Προς το περιεχόμενο

8800 GTS (512) σύγκριση με σειρά 9 Nvidia

bvay

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παίδες,

Έχω μια 8800 GTS (512 MB) στο PC μου και επειδή έχω διαβάσει ότι αυτά τα μοντέλλα καρτών βγήκαν προβληματικά (λόγω υπερθέρμανσης) θα ήθελα να την αντικαταστήσω με μια NVidia νεώτερης σειράς (ελπίζω όχι ελλατωματικής) αλλά ίδιων αποδόσεων .Τι έχετε να μου προτείνετε? Την κάρτα την αγόρασα αρχές του 2008 και βέβαια για να αντέχει απαιτήσεις για gaming. Επίσης τι είναι το cuda που βλέπω στα καινούργια μοντέλα της Nvidia? Σας ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.
Έχω μια 8800 GTS (512 MB) στο PC μου και επειδή έχω διαβάσει ότι αυτά τα μοντέλλα καρτών βγήκαν προβληματικά (λόγω υπερθέρμανσης) θα ήθελα να την αντικαταστήσω με μια NVidia νεώτερης σειράς (ελπίζω όχι ελλατωματικής) αλλά ίδιων αποδόσεων .

Εσύ συγκεκριμένα έχεις τέτοιο πρόβλημα ή απλά σε τρώει να μπεις σε έξοδα;

Δημοσ.

Cuda υποστηρίζουν και οι 8xxx κάρτες.

Νομίζω πως δεν έχει νόημα να δώσεις χρήματα για να πάρεις μια κάρτα ίδιων επιδόσεων. Γενικά δεν έχει νόημα να πάρεις μια κάρτα 9χχχ. Σύντομα θα είσαι 2 γενιές πίσω.

Αντιμετωπίζεις προβλήματα θερμοκρασίας ή χαμηλών επιδόσεων; Αν όχι, μένεις με την 8800GTS όσο αντέξεις.

Δημοσ.
Εσύ συγκεκριμένα έχεις τέτοιο πρόβλημα ή απλά σε τρώει να μπεις σε έξοδα;

Nα σου πω. Τώρα τελευταία που βρήκα χρόνο να παίξω ένα παιχνίδι (Witcher enhanced edition) μετά από καμία ώρα μου φαίνεται να κολάει και με πετάει έξω. Όταν ξαναμπαίνω, παίζω καμία ώρα ξανακολάει και με ξαναπετάει... Δεν με τρώει για έξοδα, αλλά εάν είναι να καταστρέψω το PC δεν θα πρέπει να την αλλάξω?

Δημοσ.

Και αφού διάβασες για προβλήματα που οφείλονται σε θερμοκρασίες, γιατί δεν τσέκαρες θερμοκρασίες να δεις αν όντως ισχύει στην περίπτωσή σου;

Τρέξε ένα FurMark να δεις πώς τα πάει η κάρτα σου.

Δημοσ.
Και αφού διάβασες για προβλήματα που οφείλονται σε θερμοκρασίες, γιατί δεν τσέκαρες θερμοκρασίες να δεις αν όντως ισχύει στην περίπτωσή σου;

Τρέξε ένα FurMark να δεις πώς τα πάει η κάρτα σου.

Μόλις το κατέβασα από το Internet και θα το τρέξω όταν θα μου ξανακολήσει το παιχνίδι, να δω θερμοκρασίες. Σε τι θερμοκρασίες θα πρέπει να ανησυχώ?

Δημοσ.

Σωστος ο ailuros αλλα το παλικαρι δεν ειπε σκετο σειρα 9, ειπε 9xxx...

Φιλε bvay τρεξε το furmark που σου ειπαν παραπανω και αν οντως ανεβαζει πολυ υψηλες θερμοκρασιες πηγαινε οπου την πηρες για αντικατασταση.. η καρτα ειναι μια χαρα και δεν βλεπω λογο να δωσεις λεφτα για αλλη, ειδικα οσο εχεις και την εγγυηση...

Δημοσ.
Σωστος ο ailuros αλλα το παλικαρι δεν ειπε σκετο σειρα 9, ειπε 9xxx...

Φιλε bvay τρεξε το furmark που σου ειπαν παραπανω και αν οντως ανεβαζει πολυ υψηλες θερμοκρασιες πηγαινε οπου την πηρες για αντικατασταση.. η καρτα ειναι μια χαρα και δεν βλεπω λογο να δωσεις λεφτα για αλλη, ειδικα οσο εχεις και την εγγυηση...

Θα το τρέξω και θα σας πω. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια πάντως.

Δημοσ.

εγω θα σου προτηνα να περιμενεις της νεες καρτες της nvidia που θα βγουνε να δεις ποια θα παρει η παρε μια της σειρας της ατι 5χχχ .

αμα πας απο 8800 σε 9800 δεν θα δεις και τις μεγαλες διαφορες (τσαμπα λεφτα δηλαδει)

Δημοσ.
εγω θα σου προτηνα να περιμενεις της νεες καρτες της nvidia που θα βγουνε να δεις ποια θα παρει η παρε μια της σειρας της ατι 5χχχ .

αμα πας απο 8800 σε 9800 δεν θα δεις και τις μεγαλες διαφορες (τσαμπα λεφτα δηλαδει)

σωστοστ :-D

Δημοσ.
Nα σου πω. Τώρα τελευταία που βρήκα χρόνο να παίξω ένα παιχνίδι (Witcher enhanced edition) μετά από καμία ώρα μου φαίνεται να κολάει και με πετάει έξω. Όταν ξαναμπαίνω, παίζω καμία ώρα ξανακολάει και με ξαναπετάει... Δεν με τρώει για έξοδα, αλλά εάν είναι να καταστρέψω το PC δεν θα πρέπει να την αλλάξω?

Βλέπω πρόβλημα software και όχι της κάρτας γραφικών μην σε παρασύρει η καταναλωτική μανία, η καρτούλα σου τα καταφέρνει μια χαρά στα σημερινά παιχνίδια.

Αυτά τα λέω από την μεριά του απλού χρήστη όχι του πωλητή που προσπαθεί να σπρώξει τα προϊόντα του.

Το 2010 θα έρθουν νέες μοντέλες και αποφασίζεις τότε η nvidia-Ατι θα βγάλει πολύ καλύτερες από της σημερινές με 5πλασιες επιδόσεις όπως πάντα:mrgreen:.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...