sigamhsoupw Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Kαλημέρα παιδιά, μία ερώτηση για τους γνωρίζοντες... Τρέχω αυθεντικά win7 εδώ και 2 μήνες χωρίς κάποιο πρόβλημα. Χτες όμως ξαφνικά, το λειτουργικό (?) δημιούργησε 1 νέο φάκελο σε ένα παρτίσιον που περιέχει 2 αρχεία vdm (και τα οποία φυσικά δεν μπορώ να ανοίξω). Ψάχνοντας στο filext να δώ περί τίνος πρόκειτε, βρήκα τα εξής: "Notes about the VDM file extension: Errors in your registry are one of the common causes for incorrect file associations on your windows system. It is highly recommended that you check your registry for file association errors (will also check for any other registry errors). The VDM file type is primarily associated with 'SolidCut CAD/CAM' by Camtek Ltd.. The PEPS SolidCut CAD/CAM suite of software is used to generate CNC programs for Prismatic / 3D Milling, Turning, Wire EDM and Multi Axis Lasers. This extension also applies to other OEM versions of PEPS SolidCut." Γνωρίζω σχεδόν τα βασικά από υπολογιστές και ακόμη και αν τα αγγλικά μου είναι σε καλό επίπεδο, δυστυχώς δεν μπορώ να βγάλω ασφαλές συμπέρασμα για το τί είναι αυτά τα αρχεία... Επιπλέον, μετά το chkdsk σήμερα το πρωί, άλλος ένας νέος φάκελος με 2 επιπλέον αρχεία vdm εμφανίστηκε στο συγκεκριμένο παρτίσιον! Να πω, πως το mse βρίσκει τα αρχεία "καθαρά" ενώ προσπάθησα να τα ανεβάσω και εδώ για να είμαι σίγουρος αλλά τα win δεν μου το επιτρέπουν. Έχει κανείς καμία ιδέα για το περί τίνος πρόκειτε και τί πρέπει να κάνω αφενός για να τα εξαφανίσω, αφετέρου για να μην ξαναεμφανιστούν?
micos000 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Μάλλον κάποια αναβάθμιση του λειτουργικού είναι, δε μοιάζουν για επικίνδυνα αρχεία. Ίσως να είναι και τίποτα Virtual αρχεία ή από κάποιο antivirus.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.