Προς το περιεχόμενο

9800gt gigabyte προβλημα

nvrachatis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδεια..πηρα χτεσ μια 9800gt gigabyte και ολα ωραια ολα καλα..

στο 45λεπτο που παίζω pro αρχιζει και κολανε τα γραφικα... αποσυνδεσα χτεσ τον ενα σκληρο απο τους δυο που έχω και κάπως λυθηκε το προβλιμα..σημερα παλι τα ίδια..

πιστευω πως φταιει το τροφοδοτικο που είναι 460w...

παιζει να ειναι τπτ αλλοο? τι μου προτείνετε απο τροφοδοτικά για μιά φτηνή λυση

Δημοσ.

Κι εγώ, αν και για να πω την αλήθεια, το σύστημα ψύξης της συγκεκριμένης δεν είναι τόσο κακό.. θα πρέπει να έχει κακό ή ανύπαρκτο airflow για να ανεβάσει θερμοκρασίες τέτοια εποχή (άι θινκ δηλαδή).

Δημοσ.

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Gigabyte-9800-GT-SVGA-HDMI-512MB-N98TO5I.htm

Αυτή εχω δν εχω τσεκαρει θερμοκρασιες. παρατηρισα μονο οτι οταν εβγαλα απο την τροφοδοσια τον δευτερο σκληρο αργει να το παρουσιασει

artifacts δν κανει απλα κολαει και καθυστερι το παιχνιδι σαν να πιδαει σκηνες.

παιζει να φταιει το τροφοδοτικο?? μην αγορασω τσαμπα καινουριο..

θερμοκρασιες δεν εχω κοιταξει στο παιχνιδι μεσα αλλα τωρα που γραφω το ποστ 5 λεπτα μετα εχει 43 βαθμους...κ επισης δν μου εχει comentary στο pro ενω το ιδιο setup του παιχνιδιου σε αλλο pc δουλευει κανονικα..τι μπορει να φταιει?

Δημοσ.
παρατηρισα μονο οτι οταν εβγαλα απο την τροφοδοσια τον δευτερο σκληρο αργει να το παρουσιασει

Είναι μια ένδειξη ελειπούς τροφοδοσίας, αλλά για κάποιο λόγο δεν πείθομαι προς το παρόν..

παιζει να φταιει το τροφοδοτικο?? μην αγορασω τσαμπα καινουριο..

Το πιο εύκολο θα ήταν να δοκιμάσεις ένα άλλο από κάποιο άλλο pc.

θερμοκρασιες δεν εχω κοιταξει στο παιχνιδι μεσα αλλα τωρα που γραφω το ποστ 5 λεπτα μετα εχει 43 βαθμους...

Σε full load μας ενδιαφέρουν οι θερμοκρασίες.

κ επισης δν μου εχει comentary στο pro ενω το ιδιο setup του παιχνιδιου σε αλλο pc δουλευει κανονικα..τι μπορει να φταιει?

Αυτό δεν το κατάλαβα καθόλου...

Δημοσ.
τρεξε και furmark , 3dmark

αυτο ειναι προγραμμα?? πως το κανω?

Λοιπον οσο για τα υπολοιπα εκανα ενα τεστ και ξαναβαλα τον δευτερο σκληρο στην τροφοδοσια και κολισε στο πρωτο παιχνιδι.Μολις τον εβγαλα μετα δν μου κολισε καθολου στα 4 παιχνιδια που παιξα...οσο για την θερμοκρασια την ωρα του παιχνιδιου δν ξεπερνα τους 50 βαθμους με κλειστο το κουτι

Δημοσ.

για 10W παραπανω! λες?

παντως βρες το HDTUNE και τσεκαρε το δισκο μηπως εχει "χτυπησει"

και κανει αυτα τα κολπα.

Δημοσ.

τελικα το προβλιμα ηταν στο τροφοδοτικο..δοκιμασα ενα 700w ενος φιλου και δν κολισε καθολου...

πιστευετε ομως μην φταιει και τπτ αλλο??

επισης τι τροφοδοτικο μου προτεινετε...?? μην ξεκληριστω κι ολασ..

Δημοσ.

Αν φταιει το τροφοδοτικο, σκεψου αν μπορεις να αφαιρεσεις - αποσυνδεσεις 1-2 πραγματακια, δισκο, cd/dvd, pci καρτα...

Eαν οχι και χρειαζεσαι τα παντα επανω συνδεδεμενα, τοτε πηγαινεις για καινουριο. Μια φθηνη επιλογη => 550w Premier:

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Premier-550W-20-4-Pin-12Cm-Fan-DR-550BTX.htm

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...