη και αν είναι βραστές πατάτες. Θα εκτιμήσει περισσότερο (όπως όλοι οι άνθρωποι) αν κάνεις κάτι που του αρέσει από το αν κάνεις κάτι για να τον εντυπωσιάσεις. Υ.Γ. Αν εξαιρέσουμε τους χορτοφάγους, δεν νομίζω πως υπάρχει άνθρωπος που δεν του αρέσει η μπριζόλα με πατάτες. Win-Win situation.
skotwmeno_mualo Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 μπριζόλα, πατάτες, χωριάτικη, τζατζίκη, μπύρα = ευτυχία γιατί όμως παρόλαυτα νομίζω ότι θα του άρεσε κάτι τέτοιο; εντωμεταξύ μου γράφει στο μήνυμα...κρέας μου αρέσει,μπριζόλα, σνιτσελ.... οπότε δε θα σε δυσκολέψω... αυτό όμως πιο πολύ με προβλημάτισε γιατί έχω παρατηρήσει πως οι άντρες που τους αρέσει το φαγητο εστιατορίου δεν την παλεύουν και πολύ με τα λαχανικά. Εγώ όμως ήθελα να κάνω και σαλατούλα και γαρνιτούρα,μανιταρια,ρύζι καμια σος και γενικότερα κάτι πιο ρεστοραν φαση παρά ταβέρνα τώρα διάβασα και τα υπόλοιπα απο αυτά που γράψατε...τελικά μου φαίνεται ότι θα του κάνω απλά μπριζόλα με τηγανιτές πατάτες....μη σας πω ότι θα την πάρω και απο την ψησταριά....αλλά όχι ρε γαμώτο,δε θέλω.... είναι πολύ μπανάλ δεν έχω ιδέα τι του αρέσει γκαρνέλε τι εννοεις με την καρύδα?
eSATA Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 ψήσε τις μπριζόλες στα κάρβουνα, τηγάνισε καμιά πατάτα, μια χωριάτικη όπως είπαν και άλλοι, ζυμωτό ψωμάκι και κρασάκι
nikos21aek Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Γαμάει το χοιρινό με δαμάσκηνα. Επίσης πρόσφατα έφαγα και κοτόπουλο με ρύζι και σάλτσα μαύρης σοκολάτας το οποίο ήταν επίσης γιάμι. Ναι ρε πλάκα έκανα.Απλά οι ευεργετικές ιδιότητες των δαμάσκηνων τρομάζουν λίγο.Άμα το φτιάξει κανένας που ξέρει καλό θα είναι.Άμα κάνει η άλλη πειράματα με δαμάσκηνα υπάρχει και ο κίνδυνος να τη βγάλει στην τουαλέτα ο άνθρωπος.
Garnele Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 γκαρνέλε τι εννοεις με την καρύδα? Ήταν καρυδιάς και όχι καρύδας και επρόκειτο για κρύο αστειάκι σχετικά με το τραπέζι ΓΙΑ άντρα. (=αντρικό τραπέζι κλπ) Επί του θέματος όμως, εφόσον όπως βλέπεις η συντριπτική πλειοψηφία θέλει μπριζόλα κι εσύ δεν ξέρεις αν του αρέσουν οι τσίζι τροφές, κάνε κάτι απλό για κυρίως και φτιάξε κάτι πιο ιδιαίτερο για ορεκτικό ή σαλάτα. Πχ σαλάτα με ρόδι, καρύδι και μέλι ή κάτι τέτοιο.
Harkon Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 επειδή μπορεί να έχει παραξενιές στο φαγητό προτείνω να αφήσεις τα πολύπλοκα/παράξενα/εξεζητημένα για επόμενο τραπέζι και να μείνεις στα απλά και δοκιμασμένα, μέχρι να μάθεις καλύτερα τον ίδιο και τα γούστα του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.