OneDreamCloser Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 καλημερα σε ολους, background : ενω ειχα ολη τη μουσικη μου αποθηκευμενη και στο iPod (Classic το νεο) αλλα και σε εναν εξωτερικο σκληρο, ο τελευταιος "δεν υπαρχει πια", οποτε ολη η μουσικη μου ειναι αποθηκευμενη στο iPod problem : αν φανερωσω τους κρυφους φακελους και αρχεια στο iPod μπορω πραγματι να μεταφερω τι μουσικη μου στο MacBook, αλλα οι ονομασιες των φακελων και των μουσικων αρχειων ειναι hashed (οι ονομασιες δηλ. ειναι ο τι να ναι, με αποτελεσμα να μην καταλαβαινω τι ειναι τι) solution ? υπαρχει καποιος τροπος ωστε να μεταφερω στο MacBook μου τις playlists οπως αυτες εμφανιζονται στο iPod ? δηλ. δε θα ηθελα να μεταφερω απλως τις playlists στο iTunes και να καταλαβαινω ποιο μουσικο αρχειο ειναι ποιο απο το iTunes, αλλα να ειμαι σε θεση να ξεχωριζω τα tracks απο το ονομα τους που βλεπω στο Finder , με αλλα λογια απο το filename των αρχειων και οχι απο τα metadata που λαμβανει υποψειν το iTunes ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.