basilis5 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 θελω να μετατρεπω ταινιες HD απο mkv σε mp4 για να τις παιζει το ps3 και επισης αλλο ενα προγραμμα για να κολλαω τους υποτιτλους πανω στο mp4 ωστε να τους παιζει το ps3. σχετικα με το πρωτο ερωτημα ισως βρηκα την λυση με το προγραμμα OJOsoft Total Video Converter. Εχει αξια αυτη η μετατροπη η το αποτελεσμα ειναι κακο; σχετικα με το 2ο ερωτημα εχετε να προτεινετε κατι;
sugata Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Το mkv που έχεις είναι ήδη compressed + encoded. Αν κάνεις μετατροπή από το ένα container στο άλλο, ακόμη κι αν δεν κάνεις compress, μια ελάχιστη ποσότητα από την ποιότητα χάνεται. Είναι πολύ μικρή και δε νομίζω ότι θα γίνει αισθητή. Έχει αξία, εφόσον δεν μπορείς να δεις mkv στο ps3. αν μπορείς, μην την κάνεις. Για τους υπότιτλους: mp4box Βέβαια...μπορείς να κάνεις και το άλλο... το οποίο δεν ξέρω αν και κατά πόσο θα πετύχει. MKVtoolnix + mkvextractgui (plug in του mkvtoolnix) extract των streams από το mkv όπως είναι, και μετά με το mp4box να τα κάνεις mux σε mp4 container. έτσι πιστεύω πως δε χάνεις καθόλου σε ποιότητα. Τώρα αν θα πετύχει... ε, δεν το 'χω δοκιμάσει, αλλά μου ήρθε.
parsifal Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=2976449#post2976449
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.