johnny93 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 *Καλησπέρα παιδιά, στο σπιτι έχω ενα desktop ( που συνδεεται με ethernet ) και ενα laptop (με windows 7) το οποιο θελω να συνδεεται ασυρματα με το modem. Εχω κανει τις ρυθμισεις στο levelone αλλα το laptop δεν μπορει να συνδεθει στο modem παρολο που μου βγαζει το SSID στην λιστα δικτυων. Έχω κανει upg το firmware, και εχω δοκιμασει και εχω σπασει ολα τα protection.
poulinos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 α.δοκιμη αλλο καναλι στο router.δοκιμη αλους drivers για την ασυρματη καρτα.δοκιμη την ασυρματη καρτα σε μηχανημα αλλο με xp πχ μηπως ειναι θεμα των 7.δοκιμη με αλλο κλειδωμα η χωρις κλειδωμα.
johnny93 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 OK, δοκιμασα να αλλαξω το καναλι, και κατι παει να γινει. Συνδεεται στο δικτυο αλλα δεν εχει network και internet access. Να αλλαξω τους drivers της καρτας?
poulinos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 δοκιμασε το.απλα σιγουρεψου οτι ειτε εχεις Ip στο αυτοματο η δοκιμασε με καρφωτες Ip αλλα σωστες ip.επισης αλλο κλειδωμα.wpa αντι wep η το αναποδο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.