bvay Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Σωστος ο ailuros αλλα το παλικαρι δεν ειπε σκετο σειρα 9, ειπε 9xxx...Φιλε bvay τρεξε το furmark που σου ειπαν παραπανω και αν οντως ανεβαζει πολυ υψηλες θερμοκρασιες πηγαινε οπου την πηρες για αντικατασταση.. η καρτα ειναι μια χαρα και δεν βλεπω λογο να δωσεις λεφτα για αλλη, ειδικα οσο εχεις και την εγγυηση... Αργησα να απαντήσω γιατί ήμουν πολύ αποσχολημένος όλη την εβδομάδα... Ετρεξα το furmark και μου έδωσε max θερμοκρασία 65 οC όταν ξεκίνησα το PC και 78 οC μετά από περίπου 1 ώρα παιχνίδι (withcer enhance edition). Είναι φυσιολογικές τέτοιες θερμοκρασίες?
nikosblade Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Αργησα να απαντήσω γιατί ήμουν πολύ αποσχολημένος όλη την εβδομάδα...Ετρεξα το furmark και μου έδωσε max θερμοκρασία 65 οC όταν ξεκίνησα το PC και 78 οC μετά από περίπου 1 ώρα παιχνίδι (withcer enhance edition). Είναι φυσιολογικές τέτοιες θερμοκρασίες? Για furmark οχι δεν ειναι φυσιολογικες.Ισα ισα που ειναι πολυ χαμηλες. Απιστευτα καλες θερμοκρασιες θα ελεγα.
phanispal Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Εμένα κάτι μου λέει ότι μπερδεύτηκε, γι' αυτό και κράτησα τους 78°C σα μέγιστη.. 78°C και μάλιστα μετά από παιχνίδι δεν παίζει, την ώρα που λέει ότι έχει 65°C με FurMark.
nikosblade Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Εμένα κάτι μου λέει ότι μπερδεύτηκε, γι' αυτό και κράτησα τους 78°C σα μέγιστη..78°C και μάλιστα μετά από παιχνίδι δεν παίζει, την ώρα που λέει ότι έχει 65°C με FurMark. yep την ιδια σκεψη εκανα και εγω.Σε furmark με την καρτα της υπογραφης βλεπω εως και 105 βαθμους.Σε games ομως ποτε και για κανεναν λογο πανω απο 85.
bvay Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 OK! Αρα να μην κάνω καμία κίνηση για αντικατάσταση κάρτας προς το παρόν τουλάχιστον. Σας ευχαριστώ παίδες!!!
pcos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 εγω περιμενω αυριο να μας πεις οτι τελικα πηρες την 4850 το εχω ξαναδει προσφατα αυτο το εργο
phanispal Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 εγω περιμενω αυριο να μας πεις οτι τελικα πηρες την 4850 το εχω ξαναδει προσφατα αυτο το εργο Χεχεχ, τι εννοείς άραγες;
bvay Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 εγω περιμενω αυριο να μας πεις οτι τελικα πηρες την 4850 το εχω ξαναδει προσφατα αυτο το εργο Οχι προς το παρόν δεν θα κάνω κάτι. Με την κάρτα και τις επιδόσεις της είμαι ευχαριστημένος προς τον παρόν. Θα την αλλάξω βέβαια αλλά όχι στο άμεσο μέλλον (και τότε ίσως πάρω την αντίστοιχη 4850 που ξέρεις?).Άνοιξα το topic καθώς είχα διαβάσει για το γενικότερο πρόβλημα με την υπερθέρμανση των 8800 της Νvidia και θεώρησα σωστό να ρωτήσω κάποια γνώμη για το αν θα έπρεπε να αλλάξω έγκαιρα την κάρτα και αν ναι, ποια από τις 9χχχ θα είχε τις ίδιες δυνατότητες. Απο τη συζήτηση προέκυψε ότι παγώνει η ανταλλαγή λόγω όχι και τόσο υψηλών θερμοκρασιών που μου έβγαλε η κάρτα μου, τουλάχιστον για την ώρα!
Ailuros Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Σωστος ο ailuros αλλα το παλικαρι δεν ειπε σκετο σειρα 9, ειπε 9xxx... Και να θέλω δεν μπορώ να αλλάξω τον τίτλο της ενότητας: 8800 GTS (512) σύγκριση με σειρά 9 Nvidia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.