ksaplostra Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Ρε παιδιά αγόρασα τον εξωτερικό της lacie(http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.304180) αλλα εχει φατ32 και δεν μπορω να περάσω μεγάλα αρχεία,οπως blu-ray ταινιες. Μπορεί να βοηθήσει κανείς;
Sotosgl Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Right click --> Format Δεξί κλικ --> Διαμορφωση Πανω στον σκληρο οπως το βλεπεις στο My Computer ή στο Ο Υπολογιστης μου True Indeed....
ksaplostra Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 ΝΑι αλλα...Κοίταζα το εγχειρίδιο και λεει πως αν κάνω φορματ και το κάνω ΝΤΦΣ τότε δεν θα λειτουργεί ο δίσκος στην τηλεόραση
Sotosgl Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Κατι μου βρωμαει τι να τις κανεις τις εξοδους HDMI αν μπορεις να παιζεις μονο MKV αρχεια και αυτα στην καλυτερη περιπτωση...; Σου εχει τιποτα Drivers ενσωματομενους στην περιπτωση που κανεις NTFS και δεν δεις προκοπη να γυρισεις στην εργοστασιακη κατασταση; Την λυση του eχFat δεν την σχολιαζω καν...
nodas_21greek Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Να ρωτήσω κάτι άλλο εγώ; Θέλεις να τον κάνεις ntfs για να χωράει mkv αρχεία. Τα υποστηρίζει όμως για αναπαραγωγή;
ksaplostra Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Κατι μου βρωμαει τι να τις κανεις τις εξοδους HDMI αν μπορεις να παιζεις μονο MKV αρχεια και αυτα στην καλυτερη περιπτωση...;Σου εχει τιποτα Drivers ενσωματομενους στην περιπτωση που κανεις NTFS και δεν δεις προκοπη να γυρισεις στην εργοστασιακη κατασταση; Την λυση του eχFat δεν την σχολιαζω καν... Tιποτα,ενα πρόγραμμα εχει,που κανει φορματ σε ΦΑΤ32!! και επιστρέφει στην εργοστασιακή του κατάσταση.. MKV αρχεία δεν υποστηρίζει αλλα δεν ειναι εκει το πρόβλημα,μπορει μελλοντικά να βγει ενα patch. με το θεματακι ομως αυτο; Εχω 1ΤΒ δισκο και δεν μπορώ να βάλω την πλειονότητα των αρχείων μου!!!
virus33 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 φτιαξε ενα virtual pc στο λειτουργικο se fat32 και φορτωνετο απο εκει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.