Προς το περιεχόμενο

Acronis και windows 7

weirdo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω το risc cd του acronis, προσπάθησα να πάρω image από τα φρέσκοεγκατεστημένα μου seven, επέλεξα το partition στο οποιο τα εγκατέστησα k το μικρό κρυφό τον 100mb, στην δοκιμη να τα επαναφέρω από το image δεν μου bootare, κάνω κάτι λάθος ?

Δημοσ.

οταν ειχα τα xp, και raid0 επρεπε να βρω λυση για τους raid drivers. παραδοξως, το acronis μου επανεφερε καθε φορα το image βλεποντας την συστοιχια, απο safe και οχι απο full mode.

εχεις raid και γινεται αυτο ?

εγω δεν ειχα partition, δεν ξερω αν εκει οφειλεται το προβλημα ή καπου αλλου.

Δημοσ.

δεν θυμάμαι γιατί έχει καιρό που το δοκίμασα, απλά επειδή έκανα τώρα format k όλα λειτουργούν άψογα θα θελα να έχω ένα image το σύστημα έτσι, bootare από τον σωστό σκληρό πάντως, το είχα τσεκάρει

Δημοσ.

ισως το προβλημα ειναι σε καποιο partition ή κατι γινεται με την εκδοση του acronis και τα win7.

δεν μπορω να σε βοηθησω πιο πολυ, αλλοι κατεχουν καλυτερα το αθλημα και ειμαι σιγουρος οτι θα σου βρουν την λυση.

θα προτεινα τωρα που ειναι καθαρο το συστημα μετα απο το format σου να παρεις ενα image με τα win 7, καλου κακου, κι αν βρεις λυση διεγραψε το και φτιαξε ενα αλλο με το acronis.

Δημοσ.

Εχω δουλεψει πολλες φορες το acronis με τα 7, κανενα απολυτως

προβλημα.

Ειμαι 99% σιγουρος οτι τη ζημια την κανει το "κρυφο" partition.

Δημοσ.

Οταν κανεις το backup τι επιλεγεις-τικαρεις, μονο το partition του

λειτουργικου η και το κρυφο;

Σε ποσα μερη ειναι χωρισμενος ο δισκος;

Δημοσ.
έχω το risc cd του acronis, προσπάθησα να πάρω image από τα φρέσκοεγκατεστημένα μου seven, επέλεξα το partition στο οποιο τα εγκατέστησα k το μικρό κρυφό τον 100mb, στην δοκιμη να τα επαναφέρω από το image δεν μου bootare, κάνω κάτι λάθος ?

και το μικρο, σε 4

Δημοσ.

Ωραια, ασε το μικρο απ' εξω και κανε μονο αυτο με το λειτουργικο,

θα δουλεψει 100% αν κανεις σωστα τη διαδικασια.

Αληθεια, το κρυφο τι σου χρειαζεται;

Δημοσ.

Είχα το ίδιο πρόβλημα με το Acronis .

Εβγαλα την μπαταρία του υπολογιστή και την ξανάβαλα και το Acronis δούλεψε κανονικά.

τι ακριβως μυνημα παιρνεις κατα το boot ?

ειναι σιγουρο οτι απο το bios ειναι ολα σωστα με ποιο δισκο να bootαρει?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...