kavalinas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 γεια σας παιδια. Εχω το εν λογο φορητο το οποιο ανοιγει μπαινει στα win και μετα απο λιγα sec σβηνει μονο του. καμια ιδεα για το τι μπορει να συμβαινει? Και να φανταστειτε οτι πριν απο λιγες μερες το ειχα στειλει στο service και αλλαξαν λεει μητρικη και καρτα γραφικων
geoal1973 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 αν και απο μια συντομη περιγραφη δεν μπορει καποιος να βγαλει ασφαλη συμπερασματα μαλλον δεν ψυχετε επαρκως ο επεξεργαστης και κλεινει για προστασια. Δοκιμασε να φορτωσεις το realtemp 3.00 (αν προλαβαινεις) μηπως και δεις θερμοκρασια επεξεργαστη. Παντως εφοσον το πηρες προσφατα απο το service για αλλαγη μητρικης πηγαινε το παλι πισω γιατι ειναι αδικαιολογητο αυτο που συμβαινει.
kavalinas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 ναι αλλα εκει εγω μπορω να κανω κατι? ελεος εδω και 6 μηνες απο το κακο στο χειροτερο παει το pc
geoal1973 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 μα σου ειπα εφοσον το πηρες πριν λιγες μερες απο το service πηγαινε το πισω και πες τους να το φτιαξουν χωρις χρεωση.
GeorgeVls Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Κ εγω επαθα το ιδιο, μετα απο 8 μηνες απ την ημερομηνια που πηρα το laptop, αλλα το ανοιξα απο πισω, καθαρισα το ανεμιστηρακι γιατι ηταν γεματο σκονη, και τωρα εδω και 6 μηνες δεν εχει ξανακλεισει και λειτουργει ρολοι. Αν εχει γεμισει σκονη στο ανεμιστηρακι, ο υπολογιστης δεν ψυχεται, ετσι ανεβαζει θερμοκρασια και για προστασια σβηνει.
basilis5 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 μπας και δεν εχει κουμπωσει καλα η ψυτρα του επεξεργαστη;κατι τετοιο πρεπει να παιζει επισης,κανε δοκιμη να το δουλεψεις μονο με μπαταρια ή μονο με ρευμα χωρις μπαταρια να δεις μηπως παιζει κανενα προβλημα στην τροφοδοσια με ρευμα. για μενα παντως κατι δεν εχει σεταριστει σωστα με την αλλαγη μητρικης.δεν πιστευω πως ειναι προβλημα σοβαρο. απλα μην επιτρεψεις να σε χρεωσουν εξτρα,ουτε καν διαγνωστικο ελεγχο
paylidis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 στειλτο στην ideal για service, εμενα το Α200 μου ετσι ξεκινησε και κατεληξε με καμμενο σκληρό... Αναξιοπιστό μηχανημα δυστυχως... Ισως εμεις ειμαστε βεβαια οι γκαντεμηδες γιατι κατα γενική ομολογία τα Τοσίμπα ειναι καλα (εγω διαφωνω καθετα μετα απο την ζημια που επαθα...) Προφανως και δεν μου εκαναν ανακτηση στα δεδομενα (παρολο που τους το ζητησα) και πιστεψτε με δεν ήταν mp3 & divx... ήταν δουλεία για το phd μου που βγηκε σε 4 μήνες(ευτυχώς κάποια τα ειχα κρατησει σε dvd οταν ειδα οτι αρχισε να κολλάει). Προφανως επίσης και το πούλησα μετο που μου το εφεραν φτιαγμένο.
basilis5 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 και να υποθεσω πως ο σκληρος ηταν τοσιμπα οπως και στο δικο μου α200 ε; παντως αν βαρεσε ο σκληρος δεν σημαινει πως τα λαπτοπ τοσιμπα ειναι αναξιοπιστα επισης αλλο λαπτοπ τοσιμπα και αλλο σκληρος τοσιμπα..δυστυχως εκει δεν ειναι το ιδιο καλα... επισης η ανακτηση δεδομενων κοστιζει παρα παρα πολλα λεφτα...και την κανουν εξειδικευμενοι.δεν ξερω κατα ποσο ειναι η ιντεαλ καταρτισμενη τοσο..
irahara Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δεν ξέρω για σας αλλά το Toshiba της υπογραφής μου είναι ο καλύτερος και ανθεκτικότερος φορητός που απέκτησα μέχρι σήμερα.
paylidis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Wd ήταν ο δισκος αλλα εγραφε και toshiba επανω... Απογοητευση ρε παιδια... Και ηταν ωραιο, στιβαρό λαπτοπ... To hp μου ειναι γενικά πιο τρελο και αξιοπιστό (προς το παρον) μηχανημα αλλα εχει ελλειψεις... (η οθονη δεν κουμπώνει με το σωμα οποτε στα 2 χρονια χαλαρωσε...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.