DeSaad Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 (Καταρχην να προειδοποιήσω ότι έχω να ασχοληθώ σοβαρά με hardware από 2004, από τότε ότι έξτρα έχω βάλει είναι μέσω του αδερφού μου, οπότε μη κολλήσετε αν δείτε καμια πατάτα, απλά διορθώστε με.) Έχω το HPxw4400 workstation, με Intel Core2 CPU [email protected] και 4GB RAM, αν και στα XPSP3 μου αναγνωριζει μονο τα 3GB RAM. Για κύριο σκληρό έχω έναν Seagate 1TB, και δευτερεύοντα έναν 500GB Έχω επίσης ένα DVD-αντιγραφικό και ένα απλό DVDplayer -------------------------------------- Οι Βλέψεις μου για Αναβάθμιση: -------------------------------------- a) -2 Kingston SSDNow V Series 40GΒ http://www.wiggler.gr/2009/10/26/kingston-ssdnow-v-series-40gb-review/comment-page-2/#comment-494540 -Win7 ------------------------------------ -Στον έναν Kingston να βάλω τα Win7 και μερικά μικρά προγραμματάκια πχ Nero, VLC, Messenger, μTorrent, iTunes -Στον δεύτερο Κingston να βάλω χοντρά προγράμματα πχ Photoshop, Premiere, Illustrator, Blender, Painter -Να κρατήσω τους 1Terra και 500Giga για storage. ------------------------------------ Γνώμες; Θα δω αλλαγή ταχύτητας στα Win7 με αυτό το τρόπο, και θα έχω μεγαλύτερη ταχύτητα στον δευτερεύοντα σκληρό με τα σχεδιαστικά; Λέτε να μη μπορώ για κάποιο λόγο, και αν ναι ποιον; -Υπερβολικα πολλες συσκευες στο motherboard; -Υπερβολικά νέες συσκευές (no support); -Κάτι άλλο; Thanks in Advance
grimpr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δεν έχει νόημα για τις δουλείες σου. Πήγαινε κατευθείαν σε 80GB.
dterzakis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Τι τιμή από που την βρήκε; Σε αυτή την τιμή μπορείς κάλλιστα να πας σε raid 0 με δύο από αυτούς. Πάντως θα ήταν κρίμα να μεταβείς σε SSD και να αφήσεις τα "βαριά" προγράμματα σε απλό δίσκο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.